N8'im havuz keyfi yaptı beyler :]

Sponsorlu Bağlantılar

uMTOku

Üye
bana oldu sen soğuk fön ve pirinci dene ve alt kapağı aç bi şey olmaz garantiye gönderme iptal olur kurut bekle az sıcak ve kuru havluda dursun geçer ama zorlama yakarsn

Utku

Utku

Üye
N8 i parçalarına ayır tamamen batarya anakart vs aç tek tek saç kurutma makinesinde kurut. Batarya çalışmıyorsa değiştir. Tekrar topla açılmassa sorun çıkarırsa tekrar açıp alkolle tüm parçaları silip gene aynı şekilde kurutman lazım....:eheOlmazsa zaten kvk ya götürürsen anakartı değişirler.(garanti dışı)

owenefe

Üye
Sıvı temas var garanti harici diyeckeler anakrt değişcek diyecekler yani en az bak en az 600Tl fiyat piçecekler..Git götür dediğim çıkmazsa telefonunu ben bedavaya yapıcam..Ama dediğim gibiyse ve istanbulda oturuyorsan uygun bir fiyatla onarımını yapabilirim

catdog136

catdog136

Üye
suya girmiş elektronik cihazlar oksijene maruz kalmadan yine su içinde teknik servise götürülmelidir. Su dışına çıkınca oksitlenme gibi durumlar söz konusu olabiliyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapacağımı şaşırdım :ah

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bence rich karıştırmadan direk servise ver he diyorlar garanti dışı diye ama daha fazla masraf çıkabilir onun için servise ver

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu gidişle telefon bi yere gidemeden çürüyecek güme gidecek :ehe
ah be richi ah be :ah:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Valla dostlar sağolun sağolun da ben yine de gidip bildik bi telefoncuya verdim telefonu..

Uruloki

Uruloki

Üye
ee ne yapıcan şimdi

najanaja

najanaja

Üye
Hayert bide N8 ilk çıktığı zamanlarda youtube de test videoları wardı biride eleman N8 i suyun içine koyup bi kaç dakka bekletiyodu tel banamısın demiyodu. Demek ki çakma testmiş bende diyorum tel hiç su geçirmezmi diye. Kardeş sen en güzeli en yakındaki Nokia Shop a git muhakkak ilgilenirler ve sorununu çözerler. Ortalıktaki telefoncuları boşver onlara güwen olmaz.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sana baya pahalıya patlıcak gibi

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Yarın aldığım yere vericem hadi hayırlısı.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn 5800 ı soquk su içine düşürdümde daha alalı 4 ay olmuştu ne korkmustum neyse forumda pirince koyun die okudum 2 gün prinçle terbiye 1dk fonle pirincin tozunu sildim çalıştı ve rahatladım telefon 2 dk flen suda kaldı :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bn 5800 ı soquk su içine düşürdümde daha alalı 4 ay olmuştu ne korkmustum neyse forumda pirince koyun die okudum 2 gün prinçle terbiye 1dk fonle pirincin tozunu sildim çalıştı ve rahatladım telefon 2 dk flen suda kaldı :D

iyiymiş :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bu prinç baya bi olumlu sonuç veriyo ya ..

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
önce pirincle dene onu bende duymustum dahada olmazsa ac icini fön makinesiylen iyici isit kesin icinde su kalmistir cünü garantiden zaten cikmis
<br />
<br />
fön makinasıyla kurutmak board üzerindeki ince lehimlerin zarar görmesine sebep verir o yüzden bunu çoğu kimse tavsiye etmez...