Yeni avea genç paket 19luk faturasız

Sponsorlu Bağlantılar

fatihozsoy

fatihozsoy

Üye
bu paketin içınde 3g konuşmada var

quaresma158

Üye
ya aveada öyle dengesizlikler var ki sormayın! 2 defa hattım Aveadayken basvurum olmadan turkcelle taşındı. Ilk taşımadan sonra tekrar aveaya döndüm ve her yöne 500 dk aldım, falat 2. taşımadan sonra tekrar pakete başvurunca olmadı! Aveaiçi 1000 dk verdiler ama ben istemiyordum bunu. Müşteri hizmetlerini aradım beni yanlış yönlendirdi ve bana istemediğim 1000 dk'yı aldırdı, daha sonra aradım bana ilk taşımadan sonra göz yumulmuştur ama 2. taşımada sistem buna onay vermiyor dedi. başkasını aradım hayır öyle birşey olamaz dedi... daha sonra tekrar arayınca bana ilk aradıgım kişi gibi yanlış bilgi verdi... Yani anlayacağınız her biri ayrı telden çaldı ve ben hala mağdurum...

ssoyhan

Üye
bu paketi aldıktan sonra aveanın diğer sms paketleriini alabiliyor muyuz 11bin yada 5bin

bluehackr

bluehackr

Üye
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 1000 dk olanını çok memnunum 1 gb interneti tv seyrederek bitiremiyorum artık internette radyo dinliyorum nimbuzz programini yukledim onun üzerinden arkadaşlarla arama yapıyorum 10 dk konuştum 3 mb falan ancak bitirdi valla kimse bişey demesin 20 tl yukleyince 50 dakıka veriyor mobil ögrenciysen 1000 dk daha m.ö ye veriyor valla bundan iyisi şamda kayısı herkese iyi kullanmalar:)

cezzarahmet93

Üye
on numara tarife yarından tezi yok aveadayım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Gayet güzel de avea her yerde çekmiyor sanırım yaa.. :hmmm:

serinaga

serinaga

Üye
YAW bu tarife çıkalı aylar oluyooo, daha yeni mi duyuyorsunuz ??? Bence son derece HARİKA bir tarife ...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ben yeni gördüm..etrafımda avea kullanan neredeyse yok gibi..eş dosttan duyduklarıma göre de çekmeme gibi büyük bir sorunu varmış..o yüzden çekinceliyim..12-13 senedir turkcell kullanıyorum ben..çekim konusunda bir sorunum yok ama bayağı bi yolar oldu turkcell..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Walla gülü seven dikenine katlanır ... Ben avea JET'i netbook'ta 3G'yi de telde kullanıyorum, işim gereği de sürekli seyahat ederim, şu ana kadar çok ahım şahım çekmeme sorunu yaşamadım, artık eskidendi o çekmeme problemleri, adamlar baz istasyon sayılarını artırdı, işin özü ben TURKCELL'den kaçıp geldim buraya, verdiğim para belli RAHATIM hiç olmazsa ...

evlattr

evlattr

Üye
12 sene turkcellde kaldıktan sonra bu tarifeye bugün geçiyorum hayırlısı artık

arap çarşafı

Üye
tc no yazıp 1991 e gönderdim, ardından bin yazıp 1991 e göndermem gerektiğine dair mesaj geldi. onu da yaptım.
sadece 9 tl kesildi ve 1000sms, 1000dk(avea içi), 1gb internet verdi avea :D 19tl kesilecek sanıyordum ben arkadaşlar nasıl oldu bu ?

denız_23

Üye
annem ve babam harıc 4 kısı kazık cell den avea ya gectık tanıdık herkese soyluyorumm:)

bluehackr

bluehackr

Üye
Ben yeni gördüm..etrafımda avea kullanan neredeyse yok gibi..eş dosttan duyduklarıma göre de çekmeme gibi büyük bir sorunu varmış..o yüzden çekinceliyim..12-13 senedir turkcell kullanıyorum ben..çekim konusunda bir sorunum yok ama bayağı bi yolar oldu turkcell..

arkadaşım turkcell aynı fiyata 500 dk veriyor heryöne ama nasıl 250 dk heryöne 250 dk türkcell e ben yıllardır avea kullanıyorum çekim gücü olarak pek sıkıntı yaşamadım çok ücra biyerde yaşıyosanız belki olur ama şehirlere yakın yerlerde falan hiç bir sıkıntı yaşanmıyor kararsizin bundan iyisi şamda kayısı:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende ıkısıde var turkcellde aveada
ama cekmee sorunu hıc yasamadım aveada
hatta calıstgm yer merkeze uzaktı zamanında orda bıle cektyse hıc sanmıyorum :D
memnunum bende

• Beğen
Tepkiler: bluehackr
ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

avea şebeke sorununu % 98 e ındırdi.
01 06 2011 tarıhınde...

İyi Akşamlar..

sercikan

Üye
arkadaşlar ben bu tarifeyi sorunsuz kullanıyorumda türkcell den aveaye geçince bi kalite farkı anlaşılıyo ya kesinlikle türkcell paranın hakkını veriyo,aveanın interneti çok ççok yavaş ayrıca ve azcık kapalı bi yere zemin kata indiğinizde çekmiyo sinir ediyo beni...

----------Eklendi @ 21:41:30 ---------- Yazıldı @ 21:39:59 ----------

kesinlikle ve kesinlikle türkcell verdiğimiz parayı hakediyormuş.güzel internetli bir paket çıkarsa direk türkcele geçerim yani.avea ucuz ama kalite sıfır.

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

avea kalite konusundada şuan 1 numara numara tasımada 3G çekim gucunde cep telefonu kampanyalarında.
İstatislikler BTK tarafından yayımlanmaktadır.

sercikan

Üye

avea kalite konusundada şuan 1 numara numara tasımada 3G çekim gucunde cep telefonu kampanyalarında.
İstatislikler BTK tarafından yayımlanmaktadır.

arkadaşım kalite konusunda 1 numara değil sadece numara değiştirmede 1 numara.kalite eksilerde geziyo.kalite yok aveada sadece bizim halkımız paraya mahkum kalıyor.

Üst Alt