Yeni avea genç paket 19luk faturasız

Sponsorlu Bağlantılar

guvencdikmen

Üye
    Konu Sahibi
Yeni avea genç paket 19luk faturasız
1--Aveaya gelen gençlere her şey dahil yıkılan paket ! NUMARA TAŞIMA
Aveadan Faturasız hatlara 19 TL ye yıkılan paket
Gerçek özgürlük için haydi Avea'ya !

TCKIMLIK NO nu yaz 1991'e SMS gönder, kayıt ol!
Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !

2--Aveadan her şey dahil yıkılan paket ! AVEA ABONESİNE
Gerçek özgürlük şimdi Avea'ya !

Sadece 19 TL ye, Aveaiçi 1.000 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !
08.10.2011 tarihinde yenilenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve elive

elive

elive

Emekli Yönetici
1--Aveaya gelen gençlere her şey dahil yıkılan paket ! NUMARA TAŞIMA
Gerçek özgürlük için haydi Avea'ya !

Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !

2--Aveadan her şey dahil yıkılan paket ! AVEA ABONESİNE
Gerçek özgürlük şimdi Avea'ya !

Sadece 19 TL ye, Aveaiçi 1.000 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !

gercekten güzel kampanyaymış.. yaş kurtarmıyo :) avea baba tarifeye devam ...

hakanxxx

Üye
Yasınız tutmaması sorun degil yakın tanıdıgınız 25 yas altı birinin tc no yu kendi hattınızdan mesaj atıp kayıt olabiliyorsunuz sonra gelsin 500dakika 1000sms 1gb internet tamam

cercix

cercix

Üye
ben tc mi attım bütün kıriterler tamam 6 7 saattir olmadı sebebini bilen arkadaşlar varmı

guvencdikmen

Üye
    Konu Sahibi
Genç Paket'in numara taşıma teklifinden yararlanacak AVEA'ya taşınan numara eğer daha önce Avea numarası ise, bu tekliften yararlanmak isteyen abonenin söz konusu numara ile tekliften faydalanabilmesi için, numarasını tekrar Avea'ya taşıdığı tarih itibariyle, Avea'dan numarasını taşımış olduğu tarihten sonra en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

Abonelerin Genç Paket'ten yararlanabilmeleri için, bakiyelerinde en az 20 TL bulunması gerekmektedir.

BU KRİTERLERİN DIŞINDA SORUN DEVAM EDİYOR İSE AVEA MÜSTERİ HİZMETLERİYLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

erdoganars

Üye
ya ben bu tür kamyanlara güvenmiyorum ama yanlış anlamadıysam şimdi bu kampanyaya üye olmak için 20 liralık kontürümüz olması gerekiyor peki bunda belli bir ay sözleşme yapılıyor mu ?? bir kaç ay sonra diğer bazı kampanyalar gibi fiyatı artıyor mu ?

huseyin2121

Üye
Bu kampanya ilk etapta her yöne 500 dakika idi ama şimdi avea içi 1000 dakika diyor bu konuda bilgisi olan var mı.Kampanya dan faydalanabilmek için numarayı taşıdık şimdi de böyle bir şey çıktı.

fatihveyusuf

Üye
Bu kampanya şimdiye kadar yapılmış en iyi kampanya.
Numarasını taşıyana 500dk heryöne, avea da olanlar için 1000dk şebeke içi veriliyor. 1000sms ve1gb internet ikisinde de aynı.
Bu kampanya için numara taşıma ile gelenlere 12 ay. Yani kısa süreli değil. Fiyat artışı da yok.

• Beğen
Tepkiler: YARATIK

huseyin2121

Üye
Eyvallah fatih yusuf kafam çok karışmıştı bilgilendirme için teşekkürler...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ya sadece numarasını tasıyanlarda mı gecerlı
benım avea hattım var olmuyomu yanı yapınca ılle numara tasımakmı gerek

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
ya sadece numarasını tasıyanlarda mı gecerlı
benım avea hattım var olmuyomu yanı yapınca ılle numara tasımakmı gerek

Avea'nın faturasız tarifelerinde bulunan 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz, bakiyelerinden 19 TL düşülmesi karşılığında Aveaiçi 1.000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet'ten oluşan Genç Paket'i satın alabileceklerdir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

manguser

Üye
Arkadaşlar ben asıl hattım türkcell idi 7 aydır avea faturalıda da kullanıyorum bu kampanyayı duyunca türkcelle kontürlüye geçtim şimdi aveaya geçsem nasıl olur...

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
Arkadaşlar ben asıl hattım türkcell idi 7 aydır avea faturalıda da kullanıyorum bu kampanyayı duyunca türkcelle kontürlüye geçtim şimdi aveaya geçsem nasıl olur...

Aveaya geçsen suan iyi olur. Ama aveanın bu kampanyasına Turkcell Vodafonede karsılıksız kalmıcağı kesin. Belki 19 tlye bunları turkcell vermez ama ona yakın birşey yapabilir. Biraz daha beklemek en mantıklısı.

guvencdikmen

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar Turkcell ve Vodafone NE KADAR KAMPANYA YAPARSA YAPSIN HER ZAMAN KAMPANYANIN BİTİM TARİHİ VARDIR ÖR: SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK vs vs AMA BİR FARK AVEA DA ZAMAN SINIRI YOK HER ZAMAN NE OLDU TURKCELL İN VE VODAFONUN TARİFELERİNE HEPSİNİN KATILIM SÜRESİ BİTİYOR ....
YORUM SİZİN...

manguser

Üye
arkadaslar Turkcell ve Vodafone NE KADAR KAMPANYA YAPARSA YAPSIN HER ZAMAN KAMPANYANIN BİTİM TARİHİ VARDIR ÖR: SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK vs vs AMA BİR FARK AVEA DA ZAMAN SINIRI YOK HER ZAMAN NE OLDU TURKCELL İN VE VODAFONUN TARİFELERİNE HEPSİNİN KATILIM SÜRESİ BİTİYOR ....
YORUM SİZİN...

bence avea ya rakip olacak yarife yok olamazda kendi düşüncem 1000 dk her yöne 29 tl de idim 7 aydır 1 kere 35 geldi sms ve data kullandığım için fakat bu tarife en iyisi 19 lira türkcele geçtim cumartesi aktif olacak önümüzdeki hafta için tekrar aveaya geçicem
+ 25 yaş altı yakınınızın tc no su olabiliyor arkadaşlar hat sahibinin olmasına gerek yok bu aveaya alem kamu tarifesinde herkesi kabul etmişti ... + internet hız düşmesi yok vadefondak, gibi

fatihveyusuf

Üye
her yöne 500dk istiyorsan numara taşıma gerekli. Eğer avea nin kendi abonesi isen 500 dk her yöne yerine şebeke içi 1000 dk veriyor.

dj_citax

Üye
peki arkadaşlar ben avea liyim ama heryöne 500 dakika olanını istiyorum. Hattı turkcel e taşıyıp tekrar avea ya bi hafta içinde taşısam olur mu sizce ?

ilo53

ilo53

Üye
olur arKadaslar tasıdıktan sonra 1 ay ıcınde basvurmak gerekıyormus eger 1ay ıcınde paket alamassak 1000dk gelıyor. heryone 500dk olmuyor.

safakk34

safakk34

Üye
bende geçtim aveaya çok güzel ya. internetide hızlı bir şarkı 10 sn de iniyo. yaşımda tutmuyor ama kardeşimin TC sini yazdım oldu. hemde bu tarife tam 1 yıl geçerli. tşk ler avea :))

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tesekkür ederım ögrendım zaten ertesı gun sitede tasıma falan yazılms ama reklamda görunce anladım
yapcam guzel kampanya saol:oke:
Avea'nın faturasız tarifelerinde bulunan 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz, bakiyelerinden 19 TL düşülmesi karşılığında Aveaiçi 1.000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet'ten oluşan Genç Paket'i satın alabileceklerdir. :oke:

Üst Alt