telefonu degiştirmeyi planlıyorum sizce hangisi daha iyidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
telefonu degiştirmeyi planlıyorum sizce hangisi daha iyidir?
başlıktan anlaşıldıgı gibi 5800 ımı degiştirmeye karar verdim(gerek ekranın bozuklugu,gerek donmalar,gerek resetler vs.. sebepler yüzünden) bütçem 400 ile 750 arası.aslında bir araştırma yaptım,lg optimus black(p970),galaxy ace arasında kaldım.aklıma yatan model aslında optimus black ama yine de sizlerin fikirlerini alayım dedim.huawei x5 önermeyin,çünkü samsung veya lg marka bir cihaz düşünüyorum.lg p970 i izmir içinde ne kadara bulabilirim?sorunları nelerdir?symbian sistemdeki gibi kolayca formatlanabilir mi?veya uygulama nasıl yüklerim?çünkü iyice symbiana alıştım,bu yüzden alışmak zor olacak gibi ama buna da alışacagız.neyse farklı önerileri olanların önerilerini de alabilirim.yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung galaxy gio alabilirsin veya xperia x10 mini ama en ideal olanı galaxy gio geçen gün sordum 550 milyon ksmetse bende almayı düşünüyorum :evet:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy gio alabilirsin veya xperia x10 mini ama en ideal olanı galaxy gio geçen gün sordum 550 milyon ksmetse bende almayı düşünüyorum :evet:
gio da kamera flaşı ve görüntülü görüşme yok diye duydum.x10 mini aslında tam da istedigim gibi bir modeldi ancak işlemcisi ve ekran boyutları bana biraz ufak geldi.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman galaxy fit al 5 mp kamera android 600 mhz hız daha ne süper bi telefon

Uruloki

Uruloki

Üye
git lg optimus black al hiç diğerlerini düşünme

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
ozaman galaxy fit al 5 mp kamera android 600 mhz hız daha ne süper bi telefon
aslında onu da düşünmüştüm de ben biraz fazla oyun oynarım,yeterli olur mu ki?

----------Eklendi @ 13:37:54 ---------- Yazıldı @ 13:35:38 ----------

git lg optimus black al hiç diğerlerini düşünme
işte aklıma yatan model de o ama ne kadara bulabilirim ki? benim ne zaman alacagım belli degil.ama tahimini olarak okullar açıldıktan 2-3 ay sonra degiştirecem,ya da somestre tatilinde.bütçemi 800 tl ye kadar zorlayıp verebilirim o telefon için ama 800 tl ye düşer mi ya da şimdi bulur muyum?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
aslında onu da düşünmüştüm de ben biraz fazla oyun oynarım,yeterli olur mu ki?

----------Eklendi @ 13:37:54 ---------- Yazıldı @ 13:35:38 ----------

işte aklıma yatan model de o ama ne kadara bulabilirim ki? benim ne zaman alacagım belli degil.ama tahimini olarak okullar açıldıktan 2-3 ay sonra degiştirecem,ya da somestre tatilinde.bütçemi 800 tl ye kadar zorlayıp verebilirim o telefon için ama 800 tl ye düşer mi ya da şimdi bulur muyum?

valla yeter de artar bile bundan iyisi şamda kaysı daha 3 4 gün önce electro world de sordum 500 lira dedi

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır o işlemci ile android in artık oyunlarından bazıları yani %30 u çalışmaz bence eğer okullar açıldıktan sonra 2-3 ay diyorsan ki o zaman daha da biriktirirsin ve lg nin fiyatı düşer onu al hiç bekleme çok iyi bir cihaz kullananlar varı onlara sorabilirsin

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
hayır o işlemci ile android in artık oyunlarından bazıları yani %30 u çalışmaz bence eğer okullar açıldıktan sonra 2-3 ay diyorsan ki o zaman daha da biriktirirsin ve lg nin fiyatı düşer onu al hiç bekleme çok iyi bir cihaz kullananlar varı onlara sorabilirsin
700 veya 750 ye kadar düşer mi? mümkünse hiç sorun çıkarmasın istiyorum.nokianın sorunlarından gına geldi.5310 da büsbüyük bir yarık vardı,5800 ın ekranı çizgi çizgi oluyor,resetliyor,sapıtıyor.bu sorunlar beni çıldırttı.bu yüzden başka markalara bakıyorum.birde eger ki alırsam nasıl format atıcagım?mesela symbianda hard format vardı,bunda nasıl olacak? uygulama nası yüklenir? root atmak gerekir mi? bunları şimdiden bilirsem aldıgımda sorun yaşamayım istiyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla işletim sistemş android direl marketten de oyun yüklersin olmadı forumdanda ayrıca sorun çıkarmaz zannımca ama format nasıl bilmiyorum

----------Eklendi @ 14:06:12 ---------- Yazıldı @ 14:05:11 ----------

ve büyük bir ihtimal dediğin tarihte alırsan düşer

Εthnic

Εthnic

Üye
daha once bende senin gibi 5800 kullaniyordum.. simdi galaxy ace kullaniyorum.. ve bahsettigin sorunlarin hepsini bende 5800 kullanirken yasadim.. simdiki telefonumdan cok memnunum.. ekran cizilmesi yok reset yok donma yok uygulama oyun sıkıntısı yok ekran hassasiyeti super ve en onemlisi telefon hicbir sekilde kasilmiyor.. oncelikle tercihini androidden yana kullanman cok iyi.. onun disinda bahsettigin telefonlardan hangisini alirsan al 5800 dan sonra cok memnun kalacaksin.. hard format olayina gelince buna ihtiyacin olacagini sanmiyorum ama yinede gerekebilecegini dusunuyorsan galaxy acede fabrika ayarlarina don secenegi var.. onu tikladigin zaman telefon aldigin ilk gunki gibi oluyor..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
Εthnic;3570725' Alıntı:
daha once bende senin gibi 5800 kullaniyordum.. simdi galaxy ace kullaniyorum.. ve bahsettigin sorunlarin hepsini bende 5800 kullanirken yasadim.. simdiki telefonumdan cok memnunum.. ekran cizilmesi yok reset yok donma yok uygulama oyun sıkıntısı yok ekran hassasiyeti super ve en onemlisi telefon hicbir sekilde kasilmiyor.. oncelikle tercihini androidden yana kullanman cok iyi.. onun disinda bahsettigin telefonlardan hangisini alirsan al 5800 dan sonra cok memnun kalacaksin.. hard format olayina gelince buna ihtiyacin olacagini sanmiyorum ama yinede gerekebilecegini dusunuyorsan galaxy acede fabrika ayarlarina don secenegi var.. onu tikladigin zaman telefon aldigin ilk gunki gibi oluyor..
mesela factory reset diye birşey duydum.bunun haricinde bunlara da cfw atılıyormuş.yani androidçilerin tarifiyle rom atılıyormuş.geriye döndürülebiliyor mu?zaten rom atacagımı pek sanmıyorum ama yine de sormuş bulundum.birde hac yani root meselesi var.bunda rootluyken format atınca root siliniyor mu? silinmezse nasıl silinir? ace de aklımda var ama bi 100 tl daha verip optimus black alsam daha iyi gibi.

nexpow

nexpow

Üye
bencede galaxy ace al memnun kalacaksın hem görünüşü güzel hem android hemde kasma yok hd oyunların hepsni açıyor

ayrıca root işi çok zor degil telefonu usb ile bagla pcye superoneclick aç root tıkla kendisi yapıyo eger ögrenebilirsen kafana göre rom atabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
bencede galaxy ace al memnun kalacaksın hem görünüşü güzel hem android hemde kasma yok hd oyunların hepsni açıyor

ayrıca root işi çok zor degil telefonu usb ile bagla pcye superoneclick aç root tıkla kendisi yapıyo eger ögrenebilirsen kafana göre rom atabilirsin
ama galaxy acenin işlemcisinden biraz korkuyorum.yani açıklamak gerekirse hd oyunları falan açıyormu,ekran çözünürlügü nasıl bilmiyorum.ya flash playerdeki gibi olursa?yani oyunlar işlemci mimarisinden dolayı açılmazsa.ya ekran çözünürlüğü yetmezde,oyunlar büyük kalırsa?bunlardan biraz korkuyorum.yani ben telefonu alırsam oyun oynayacagım,müzik dinleyecegim,kamerayı kullanacagım,wifi özelliginden faydalanacagım.birde bu alacagım telefonu bayagı uzun süreli kullanacagım(5 yıl falan)yani bu yüzden almışken düzgün ve saglam birşey almak istiyorum.galaxy ace düşünüyorum ama şu oyun konusunu kullananlar açıklarsa sevinirim.aslında optimus black da düşünüyorum ama sorunları var mı? varsa neler? birde alırsam telefon bozulursa nereleri bakıyor?bunlar da önemli benim için.

nexpow

nexpow

Üye
android oyun bölümündeki tüm hd oyunları açıyor cogu yüklü ben senin dedigin sorunla karşılaşmadım ama flash desteklemiyor illede olsun dersen o zaman galaxy s veya htc desire hd gibi telefonlara bakabilirsin ama 1 milyardan fazla bu telefonlar

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
android oyun bölümündeki tüm hd oyunları açıyor cogu yüklü ben senin dedigin sorunla karşılaşmadım ama flash desteklemiyor illede olsun dersen o zaman galaxy s veya htc desire hd gibi telefonlara bakabilirsin ama 1 milyardan fazla bu telefonlar
birde acenin ekran çözünürlügü 240*400.yani oyunlar için biraz küçük gibi geldi.telefonun zaten flaş desteklemesine gerek yok.ben ara sıra internete giriyorum(wi-fi buldugum yerlerde)girdigimde de video,oyun program vs. şeyler indiriyorum.ki flaş gerek olursa zaten skyfire androidde çalışıyormuş.skyfire kurarım.birde bende çokça emulator oyunu var(nes,snes,gba,picodrive vs...)bunları emulator yardımcılıgıyla falan oynatabilirmiyim?arada sırada maziye gidip bu oyunları oynuyorum da :d:yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim...:oke:

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
lg optimus black bence olabilir.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black bence olabilir.
ama işte bütçe kısıtlı bu yüzden izmirde şu anda ne kadara bulabilirim? 800 tl ye kadar çıkabilirim ama yukarısına çıkamam.şöyle 700-750 arası bulabilirsem alabilirim.zaten derslerimi etkilememesi için bayagı bi bekleyecegim.hani somestre tatilinde veya haziranda alabilirim.tabi daha erken de olabilir.

hoss

hoss

Üye
galax ace ,gio yada ideos x5 al

mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
galax ace ,gio yada ideos x5 al
kardeşim ace de düşünüyorum ama digerlerini almama sebeplerimi önceki mesajlarımda belirttim.birde ben ocakta veya daha sonra alacam.yani vakti var.bu yüzden ucuzlayabilecek cihazları da tavsiye edebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt