Püf Noktası Gitti gidiyor Samsung Galaxy S5

Sponsorlu Bağlantılar

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Gitti gidiyor Samsung Galaxy S5
Öncelikle iyi akşamlar beyler. Ben kısa bir süre önce Samsung Galaxy S5 almaya karar verdim. Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi teknoloji marketlerinde fiyat araştırması yaptım. İstediğim 32 GB lik modeller 2049 TL civarı. Fakat Gitti Gidiyor sitesinde çok daha uygun fiyata satıldıklarını gördüm. ayrıca 16 GB lik model . Bu ürünler güvenilir mi ? Kopya imei vs sorunlar yaşar mıyım ? Samsung yetkili servisleri bu ürünü tanırlar mı ? Ürünün ilerleyen zaman da sorun çıkarma ihtimali, kapanma vs sorunları yaşar mıyım ? Çünkü 2049 TL ile 1700 TL arasında gerçekten uçurum var. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca diğer merak ettiğim konuya gelirsek bu telefonun sonunda S5 G900, S5 G900H, S5 G900F gibi model numaraları görüyorum. Bu numaralar ne anlama geliyor. Ben en üst modeli almak istiyorum hangi numaralı modeli almalıyım ? Teşekkür ederim.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
teknosa yada bimeks gibi yerleden al derim

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Peki model numaralarının anlamları neler ?

caps6

caps6

Üye
Arkadaşımın başına benzer olaydan dolayı aynı durumda forumda olanları uyarıyorum.Yazım uzun gelebilir ama okuyunuz.
samsung yetkili servisler ithalatçı garantili ürünü tanımaz cihaz tamiri için ücret isterler.Baktığınız her iki telefonda ithalatçı firma garantili.Samsung garantili ürün istiyorsanız Açıklama kısmında Samsung Türkiye garantili yazan telefonlara bakmalısınız.Sizin incelediğiniz iki telefonun garantisine büyük ihtimalle ithalatçı garantisidir. Satıcıya firmayı sormalısınız.Sonrada o firmanın şikayetlerine bakınız.
Size tavsiyem fiyatta fark olsada samsung garantili olanı tercih etmelisiniz.Nedeni ise arkadaşım fiyatı ucuz olduğu için ithalatçı garantili telefon aldı 4-5 ay sonra ekranda sorun çıktı.Aynı sorunu telefonun resmi servisi ücretsiz değişim yaparken ithalatçı garantili firma kullanıcı hatası olduğunu söyleyip tamir için para istediler.Telefonu alırken fiyatı düşük olması sizi yanıltmasın telefonda sorun çıkarsa büyük ihtimalle tamir için ücret isteyecekler.
not:İthalatçı Garantili Telefonda sorun olursa yanlışlıkla telefonu samsung servisine yollarsanız ithalatçı firma garantisi yetkisiz işlem gerekçesiyle garanti dışı bırakabilir.
Peki model numaralarının anlamları neler ?
Model numaralarının anlamları bildiğim kadarıyla ithalat edilen ülkeyi belirtiyor
Samsung SM-G900F Avrupa
Samsung SM-G900I Asya
Samsung SM-G900K/G900L/G900S Kore
Samsung SM-G900W8 Kanada

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kadikoy ve gausjean
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Yani paralel ithalata güven olmaz diyorsun

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Peki hangi numaranın donanımı daha üstün

kadikoy

kadikoy

Üye
OKUDUM yararlı bigi teşekkürler..
------------
samsung yetkili servisler ithalatçı garantili ürünü tanımaz cihaz tamiri için ücret isterler.Baktığınız her iki telefonda ithalatçı firma garantili.Samsung garantili ürün istiyorsanız Açıklama kısmında Samsung Türkiye garantili yazan telefonlara bakmalısınız.Sizin incelediğiniz iki telefonun garantisine büyük ihtimalle ithalatçı garantisidir. Satıcıya firmayı sormalısınız.Sonrada o firmanın şikayetlerine bakınız.
Size tavsiyem fiyatta fark olsada samsung garantili olanı tercih etmelisiniz.Nedeni ise arkadaşım fiyatı ucuz olduğu için ithalatçı garantili telefon aldı 4-5 ay sonra ekranda sorun çıktı.Aynı sorunu telefonun resmi servisi ücretsiz değişim yaparken ithalatçı garantili firma kullanıcı hatası olduğunu söyleyip tamir için para istediler.Telefonu alırken fiyatı düşük olması sizi yanıltmasın telefonda sorun çıkarsa büyük ihtimalle tamir için ücret isteyecekler.
not:İthalatçı Garantili Telefonda sorun olursa yanlışlıkla telefonu samsung servisine yollarsanız ithalatçı firma garantisi yetkisiz işlem gerekçesiyle garanti dışı bırakabilir.

..........................

caps6

caps6

Üye
OKUDUM yararlı bigi teşekkürler..
------------

..........................
rica ederim.Bu yazıyı telefon almak isteyenler okusun.

blackaid

blackaid

Üye
Arkadaşımın başına benzer olaydan dolayı aynı durumda forumda olanları uyarıyorum.Yazım uzun gelebilir ama okuyunuz.
bu yazınız önemli gittigidiyor ve n11 gibi sitelerde çoğu garantisini yazmıyor.Telefonu alan kişi ancak sonradan arıza olursa anlıyor

Üst Alt