telefonu degiştirmeyi planlıyorum sizce hangisi daha iyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoss

hoss

Üye
kardeşim ace de düşünüyorum ama digerlerini almama sebeplerimi önceki mesajlarımda belirttim.birde ben ocakta veya daha sonra alacam.yani vakti var.bu yüzden ucuzlayabilecek cihazları da tavsiye edebilirsin :)
anladım hocam o zaman x10 alabilirsin 2.3 yazılım destegide geliyor iyi tercih olur fiyatıda düser

Jetlak

Üye
galaxy s belki ocakta iner fiyatı

nexpow

nexpow

Üye
çözünürlükten kastın ne? ekran görüntüsü ekleyim bak

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Uruloki

Uruloki

Üye
galaxy s belki de dediğin tarihta ki yaz tatilinden 2-3 ay sonra dedin bu kasım olsa fiyatı orayı görür ya da xperia x10 al android 2.3 gelicek

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
çözünürlükten kastın ne? ekran görüntüsü ekleyim bak

kardeşim tamam galaxy aceyi de aklımdan çıkarmıyorum.oyun konusunda acede güzelmiş.tavsiyen için teşekkürler...:oke:

nexpow

nexpow

Üye
ö.deil sen yinede hangisi hoşuna gidiyosa onu al sonra pişman olma telefonu baştan sevmessen hiç sevmessin

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
lg optimus black derim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
birde şimdi bir iki oyun baktım da,oyunlar hem apk hem de sd dosyası olarak veriliyor.telefonu aldıgımda hangisini yükleyecegim? sd dosyalarının boyutları bayagı büyük,apk dosyalarınkisi küçük.her ikisini de mi indirecegim,yoksa apk yi indirip kurmak yeterli olur mu?gördügüm kadarıyla galaxy ace de güzel duruyor.birde optimus black konularına girdim herkes kamerasından ve şarjın az gitmesinden şikayetçi.eger degiştirirsem galiba ace alıcagım.ace den pek şikayet görmedim.

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black al rahat et pişman olmazsın :oke: Android 2.2 froyo işletim sistemi var 2.3 uyumlu, 512mb ram var, ön kamerası 2mp, 700 nit nova display ips lcd ekranı var. Daha ne olsun hocam.. En iyi smartphone'lar arasında yer alıyor.. O fiyata daha iyisi yok. Tasarım olarakta sen benden daha iyi bilirsim zaten.. Parlaklık açısından sıkıntı çekmezsin.. Sana tavsiyem optimus black.. :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
AOptimus black al rahat et pişman olmazsın :oke: Android 2.2 froyo işletim sistemi var 2.3 uyumlu, 512mb ram var, ön kamerası 2mp, 700 nit nova display ips lcd ekranı var. Daha ne olsun hocam.. En iyi smartphone'lar arasında yer alıyor.. O fiyata daha iyisi yok. Tasarım olarakta sen benden daha iyi bilirsim zaten.. Parlaklık açısından sıkıntı çekmezsin.. Sana tavsiyem optimus black.. :oke:
ama kamerasını pek begenmiyorlar galiba.şu konuda arkadaşın biri blacki satıp gidip n8 almış(gerçi optimusu satıp n8 alıyorsa telefondan pek anlamıyordur ama..)http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-black-alanlar-buraya-4-507943.html
ama hala aklımda var yani.sadece kameradan şüphe ettim biraz.

Uruloki

Uruloki

Üye
elbette kamerada N8 le bir değil fakat lg nin ürettiği cihazların kameralarıda çok iyidir

fireman87

fireman87

Üye
ama kamerasını pek begenmiyorlar galiba.şu konuda arkadaşın biri blacki satıp gidip n8 almış(gerçi optimusu satıp n8 alıyorsa telefondan pek anlamıyordur ama..)http://www.maxicep.com/lg/lg-optimus-black-alanlar-buraya-4-507943.html
ama hala aklımda var yani.sadece kameradan şüphe ettim biraz.

O, o arkadasın seçimi.. N8 sadece fotoğraf makinesi ben sana söyliyim.. Eğer alırsan intihar etmiş olursun o kadar çok sorunu varki N8'in inanamazsın.. Sen beni dinle optimus black al.

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus black almalısın bencede ben aldımk 3 hafta oluyor. hıcbır sıkıntısını gormedım telefonun.. en ıyı smartphone'lardan bırısı bence suan. tasarım olarakta,ekran reaksiyonu olarakta,şarj ömrü,nova display özelliği,ekranın parlaklığı,bedava uygulamaları falan.. yok yok telefonda fiyatına gore cok guzel bı telefon cok memnunum sanada tavsıye ederım kardes.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
elbette kamerada N8 le bir değil fakat lg nin ürettiği cihazların kameralarıda çok iyidir
daha önce hiç lg kullanmadıgım için güvenemiyorumda saglamlık,kamera vs.. konularda ama telefonda fiyatına göre müthiş.

----------Eklendi @ 15:59:01 ---------- Yazıldı @ 15:57:02 ----------

O, o arkadasın seçimi.. N8 sadece fotoğraf makinesi ben sana söyliyim.. Eğer alırsan intihar etmiş olursun o kadar çok sorunu varki N8'in inanamazsın.. Sen beni dinle optimus black al.
kardeş zaten bu saatten sonra symbian demek,ölüm demek.bunu 5800 dan anladım.nokianın en son ve en sorunsuz çıkardıgı cihaz n95.n95 ten sonra hiçbir cihaz saglam olmadı.bu yüzden kararım kesin android alacagım.ama ikilemde kaldım.

----------Eklendi @ 16:00:50 ---------- Yazıldı @ 15:59:01 ----------

lg optimus black almalısın bencede ben aldımk 3 hafta oluyor. hıcbır sıkıntısını gormedım telefonun.. en ıyı smartphone'lardan bırısı bence suan. tasarım olarakta,ekran reaksiyonu olarakta,şarj ömrü,nova display özelliği,ekranın parlaklığı,bedava uygulamaları falan.. yok yok telefonda fiyatına gore cok guzel bı telefon cok memnunum sanada tavsıye ederım kardes.
birde linkini verdigim konuda turkcell rom diye birşeyden bahsediyorlardı.turkcellden alınca turkcellin kendi özelleştirdigi android yazılımıyla mı geliyor?yardımcı olan herkese çok teşekkürler...

fireman87

fireman87

Üye
LG bircok üreticinin ana bileşenlerini üretiyor.. Mesela İphone'ların ekranlarını.. LG bircok sektörde zaten sadece telefon değil.. Tavsiyemin arkasındayım hala ısrarla optimus black diyorum :oke:

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
LG bircok üreticinin ana bileşenlerini üretiyor.. Mesela İphone'ların ekranlarını.. LG bircok sektörde zaten sadece telefon değil.. Tavsiyemin arkasındayım hala ısrarla optimus black diyorum :oke:
hmm.o zaman saglamlık konusunda da bir sorunu yok yani.bende tavsiyene uyacagım galba.

fireman87

fireman87

Üye
Aynen öyle kardesim, istersen tarihini araştırabilirsin.. Çok markaya lanse ediyo zaten LG.. Biraz daha araştır yani şaşmazsın :ehe

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle kardesim, istersen tarihini araştırabilirsin.. Çok markaya lanse ediyo zaten LG.. Biraz daha araştır yani şaşmazsın :ehe
birde eski mesajlarımdan birinde:
birde şimdi bir iki oyun baktım da,oyunlar hem apk hem de sd dosyası olarak veriliyor.telefonu aldıgımda hangisini yükleyecegim? sd dosyalarının boyutları bayagı büyük,apk dosyalarınkisi küçük.her ikisini de mi indirecegim,yoksa apk yi indirip kurmak yeterli olur mu?
diye sormuştum :ehe bende kota sıkıntısı var da bunu da ögrensem iyi olacak gibi.bu arada çok teşekkür ederim,zahmet edip bayagı yardım oldun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt