gausjean
Üye
Gitti gidiyor Samsung Galaxy S5
Öncelikle iyi akşamlar beyler. Ben kısa bir süre önce Samsung Galaxy S5 almaya karar verdim. Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi teknoloji marketlerinde fiyat araştırması yaptım. İstediğim 32 GB lik modeller 2049 TL civarı. Fakat Gitti Gidiyor sitesinde çok daha uygun fiyata satıldıklarını gördüm.
Ayrıca diğer merak ettiğim konuya gelirsek bu telefonun sonunda S5 G900, S5 G900H, S5 G900F gibi model numaraları görüyorum. Bu numaralar ne anlama geliyor. Ben en üst modeli almak istiyorum hangi numaralı modeli almalıyım ? Teşekkür ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıca 16 GB lik model
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. Bu ürünler güvenilir mi ? Kopya imei vs sorunlar yaşar mıyım ? Samsung yetkili servisleri bu ürünü tanırlar mı ? Ürünün ilerleyen zaman da sorun çıkarma ihtimali, kapanma vs sorunları yaşar mıyım ? Çünkü 2049 TL ile 1700 TL arasında gerçekten uçurum var. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.Ayrıca diğer merak ettiğim konuya gelirsek bu telefonun sonunda S5 G900, S5 G900H, S5 G900F gibi model numaraları görüyorum. Bu numaralar ne anlama geliyor. Ben en üst modeli almak istiyorum hangi numaralı modeli almalıyım ? Teşekkür ederim.