gitti gidiyor.com dan ürün alamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
gitti gidiyor.com dan ürün alamak
arkadaşlar takip ettiğim ve beğendim bir telefon var samsung ace bu telefonun fiyatı 750 civarında ama gitti gidior .comda 650-700 civarı güvene bilirsem oradan almak istiyorum sizce güvenlimidir.yada sizin da ucuza bulabileceğim mağza varsa önere bilirmisiniz...:hmmm:hmmm:hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim güvenebilirsin o siteye ben bir çok kez alışveriş yaptım eğer uzaktaysan sen parayı havale yapıyosun adam telefonu kargo ile aynı gün gönderiyor güvenebilirsin :oke:

birmot

birmot

Üye
bence elektronik konusun da güvenme ben o siteden çok alışveriş yaptım yaklaşık 40 kere falan ama hep ps3 oyunu aldım bir kere pioneer marka araç için müzikçalar aldım faturasız geldi yani çoğu ürün faturasız psp aldım sony oda faturasız yani garantisi yok yurtdışı ürünler cep telefonu bataryası aldım çakma çin malı yani kırk kere düşün satıcıya mesaj at bilgi al olmadı al istemezsen 3 gün içinde iade edersin parayı karşı tarafın hesabına geçirmeden çünkü onay vermen gerek parayı alması için ben şimdi hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum herşey adıma faturalı geliyor

guero

guero

Üye
Ben alışeriş yaptım 20 den fazla kez yapmışımdır halende gg dahil başka siterlerdende yapıyorum bi sorunla karşılaşmadım ama 2.EL alırken dikkatli ol prosedürleri iyy takip et ama sıfır alırsan problem yaşamazsın ha birde satıcının işlem geçmişine puanına ve aldığı yorumlara bak gerisi kolay zaten merak etme aklına takılan bişey olursa bana sor.ok:oke:

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
yok 0 alıcam bildiğiniz bir alışveriş merkezi varsa önerebilirmisiniz...:aha::aha:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
arkadaşlar takip ettiğim ve beğendim bir telefon var samsung ace bu telefonun fiyatı 750 civarında ama gitti gidior .comda 650-700 civarı güvene bilirsem oradan almak istiyorum sizce güvenlimidir.yada sizin da ucuza bulabileceğim mağza varsa önere bilirmisiniz...:hmmm:hmmm:hmmm
eğer ürünü satan mağazaysa rahatlıkla alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt