bende aslında optimus black düşünüyorum da ögrenci oldugum için biraz daha ucuzlamasını bekliyorum.hem derslerimi de etkilememesi için ya ocak gibi ucuzlarsa alacagım,ya da biraz daha bekleyecegim.yani daha çok rahat 6-7 ay var önümde.yorumun için teşekkürler...kesinlikle optimus black. sen galaxy ace ile kıyaslıyorsun ama uzmanlar kıyaslama yaparken samsung galaxy s ile karşılaştırma yapıyorlar. galaxy s'in tek artısı 8gb hafızaya sahip olması ama emin ol 8gb ahafıza için 500 tl fazla para vermeye değmez. sonuçta hafıza kartı ile ikiside 32 gb'a kadar çıkabiliyor. optimus black çok daha üstün bir smartphone olarak çıkıyor karşılaştırmalardan. bir sürü yeniliği var nova display ekran, wifi direct, 2 mp ön kamera vs. vs. gibi. tasarımı da çok şık dünyanın en ince smartphone'u seçilmiş. fiyatı da oldukça uygun. arkadaşların dediği gibi kalite sorunu olsa dünyaca ünlü markalara üretim yapmazdı. lg'nin tek sıkıntısı adının bu zamana kadar pek fazla duyulmuş olmamasıydı ama yakın zamanda çıkartmış olduğu ürünler ile adından sıkça söz ettirmeye başladı ve devamı da gelecek gibi duruyor.

şu anda 850 tl mi?.eger öyleyse o ben alana kadar rahat 700-750 tl olur.o 750 limitine birsey yap 100 Tl daha koy. optımus black al 3 hafta once aldım.. cok memnumum vallahı.. tasarımı,ekran parlaklığı,hızı,dokunmatık reaksiyonu,şarjı,nova display olayı, uygulamaları falan gercekten cok guzel.. uygun fiyata smartphone almak ıstıyorsan bı bak ona bence.. pişman olacagını hıc sanmıyorum..
hemen degiştirmeyi düşünmüyorum.ama büyük bi ihtimal ocak 2012 ile,haziran 2012 arasında degiştirecegim.
şu anda 850 tl mi?.eger öyleyse o ben alana kadar rahat 700-750 tl olur.hemen degiştirmeyi düşünmüyorum.ama büyük bi ihtimal ocak 2012 ile,haziran 2012 arasında degiştirecegim.
dostum sen neden şimdiden konuyu açtın ki merak ettim o zamana kadar optimus black gider yerine optimus nano gelir yada ne bilim bir sürü ürün gelir bende şimdi alıcaksın diye okudum bütün yorumları 

şu anda 850 tl mi?.eger öyleyse o ben alana kadar rahat 700-750 tl olur.hemen degiştirmeyi düşünmüyorum.ama büyük bi ihtimal ocak 2012 ile,haziran 2012 arasında degiştirecegim.
benim telefonun yaptığı herşeyi yaparsın optimusta hemde düşük fiyata.. ben al derim çünkü benimki sorunsuz çalışıyor çok memnunum optimusta aynı chipsette o da sorunsuz.. benim arkadaşımda optimus black var bende onun telefonundan bakmıştım performansına dediklerime güvenebilirsin yani test edilmiştir 
yeni konu açsana panpaArkadaşlar N8 ve C7 arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Ayrıca bunlar haricinde telefon tavsiye de alabilirim.
.n8 daha iyi ama kameraya çok önem vermiyorsan c7 nin de pek bi farkı yok.eger liste dışoı tavsiye et dersen galaxy s veya optimus black tavsiyemdir.
tavsiye için sağol zaten kameraya pek önem vermiyorum benim için gerekli olan internet de rahat bi şekilde gezmek bi sayfa açtığım da öbür sayfa gitmeyecek (yenilemeye gerek kalmamasını istiyorum) , hızlı olsun takılıp kalmasın, dokunmatigi iyi olsun , kullanışlı olsun v.b çok mu şey istiyorum .?o zaman galaxy s veya dedigim gibi optimus black e bakabilirsin.Yeni konu açmamış sebebi telden yazıyor olmamtavsiye için sağol zaten kameraya pek önem vermiyorum benim için gerekli olan internet de rahat bi şekilde gezmek bi sayfa açtığım da öbür sayfa gitmeyecek (yenilemeye gerek kalmamasını istiyorum) , hızlı olsun takılıp kalmasın, dokunmatigi iyi olsun , kullanışlı olsun v.b çok mu şey istiyorum .?
Peki tekrar sağol bişey olursa buraya yazarım![]()

Yeni konu açmamış sebebi telden yazıyor olmamtavsiye için sağol zaten kameraya pek önem vermiyorum benim için gerekli olan internet de rahat bi şekilde gezmek bi sayfa açtığım da öbür sayfa gitmeyecek (yenilemeye gerek kalmamasını istiyorum) , hızlı olsun takılıp kalmasın, dokunmatigi iyi olsun , kullanışlı olsun v.b çok mu şey istiyorum .?