telefonu degiştirmeyi planlıyorum sizce hangisi daha iyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye
APK yeterli diye biliyorum kardesim, senin için araştırırım biraz daha yanıltmayayayım seni.

Masha

Masha

Üye
arkadasım ben dun lg optimus black aldım kalite ve tasarım açısından mükemmel hızlı google marketten ücretsiz uygulama indiriyorum oyun indiriyorum, android 2.2 froyo işletim sistemine sahip nova display özelliği parlaklık mükemmel tavsiye ederim

technoblue

technoblue

Üye
kesinlikle optimus black. sen galaxy ace ile kıyaslıyorsun ama uzmanlar kıyaslama yaparken samsung galaxy s ile karşılaştırma yapıyorlar. galaxy s'in tek artısı 8gb hafızaya sahip olması ama emin ol 8gb ahafıza için 500 tl fazla para vermeye değmez. sonuçta hafıza kartı ile ikiside 32 gb'a kadar çıkabiliyor. optimus black çok daha üstün bir smartphone olarak çıkıyor karşılaştırmalardan. bir sürü yeniliği var nova display ekran, wifi direct, 2 mp ön kamera vs. vs. gibi. tasarımı da çok şık dünyanın en ince smartphone'u seçilmiş. fiyatı da oldukça uygun. arkadaşların dediği gibi kalite sorunu olsa dünyaca ünlü markalara üretim yapmazdı. lg'nin tek sıkıntısı adının bu zamana kadar pek fazla duyulmuş olmamasıydı ama yakın zamanda çıkartmış olduğu ürünler ile adından sıkça söz ettirmeye başladı ve devamı da gelecek gibi duruyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle optimus black. sen galaxy ace ile kıyaslıyorsun ama uzmanlar kıyaslama yaparken samsung galaxy s ile karşılaştırma yapıyorlar. galaxy s'in tek artısı 8gb hafızaya sahip olması ama emin ol 8gb ahafıza için 500 tl fazla para vermeye değmez. sonuçta hafıza kartı ile ikiside 32 gb'a kadar çıkabiliyor. optimus black çok daha üstün bir smartphone olarak çıkıyor karşılaştırmalardan. bir sürü yeniliği var nova display ekran, wifi direct, 2 mp ön kamera vs. vs. gibi. tasarımı da çok şık dünyanın en ince smartphone'u seçilmiş. fiyatı da oldukça uygun. arkadaşların dediği gibi kalite sorunu olsa dünyaca ünlü markalara üretim yapmazdı. lg'nin tek sıkıntısı adının bu zamana kadar pek fazla duyulmuş olmamasıydı ama yakın zamanda çıkartmış olduğu ürünler ile adından sıkça söz ettirmeye başladı ve devamı da gelecek gibi duruyor.
bende aslında optimus black düşünüyorum da ögrenci oldugum için biraz daha ucuzlamasını bekliyorum.hem derslerimi de etkilememesi için ya ocak gibi ucuzlarsa alacagım,ya da biraz daha bekleyecegim.yani daha çok rahat 6-7 ay var önümde.yorumun için teşekkürler...:)

encazipfiyat

Üye
ÇOK GÜZEL TELEFON MODELLERİ MEVCUT BURAYADA BAKABİLİRİSİN

Ocean258

Ocean258

Üye
o 750 limitine birsey yap 100 Tl daha koy. optımus black al 3 hafta once aldım.. cok memnumum vallahı.. tasarımı,ekran parlaklığı,hızı,dokunmatık reaksiyonu,şarjı,nova display olayı, uygulamaları falan gercekten cok guzel.. uygun fiyata smartphone almak ıstıyorsan bı bak ona bence.. pişman olacagını hıc sanmıyorum..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
o 750 limitine birsey yap 100 Tl daha koy. optımus black al 3 hafta once aldım.. cok memnumum vallahı.. tasarımı,ekran parlaklığı,hızı,dokunmatık reaksiyonu,şarjı,nova display olayı, uygulamaları falan gercekten cok guzel.. uygun fiyata smartphone almak ıstıyorsan bı bak ona bence.. pişman olacagını hıc sanmıyorum..
şu anda 850 tl mi?.eger öyleyse o ben alana kadar rahat 700-750 tl olur. :D hemen degiştirmeyi düşünmüyorum.ama büyük bi ihtimal ocak 2012 ile,haziran 2012 arasında degiştirecegim.

technoshark

technoshark

Üye

şu anda 850 tl mi?.eger öyleyse o ben alana kadar rahat 700-750 tl olur. :D hemen degiştirmeyi düşünmüyorum.ama büyük bi ihtimal ocak 2012 ile,haziran 2012 arasında degiştirecegim.

2012 ocak mı :) dostum sen neden şimdiden konuyu açtın ki merak ettim o zamana kadar optimus black gider yerine optimus nano gelir yada ne bilim bir sürü ürün gelir bende şimdi alıcaksın diye okudum bütün yorumları :)

700 tl ye düşmesini beklersen daha çok zamanın var demek oluyor buda..
he şimdi alıcaksan,kaçırılmıyacak bir smartphone o konuda birşey diyemem bak, ayrıca güncellemelerini sitesinden yapıyorsun ve ıstenmeyen uygulamalarda kalkıyor, yakın zamandada android 2.2 den android 2.3 yükseltmeside gelicek ama bana kalırsa şuanki fiyatıda uygun, alışveriş sitelerini takip et elbet birisi bir promosyon yapar :oke:

alacağın şu zamanın en iyi smartphone 'si olur haberin olsun..:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye

kardesım sen telefonu alana kadar 3D olanı cıkacaktır optımus black'in onu tavsıye ederım sana ozaman )))

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Benim telefon galaxy SL piyasadaki fiyatı 1000 tl falan ben optimus black i bilmiyodum aldım bunu memnunum ama optimus black inde tüm özellikleri aynıymış Arm cortex a8 işlemci var powervr sgx530 gpu var ikisindede yani galaxy sl nin kopyası.. lg bunu hep yapıyo zaten samsung yapıyo lg kopyalıyo.. mesela gm 735 te samsung omnianın ikizi :D benim telefonun yaptığı herşeyi yaparsın optimusta hemde düşük fiyata.. ben al derim çünkü benimki sorunsuz çalışıyor çok memnunum optimusta aynı chipsette o da sorunsuz.. benim arkadaşımda optimus black var bende onun telefonundan bakmıştım performansına dediklerime güvenebilirsin yani test edilmiştir :D

kurbak

Üye
Arkadaşlar N8 ve C7 arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Ayrıca bunlar haricinde telefon tavsiye de alabilirim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N8 ve C7 arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi ? Ayrıca bunlar haricinde telefon tavsiye de alabilirim.
yeni konu açsana panpa :D.n8 daha iyi ama kameraya çok önem vermiyorsan c7 nin de pek bi farkı yok.eger liste dışoı tavsiye et dersen galaxy s veya optimus black tavsiyemdir.

kurbak

Üye
Yeni konu açmamış sebebi telden yazıyor olmam :) tavsiye için sağol zaten kameraya pek önem vermiyorum benim için gerekli olan internet de rahat bi şekilde gezmek bi sayfa açtığım da öbür sayfa gitmeyecek (yenilemeye gerek kalmamasını istiyorum) , hızlı olsun takılıp kalmasın, dokunmatigi iyi olsun , kullanışlı olsun v.b çok mu şey istiyorum .?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Yeni konu açmamış sebebi telden yazıyor olmam :) tavsiye için sağol zaten kameraya pek önem vermiyorum benim için gerekli olan internet de rahat bi şekilde gezmek bi sayfa açtığım da öbür sayfa gitmeyecek (yenilemeye gerek kalmamasını istiyorum) , hızlı olsun takılıp kalmasın, dokunmatigi iyi olsun , kullanışlı olsun v.b çok mu şey istiyorum .?
o zaman galaxy s veya dedigim gibi optimus black e bakabilirsin.

kurbak

Üye
Peki tekrar sağol bişey olursa buraya yazarım :)

technoshark

technoshark

Üye

Arkadaşlar gibi bende sana optimus black tavsiye ederim , o fiyata sana uygun bir ürün, işletim sistemi olarak android 2.2 kullanılıyor ve bu ay sonlarına doğru güncelleştirmesiyle 2.3 geçiş yapıyor... ayrıca uygulama ve oyunlarıda google markette bedava....

Linktede faydalı bilgiler mevcuttur..

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...black-kullanici-memnuniyet-anketi-516019.html

Masha

Masha

Üye
Bende Optimus black kullanıcısıyım mükemmel bir telefon hız ekran kalitesi ücretsiz oyun ve uygulamalar tavsiye ederim:oke:

buket2

buket2

Üye
android 2.2 işletim sistemli tasarım harikası lg optimus black:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
3 hafta once satürnden aldım optımus black'i cok memnunum hız olarakta tasarım olarakta cok guzel telefon fıyatıda ozellıklerıne gore cok uygun tavsıye ederım kardesım en ıyı smartphonelardan bırısı bence pıyasadaki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt