Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
web browser hakkinda söyleyebileceğim tek sey bu sefer olmus :) klavye de çok iii olmus. Eğer güncellerseniz kesinlikle tele format atin sifirdan syllabus baslayin su and sanki elimde baska bir telefon var :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
web browser hakkinda söyleyebileceğim tek sey bu sefer olmus :) klavye de çok iii olmus. Eğer güncellerseniz kesinlikle tele format atin sifirdan syllabus baslayin su and sanki elimde baska bir telefon var :)

ovi ve sosyal sorunu çözülmüşse atarız ;)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'ye Girebiliyorum Büyük İhtimalle Giremeyenler Girebilir. Sosyalde Değişmiş Ama Pek Beğenmiyorum O Uygulamayı En İyisi fmobi Chatide Var :)

cod123

Üye
arkadaslar bildiginiz restart programi varmi toucrestart var ovide ucretli

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Ovi'ye Girebiliyorum Büyük İhtimalle Giremeyenler Girebilir. Sosyalde Değişmiş Ama Pek Beğenmiyorum O Uygulamayı En İyisi fmobi Chatide Var :)

tamam o zaman sorun çözülmüş demektir ben yinede resmi güncellemeyi beklicem yükledikten sonra yığın hafızayı biçimlendirip hard format atmak lazım

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ben Telefondan 7370 Koduyla Formatladım Gerekli Birkaçşey Az Buz Birkaç Oyun Yükledim Daha Böyle Kullanıcam Taaki Güzel Oyunlar Çıkana Dek :))

erollcelik

erollcelik

Üye
şimdi bu güncelleme çıktımı n8 için

eRdaL.

eRdaL.

Üye
resmi olarak cikmadi henüz

eRdaL.

eRdaL.

Üye
valla bekle bekle nere ye kadar yükledim kurtuldum ve memnunum:)

nonamex

Üye
Final sürümüne yakın bir sürüm.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
yok çıkmadı daha bu sabırsız arkadaşların yüklediği sızma yani tam bitmiş hali değil
şeref abi aslında senin de için gidiyo sanki şimdi yüklesem güzel olur diye geçiriyosun içinden ama garantici olduğun için yüklemiyosun :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
şeref abi aslında senin de için gidiyo sanki şimdi yüklesem güzel olur diye geçiriyosun içinden ama garantici olduğun için yüklemiyosun :ehe

ben sizi seyrediyorum iyi böyle ;) ben kullandığım her şeyde böyleyim yani orjinal olmuyan bir şeyi asla kullanmam çünkü çok ağzım yandı bu konuda o yüzden değil yoğurdu ayranı bile üfleyerek içerim :)

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze ve BL@DE02
tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bu sürümde hersey mevcut degil mesela temalar flnda yok ayarlarda konumlama yok mail de mesaj içeriğine bakilamiyor fln vs. Vs. Birkaç sey yok onuda oviden tekrar guncellediğimizde hallederiz artik :)

suat1111

suat1111

Üye
kararlı sürümde onlarda olur

cardanadam

cardanadam

Üye
bir şey sorucam bu güncelleme çıkınca direk telefondan yapabilecekmiyiz yoksa telefonu bilgisayara bağlıyacakmıyız?

serkanet

Üye
widgetlerle ilgili sorun yaşayan varmı mesela müzik çalar vidgeti donuyor bildirimlerde mesaj gelmesine rağmen uyarı olmuyor flas sonrası hard format atmadım atsam düzelirmi acaba

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar bir şey sordum bilen biri yokmu telefondan yükleye bilecekmiyiz yoksa bilgisayar bağlamak gerekecekmi bu güncelleme çükü bundan önceki telefonumda (x6) yüklüyordum ama büyük güncellemede bilgisayara bağlamak gerekiyordu

nonamex

Üye
arkadaşlar bir şey sordum bilen biri yokmu telefondan yükleye bilecekmiyiz yoksa bilgisayar bağlamak gerekecekmi bu güncelleme çükü bundan önceki telefonumda (x6) yüklüyordum ama büyük güncellemede bilgisayara bağlamak gerekiyordu

Telefona çıkar.

Biz sızmayı yükleyenler tekrardan flash atacağız gibi Türkçesi çıkınca..

Üst Alt