Yeni avea genç paket 19luk faturasız

Sponsorlu Bağlantılar

esrarli_38

Üye
ya ben turkcellden aveya taşıyalı 2 sene olcak nerdeyse her yöne 500 dk için ille yeni mi taşıtmış olmam lazım :S

manguser

Üye
peki arkadaşlar ben avea liyim ama heryöne 500 dakika olanını istiyorum. Hattı turkcel e taşıyıp tekrar avea ya bi hafta içinde taşısam olur mu sizce ?

kanka ben yarından itibaren aveadan türkcelle geçmiş olcam avea müşteri hizmetlerini arayıp şimdi tekrar size geçsem olurmu diyecem :d sonucu yazarım paylaşırım

hakanxxx

Üye
Oluyor ben aveadaydım turkcelle gectim tekrar aveayaya geldim 500dakika 1000sms 1gb oldu

SilentOne

SilentOne

Üye
nasıl yani illa hattını taşıman mı lazım

hakanxxx

Üye
Tasımanız lazım hattınızı ozaman oluyor

nesipfidan

Üye
Abonelerin Genç Paket'ten yararlanabilmeleri için, bakiyelerinde en az 20 TL bulunması gerekmektedir diyor, nasıl yani şimdi bakiyemde 20 tl olcak,kayıt olacam sonra tekrar mı 20 yüklicem?

ilo53

ilo53

Üye
yukleme fılan yok bunda 20tl cekılcek hattına ucretsız dk yuklencek :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
taşma yk yaa bnd aveaya taklcam .d

manguser

Üye
kanka ben yarından itibaren aveadan türkcelle geçmiş olcam avea müşteri hizmetlerini arayıp şimdi tekrar size geçsem olurmu diyecem :d sonucu yazarım paylaşırım

Evet arkadaşalar oluyor şuan paketi kullanabiliyorum avea show yapıyor resmen milleti kendi opr. yollayıp tekrar alıyooo :d

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
numra tasıma yokkı

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Nasil yok bugun tasidim :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yok arkadaşm.sen geçmşn avean yoktr belki.kampanya icn numaranı taşıdn.ama knuyu öyle yere çektler öyle yazlmski konu.ben ilk okuduğumda sdce numarasnı taşıyanlara özel sandm.knuyu dgştler mı blmyrm yazı aynı mı yada,başına bakmadm tekrar.ben yllarca aveayı kullanyrm.katldm kampanyaya.burda sdce numara taşıyanlara özelmş gbi yanstlmş.ondan yazdm:)

musabunix

Üye
selam arkadaşlar ben geçtiğimiz perşembe günü bu tarifeye geçmek için turkcell hattımı aveaya geçirdim. dün akşam mesaj gelmiş "hattınız 14.09.2011 tarihinde şu saatte aveaya geçirilecektir." aveaya geçtikten sonra bu tarifeye bende katılacağım. Herşey şimdilik güzel fakat bir dergide şöyle birşey okudum. "bazı tarifelerde ki internet kullanımı sadece wap siteleri için geçerli oluyormuş" diye okudum. umarım avea'nın bu tarifesi böyle değildir. eğer böyleyse direk geri dönmenin yollarını ararım. ayrıca 19TL nakit olarak alınıyor. fazla TL 'mi yedirmemek için hattımda TL bulundurmayacağım. Son olarak şunları beliteyim :

Hattım aveaya geçtiğinde 1TL harcama yapmam gerekiyormuş (zaten avea sağolsun 5 TL yüklüyormuş otomatik)
Daha sonra hatta en az 20 TL bulundurmak şartıyla bu tarifeye kayıt için gerekli işlemleri yapıyormuşuz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hesabımda geçen aydan devreden 3-5 Tl olursa üstüne ekleyip satın alabilir miyim bu paketi?Yoksa her ay standart olarak 20 tl mi yüklemek gerekiyor?

lones

Üye
arkadaslar yasınız 25 ten fazla olsa bile 12 25 yasında olan tanıdıgınız sokaktakı cocugun tc kimliğini gonderın yine kayıt yapabiliosunuz ve genc tarifeden yararlanabiliosun uz

----------Eklendi @ 18:03:44 ---------- Yazıldı @ 18:01:49 ----------

hattından 50 tl var mesela yenileme tarıfınde bakıyende para varsa otomatik cekio parayı yoksa cekmio para yuklerınce tekrar 5 yuz yazıp gonderıosun

uglylizard

Üye
Arkadaşlar geçen yıl turkcell hattımı avea gsmobile yapmıştım. Numarayı turkcelle taşıyıp tekrar faturasız aveaya dönen arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşamadı di mi? Eski mesajlarda yazılmış ama emin olmak istedim. Problem yoksa yarın turkcelle taşıyacağımda. :islik
Saygılar.

guvencdikmen

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben mayısta geçtim vodafondan aveaya o zmnlar 250 dk heryöne kampanyası vardı geçiş yapanlara. Üstelik mobil öğrenciyim.
Neyse:
ayda 30 tl yüklüyorum
1000 dk mobil öğrencilerle
1000 dk mobil öğrenci olmayan avealılarla (mobil öğrenci dakikanız biterse sorun yok burdan düşer)
250 dk vodafone turkcell ve sabit ev telefonları
60 dk cep aran
1 gb internet
1000 sms her yöne
Toplam: 2310 dakika + 1000 sms + 1 gb internet
Bunların hepsi bana 19 tlye geliyor.
Geriye kalan 11 tl yi ise istediğim yerlere harcıyorum :) (444lu numaralar bilyoner para yukleme tl transferi vs)

Tartışmasız AVEA

devilmy

devilmy

Üye
Her yöne 500dk vermiyor 1000dk şebeke içi

caglet

caglet

Üye
Bana dün bir mesaj geldi bu paket bana özel ilk ay 9TL'ymiş ... Hemen 10 TL yükledim ama 5 ay akdardır yuklemıyordum kontor ve yükler yüklemez 1,1 Devlet vergisi kesildi , Hattım 9.15 oldu ve paketi alabilmek için en az 10 TL bakiye bulunmalıymış mecburen bi 5 TL daha yükledim , ama neyse :) Sonuçta paketim oldu ,

devilmy

devilmy

Üye
kalani nasil ogrenuyoz

Üst Alt