Yeni avea genç paket 19luk faturasız

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
Evet avea da kalite çok düşük.En gelişmiş 3G lisansını Turkcell,bir düşüğünü Vodafone,en yavaş hızda 3G lisansını ise Avea almıştı 3G Türkiye'ye geldiğinde.Gazete de okumuştum.Ayrıca avea da heryerde çekiyor tamam ama ses kalitesi turkcelle göre daha düşük.Ne kadar inkar ederseniz edin ama pahalı olan genellikle daha kaliteli,daha kaliteli olan da daha pahalıdır.

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

19 TL lık genç paket diğer operatorlerın en avantajlı olanıdır.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benım tarıfe kafayı yedı önceden knt yukleynce otomatıkmen yenılenırdı
sımdı tekrar tekrar tarıfeyı her yukledgmde geçiş yapmam gerekıyor
sızde de oluyormu

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
ya sadece numarasını tasıyanlarda mı gecerlı
benım avea hattım var olmuyomu yanı yapınca ılle numara tasımakmı gerek

NUMARA TASIMADA GECERLI
HATTINIZA UYGUN TARIFELERI
avea.com.tr den bulabılırsınız

evlattr

evlattr

Üye
arkadaşlar ben bu hattı kullanıyorum . telefonu modemolarak kullanıyorumpcde ama bağlantı yaşas zaten öyle oluyor ben bunu 3g olarak kullanabilirmiyim yani telefonu modem olarak kullanıcam ve 3 gile bağlanıcam nete bunun için ne yapmalıyım

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
avea hattından 500 yada 444 1 500 ü aramanız gerekmektedır..

emrebz

emrebz

Üye
arkadaşlar şimdi 603 almak istiyorum hesaplı olsun diye de avea'ya geçip 19 tl kampanyasına katılıcam ama aklımda bir soru var bu internet ile 603 'te rahtça gezinip video izleyebilir miyim ??? cevaplarınızı bekliyorum:islik

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
TUM ANDROID SYMBIAN CIHAZLARDA KULLANA BILIRSINIZ..

8 ghz HIZ ILE...

sercan9992

sercan9992

Üye
güzel kampanyaymış ama benimki faturalı gs mobile:(

vForOttoman

vForOttoman

Üye
1 Gb data 1 ay yetermi face ve gezinmek için ?

Sessiz.Gemi

Sessiz.Gemi

Üye
Opera mini ya da Uc Browser kullanırsanız fazlasıyla yeter.:oke:

sercikan

Üye
kota rahat yetiyo arkadaşlar çünkü video izlmeniz imkansız 1 dklık videoyu ilzemek için 10 dk beklemeniz gerekiyo.5 dk videoda nolur bilmiyorum :) internet için gçicekseniz geçmeyin derim ama interneti facede geziyim durum paylaşıym mesajlaşıym felan diyosanız olur ama video izlerim proğram indiririm diyosanız cıkkk olmaz bu iş.ben bu ay vodofona geçicem galiba baklm :) ayrıca bu aveada her ay devlete vergi diye bir para kesiyo sen 20 tl yüklüyosun tarife yenilenecek diye bekliyosun ama devlete verilen para alınıyo ve tarife yenilnemiyo mecburen gidip 7 tl yüklüyosun boşu boşuna yani tarife 27 tlye çıkıyo bu vergiyi her ay kesiyo :) gelde aveada dur bakalm :)

Suav3

Suav3

Üye
ßence Avea Gayet İyi Gerçekten Güzel Kampanyalar Yapıyor.

baraktas

Üye
güzel kampanya.. ama şimdi heryöne 500 dkyı aveaya 1000dk yaptılar :((

gentleman_ths

Üye
Her Yöne 500 dakika sadece numarasını avea ya taşıyanlar faydalana biliyor

arslanla

arslanla

Üye
aveanın internet hızı iyi ben hiç takılmadan izleyebiliyorum.(3g ile)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
ya beyler ben yaptım vodafondan avea gecmiştm 500 dk (her yöne) gelmesi lazım ama bana 1000 dk geldi ( avea içi ) nasıl yapcaz 1 yılı gecti geceli

denız_23

Üye
avea 500 dk 1000 sms 1000mb internet paketine 9 kısı turkcell den gectık süper paket yaaa turkcell den yedıgımız kazıktan baska bırsey dıyıl ınternetsız paketmı olur..

omer0946

Üye
bende şu anda o paketi kullanıyorum

jjuventuss

jjuventuss

Üye
bi sorum olcak.hattım vodafone idi aveaya gectim.ama hicbir paket vs kullanmadan tkrr vodafone gectim 2 bucuk ay sonra.simdi tkrar aveaya geçip bu paketten yararlanabilir miyim?

Üst Alt