Saol.geçmiş olsun kardeş![]()
n8de 150-200 tl eder sanırımKVK yapamazsa başka kim yapar? telefonculara güvenmiyorum. Telefoncudan aldım zaten bu durumda..suya düşen telefon kesinlikle kurtarılıyor endişe etmeyin ancak servis parasını alıyor tabi .d benim C3 Suya düştü 2 dakika suyun içinde kaldı çıkardım telefon hiç açılmadı verdim servise yapamadı tanıdık telefoncuya gittim telefonun anakartını değişti 70 tl aldılar ancak yenisi gibi hiç bir sorunu yokn8de 150-200 tl eder sanırım
ayrıca bilen birine yaptırman tavsiye ederim , kvk bu işi bilmiyor bozuk diye sana geri veriyorlar sana yeni telefon alman için yapılan bir oyun ... nasıl olsa türkiyedeki nokialar kvk tarafından ithal ediliyor ve kazanc sağlıyorlar sağlam bir telefoncu işini çözecektir emin ol bende suya düşürünce yapılmaz demiştim ancak yapıldıktan sonra .d herşey değişti
Çalışıyor yanlışın var ..geçmiş olsun arkadaşım o telefonu sağlam bi telefoncuya yaptır yan sanayi parçalarla sonra hemen elinden çıkar suya giren dokunmatik cihazlar sağlıklı çalışmıyor
Çalışıyor yanlışın var ..
Yarın KVK'ya göndericem hayırlısıyla..
Yok hayır bizim bir tanıdık var zaten pay falan istemezBen hiç çalışmıyor demedim sağlıklı çalışmıyor dedim çalışsa bile illa bi problem çıkarıyor ama napacana sen karar vermelisin sonuçta telefonda parada senin
----------Eklendi @ 07:10:35 ---------- Yazıldı @ 07:09:17 ----------
bide kvk ya göndermek yerine kendin götür telefoncuya verip o yollarsa kendinede pay istiyor

Ya öyle yapcaktım ama giderse 3 aydan önce gelmez dediler sen kendi elinle götür anlat derdini bir yetkiliye dediler ben de öyle yapıcam.kendi kendine iyiye mi gidiyorbu nasıl iş sen bekleme yolla direk kvkya
;

İyi ama benimki su ile temastan sonra oldu.bunu daha önce de duymustum. o resetlemenin ıslanmayla olduğunu sanmıyorum. çünkü n8 bir süre sonra çıkılmaz bir döngüye giriyormuş ve hep kendisini resetleyip duruyormuş. yani açılır açılmaz o hatayı alıyor ve resetliyor, tekrar acılıyor tekrar resetliyor. bu böyle gidiyor
garantiye vermelisin bence![]()
suya düşürenlere naçizane bir iki fikir ben veriyim.cihazı hemen sudan çıkarın hiç bir tuşa basmayın mümkünse pili çıkartın.asla şarja takmayın.anlıyorsanız(benim eski n82 min başına geldiği için kurtarmayı başarmıştım)telefonu sökün ve kurutma makinesiyse kurutun.eğer aradan zaman geçerse içi ıslak kalırsa oksitlenme yapar.lehimli parçaların hepsini diş fırçasıyla fırçalayın.anakartı tinerle iyice silin ve tekrar kurutun.telefonu topladıktan sonra pirinçlerin içine koyun 1 gün bekletin.sonra telefonu açın.ben bu yaptıklarımla eski n 82 mi iki kez kurtardım hiç bir sorun olmadı.daha eski telefonlarım da suya düşmüşlüğü var onları da bu yöntemle kurtarmıştım.