Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

zabumabu

zabumabu

Üye
Güncelleme yaptım ve sonunda onuda çalıştırdım ama başarsoft yazılımının yanından bile geçemeyecek gibi görünüyor. hastahane kayıtları yok benim ilk ihtiyacım hastahanelerdi. başka neler yok bilemiyorum.

Başarsoft yazılımını yükleme imkanımız varmı bu telefona.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yaptım ve sonunda onuda çalıştırdım ama başarsoft yazılımının yanından bile geçemeyecek gibi görünüyor. hastahane kayıtları yok benim ilk ihtiyacım hastahanelerdi. başka neler yok bilemiyorum.

Başarsoft yazılımını yükleme imkanımız varmı bu telefona.

Başarsoft yazılımının ne olduğunu bilmiyorum. Eğer başka bir işletim sistemi ise, unut gitsin. Eğer bir uygulama ise Symbian^1 uyumlu olmasa da onu da unut gitsin.

@ByGablin; http://www.maxicep.com/symbian-3-si...ackleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-503219.html buradan indirmiştim.

• Beğen
Tepkiler: zabumabu
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Başarsoft yazılımı harita değil mi

----------Eklendi @ 15:10:42 ---------- Yazıldı @ 15:09:09 ----------

Yok hacı aynı yerde kalıyor bi geçemedi sonraki aşamaya :(

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler benim telefonum yumurta kırmıyor ama adamın kafasını kırıyor neden ?? xD xD

-efşan

-efşan

Üye
liseli alert :kop::kop:

brslı16

Üye
arkdaşlar bazı sitelerde c5-03 için versiyon 12.0.024 flan yazıyo yeni versiyon çıktımı bilen var mı ?

'Patron

'Patron

Üye
arkdaşlar bazı sitelerde c5-03 için versiyon 12.0.024 flan yazıyo yeni versiyon çıktımı bilen var mı ?
çoktan çıktı kardeşim. istersen telefondan istersen ovi suite ile güncelle.

brslı16

Üye

çoktan çıktı kardeşim. istersen telefondan istersen ovi suite ile güncelle.
yalnız telefondan güncelle dediğimde hiçbir güncelleme yok diyo acaba bi ayar flan mı yapmak gerekiyo :allalla:

----------Eklendi @ 15:47:43 ---------- Yazıldı @ 15:45:02 ----------

:kop2: :kop2: :kop2:

----------Eklendi @ 15:01:11 ---------- Yazıldı @ 13:05:44 ----------

Arkadaşlar Hackledim En Sonunda Telefonu :aha:
hadi hayırlısı :evet: yalnız bizede anlatırsan nasıl yaptığını çok iyi olur :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Just Hact It Yöntemiyle Hackleme

1-) Certupdater.sisx Kur
2-) Certhack_installer.sisx Kur. Daha Sonra Menüde Uygulamalara Gelip Hack Uygulamasını Çalıştırıyoruz Hack Başarılı Yazısı Gelene Kadar Bekliyoruz
3-) İs.sis Kur.
4-) Rompatcherplus.sis Kur.
5-) Menüden Uygulamalara Gelip Rompatcherde İnstallserver Yamasını Otomatik Başlata Ekle.

:oke: :oke: :oke:

----------Eklendi @ 18:46:53 ---------- Yazıldı @ 18:44:37 ----------

İsterseniz Burdan RomPatcherin Türkçesini Yükleyebilirsiniz... :oke:

mozduygu

Üye
beyler benim tel oviden indirdiğim fragmanları kasıyor 5800 da denedk kasmadı nasıl çözeriz bu sorunu

sky27

Üye
Ben ovi mağazasından kaspersky 9.0 indirdim kurdum.şimdi geri kaldırmak istiyorum ama "dosya silinemiyor" diye bir uyarı verip kaldırmama izin vermiyor.bundan nasıl kurtulabilirim.

brslı16

Üye
beyler bi sorum olacak telefona hard format atıcam yalnız hafıza kartını flan da pc de biçimlendiricem bu işlemleri yaptıktan sonra telefonumdan neler silinir ? harici kurduğum programlar silinir tamam peki telefonun orjinalindeki mesela climate mission ovi haritalar flan da silinir mi ? silinirse bunları nasıl tekrar yükleyebilirm ? telefon ciddi ciddi kasmaya başladı cvplarsanız çok sevinirim

----------Eklendi @ 09:32:02 ---------- Yazıldı @ 09:31:09 ----------

Just Hact It Yöntemiyle Hackleme

1-) Certupdater.sisx Kur
2-) Certhack_installer.sisx Kur. Daha Sonra Menüde Uygulamalara Gelip Hack Uygulamasını Çalıştırıyoruz Hack Başarılı Yazısı Gelene Kadar Bekliyoruz
3-) İs.sis Kur.
4-) Rompatcherplus.sis Kur.
5-) Menüden Uygulamalara Gelip Rompatcherde İnstallserver Yamasını Otomatik Başlata Ekle.

:oke: :oke: :oke:

----------Eklendi @ 18:46:53 ---------- Yazıldı @ 18:44:37 ----------

İsterseniz Burdan RomPatcherin Türkçesini Yükleyebilirsiniz... :oke:
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim baya işimize yarıcak bu :oke:

----------Eklendi @ 09:41:54 ---------- Yazıldı @ 09:32:02 ----------

beyler benim tel oviden indirdiğim fragmanları kasıyor 5800 da denedk kasmadı nasıl çözeriz bu sorunu
aynı sorun bendede var eğer bi çözüm bulursan bizimlede paylaşırsan iyi olur

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
beyler bi sorum olacak telefona hard format atıcam yalnız hafıza kartını flan da pc de biçimlendiricem bu işlemleri yaptıktan sonra telefonumdan neler silinir ? harici kurduğum programlar silinir tamam peki telefonun orjinalindeki mesela climate mission ovi haritalar flan da silinir mi ? silinirse bunları nasıl tekrar yükleyebilirm ? telefon ciddi ciddi kasmaya başladı cvplarsanız çok sevinirim

----------Eklendi @ 09:32:02 ---------- Yazıldı @ 09:31:09 ----------

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim baya işimize yarıcak bu :oke:

----------Eklendi @ 09:41:54 ---------- Yazıldı @ 09:32:02 ----------

aynı sorun bendede var eğer bi çözüm bulursan bizimlede paylaşırsan iyi olur

Bunun nedeni ekran hızının C5-03'te az olması. Daha az çözünürlükte birşey koyarsanız hızı da aynı oranla azalır. Önerim, Format Factory'den 320*240 çözünürlük yapın. FPS azalır. Ben koca 3 doctor who sezonunu öyle izliyorum.

Diğerine gelince, Climate Mission veya Ov Haritalar veya Shazam yazılıma gömülü gelir. İstesen de kaldıramazsın.

brslı16

Üye
Bunun nedeni ekran hızının C5-03'te az olması. Daha az çözünürlükte birşey koyarsanız hızı da aynı oranla azalır. Önerim, Format Factory'den 320*240 çözünürlük yapın. FPS azalır. Ben koca 3 doctor who sezonunu öyle izliyorum.

Diğerine gelince, Climate Mission veya Ov Haritalar veya Shazam yazılıma gömülü gelir. İstesen de kaldıramazsın.
eyvallah çok teşekkür ederim :evet:
ayrıca bu sürüm işinide araştırdım galiba faklı dillerde 12.0.024 çıkmış türkçe hiçbiyerde yok pc den güncelle dediğim andada güncelleme bulamıyor artık beklicez bakalım ne zaman çıkacak ..

----------Eklendi @ 11:17:52 ---------- Yazıldı @ 11:16:34 ----------
bişe daha var peki bu fps değerini herhangi bi programla arttırabilirmiyiz ?

sky27

Üye
Ben ovi mağazasından kaspersky 9.0 indirdim kurdum.şimdi geri kaldırmak istiyorum ama "dosya silinemiyor" diye bir uyarı verip kaldırmama izin vermiyor.bundan nasıl kurtulabilirim.

Yardım edecek kimse yokmu.............

Üst Alt