Yeni avea genç paket 19luk faturasız

Sponsorlu Bağlantılar

leebey

Üye
nokıa C5 03'te yazılım güncelemesini nasıl yapıyoruz

cemkaya

cemkaya

Üye
8 aydır kullanıyorum süper tarife. Android telefona gecince internet yetmez oldu downloadı kıstım biraz. her şeyi yapmanız mümkün 4mbit e kadar hızı var. ve 12 ay dolunca heryöne 500dk sı aveaiçi 1000 olacak o zaman bende turkcelle gececeğim. :D

sinan627

sinan627

Üye
hocam bende 19 liralık yıkılan paketteyim de bi sorum olacak şimdi bu 1gb net bana yetmiyor extradan net paketi alabiliyor muyum?

toprak_8822

Üye

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Ben vodafoneden bu pakete geçtim valla süper ötesi telefonu rahat kullanıyor insan fiyatı falan da çok iyi tek - yönü 12 ay boyunca devam edecek olması ondan sonra bitiyor...

e-erdal

Üye
arkadaş forumda birçok arkadaş sınırsız internetin hızının 2gb tan sonra düştüǧünü yazmış ama malesef o sınır 1gb mış. tarifeye geçmek için az önce avea müşteri hizmetlerini aradım öyle söylediler. sizlerde tarifeye geçmeden önce bunu göz önünde bulundurun derim

mooçüü

Üye
Ben de 9 ay once gecmistim bu tarifeye gayette memnunum son 3 ayim kaldi aveadan yine guzel seyler bekliyorum.

messevim

messevim

Üye
bana bin sms yetmez yav. Avea içi aylık smsler ne kadar a bilen var mı ?

inbelen

inbelen

Üye
arkadaşlar bana bugun mesj geldi

bılgı
degerli musterimiz 13.11 2012 den itibaren kral tarifede yuklediğiniz tl kadar gun her yone dakikası 15 kuruş olarak ucretlendirilecektir ne demek şimdibu

anlamdımda ben

sanal hacker

sanal hacker

Üye
yaş önemli dğl başkasının kimlik numarasıni gönder

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
seneyı devırdım kullanıyorum hala bu tarıfeyı
umarım bıtırmezler : )

reoksit

reoksit

Üye
bitti

babaaamet

babaaamet

Üye
Bitirme diye bişey var mı?belki o tarifeye yeni üye alma işi biter ama başlatılan bi tarife aynı avantajla veya daha iyisi ile değiştirilmedikçe ve abone tarafından kullanılmaya devam ediyorsa kaldırılamaz diye biliyorum.

devilmy

devilmy

Üye
1 yildir kullaniyorum bitene kadar kullanirim :)

fedlkamp

Üye
arkadaşlar hala varmı bu kampanya? varsa eğer vodafon'dan avea'ya geçicem

arslanla

arslanla

Üye
Arkadaşlar biri cevap verebilir mi? Bu kampanya bitti mi? Eğer bittiyse genç paketi sonlandırıp başka paketi deneyip tekrar genç pakete dönücem de:P:... Acil cevap!!!

Dtn

Üye
Bana şu anda avea 30 tl yükleyince 120 dk her yöne konuşma veriyor, bu pakti alırsam avealıları aradığımda önce bundan mı düşer her yöne 120 dakikamdan mı?

Üst Alt