N8'im havuz keyfi yaptı beyler :]

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
Beyler telefonu 18 Ağustos tarihinde Annem kendisi götürüp Genpa ya götürdü(Ben tatilde olduğumdan o götürdü.)
Öncelikle annem tüm derdi anlatmış ve teslim alan kişi de telefon bu durumda garanti dışı kalıyor demiş.
Annem de evet biliyoruz ama sorunu arızası neymiş diye bi bakın demiş. (Yapılacaksa zaten ücreti ödencek)
2-3 güne kadar ararız biz sizi demişler.
O Halde bakılacaklar sorunu ne yapılıcak mı yapilmicak mı ona göre bize bilgi vercekler ücreti ile birlikte.
Aramadılar henüz ama ben KVK Sitesinden cihaz takibine girdim.
İMEİ numarasını yazim bakim karşıma ne çıkçak dedim.

Cihazın Durumu: Sayın Müşterimiz; Cihazınızın üretici firmanın belirlediği yetki seviyesinde tamiri yapılamadığından, işlem yapılamadan iade edilecektir. Cihazınızı teslim ettiğiniz servis merkezimizden teslim alabilirsiniz.
ve Garanti HARİCİ yazıyor.

Bide Fatura Bilgisi 10 TL Yazıyor.

Diyeceğim oki ben ne demek istiyor tam manası ile anlayamadım maalesef..
Bana yardımcı olur musunuz?

Muhammed acıdım sana ya hem yapamamışlarda telefonda 3310

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD

nonamex

Üye
Ben su teması yaşayan elektronik aletlerden pek hayır geldiğini görmedim açıkçası, tamir olduktan 1-2 ay sonra başka bir parçası gidiyor, onu yaptırıyorsun bir başka parçası sorun çıkartıyor falan..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi

Muhammed acıdım sana ya hem yapamamışlarda telefonda 3310
Sağol sağol :D da 3310 değil onu öyle 3310 Express Music yazdım :D
3 Aydır eski 5610 Express Music telefonumu kullanıyorum. Pazartesi veya Salı günü Galaxy S II elimde olucak inşallah :))

Ben su teması yaşayan elektronik aletlerden pek hayır geldiğini görmedim açıkçası, tamir olduktan 1-2 ay sonra başka bir parçası gidiyor, onu yaptırıyorsun bir başka parçası sorun çıkartıyor falan..
Aynen o şekilde kardeş.

Bu arada konunun kapatılması iyi olur. Artık N8'den eser kalmadı ben de :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yeni telefon olarak ne alıcaksın :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
belliydi zaten hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ama Symbian3 ü ve bizi unutma burdaki acı tatlı anıları :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
belliydi zaten hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ama Symbian3 ü ve bizi unutma burdaki acı tatlı anıları :oke:
Çok sağol abicim :)) Unutmam abicm niye unutiyim :) Zaten 2 arkadaşımın N8'i var yani onlar sayesinde az buçuk ta olsa takılmaya devam edicem Symbian'a :))

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
çünkü şurda bi sen bi pRime bi Uruloki varsınız kimimiz varki başka :)
ben seni asla unutmam ara ara yazarım canım kardeşcanım :tebessüm:

<zxc

<zxc

Üye
richard n8 i satsana bana herşeyini , parça parça yada sadece anakart lütfen satallah rızası için

tuhera

Üye
Bu hikayenin sonu ne oldu acaba?
Cihaz tamir olabildi mi ?telefoncu da

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Hikayenin sonu mutlu bitmedi ne yazıkki :) O telefon artık çöp'lük bi telefon oldu.. Olan oldu. Giden gitti :D Galaxy S II kullanıyorum şu anda.
Konu kilitlenebilir :)

adrenalin09

Üye
o kadar hatunun içinde allahtan sen düşmemişin :naughty:

mxxl

mxxl

Üye
Allah Allah ben telefonu bulaşık makinesinde yıkadım 65 C de bir gün suyun içinde beklemesine rağmen tek sorunlu kısmı kamerası kaldı
eskisi gibi çalışıyor
bi suya girip çıkmayla nasıl öldü seninki anlamadım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah ben telefonu bulaşık makinesinde yıkadım 65 C de bir gün suyun içinde beklemesine rağmen tek sorunlu kısmı kamerası kaldı
eskisi gibi çalışıyor
bi suya girip çıkmayla nasıl öldü seninki anlamadım
Herhalde şaka yapıyorsundur? :D

lolaman

lolaman

Üye

Herhalde şaka yapıyorsundur? :D
Olabilir benim 3310 kalmış makinede makine bitmişmi bakcaktım bi baktım 3310'um makinede dönüyor :ehe bıraktım bende telefonu orda makine bittiginde açtım aldım telefon gıcır oldu mis gibi vernel kokuyo :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir benim 3310 kalmış makinede makine bitmişmi bakcaktım bi baktım 3310'um makinede dönüyor :ehe bıraktım bende telefonu orda makine bittiginde açtım aldım telefon gıcır oldu mis gibi vernel kokuyo :D:D:D
Hahaha :D