Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
daha önceki sorularıma cevap veren arkdaşlara çok teşekkür ediyorum.. dün tlfonuma x-clear ı kurdum orda telefon bilgileri diye bi bölüm var tıklayıp baktığımda işlemci hızı bölümünde 192Mhz yazıyo bu doğru mu arkdaşlar ben normalde c5-03 ün işlemci hızını 600 Mhz olarak biliyorum

3. Parti yazılımlar Symbian'da bazı bilgileri net okuyamıyor. Bu da onlardan biri. 5800'da da olan bir sorun. Gerçekte 600 MHz. :evet:

harun246

Üye
2 3 Tane Fotoğraf Sildim Yalnışlıkla Acaba Geri Getirmek Mümkün mü? Hafıza Kartındaydı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
2 3 Tane Fotoğraf Sildim Yalnışlıkla Acaba Geri Getirmek Mümkün mü? Hafıza Kartındaydı

Hafıza Kartını Bilgisayara Tak İnternetten Silinen Dosyaları Getirme Programları Bul. Recovery My Files Gibi. Onlarla Bi Dene. İnş oLuR... :oke:

harun246

Üye
Yaptım Kardeşim Kurtardı Ama Önizleme Yok Diyo Nasıl Olcak Bu :S

ManiacMete_

Üye
Altyazılı film izlemek için smart movie programını yüklemiştim. Gayet güzel de izliyordum. Ancak daha sonra program videoyu açarken kapanmaya başladı. Julyplayer'ı yükledim. O da aynı şekilde kapanıyor. Nasıl çözebilirim?

'Patron

'Patron

Üye
Altyazılı film izlemek için smart movie programını yüklemiştim. Gayet güzel de izliyordum. Ancak daha sonra program videoyu açarken kapanmaya başladı. Julyplayer'ı yükledim. O da aynı şekilde kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
noldu da ole oldu? durupdururken olcak değildir ya.

'Patron

'Patron

Üye
Son kullanışımda arka planda bırakmıştım uzun süre. Tek sebep bu olabilir. Ama bunun da kapanmaya sebep olacağını sanmıyorum.
Bencede olmaz ama. kesın değil. programı kaldır birdaha yukle bakalım.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Yazılımı nereye kurduysan; orda bulunan RESOURCE dosyasının içinde kalan bilgileri temizle. Öyle düzelebilir. RAM'ini boşaltmayı dene. Son zamanlarda RAM yiyecek bir ayar mı yaptın? Mesela Rehber Çubuğunu aktifleştirmek gibi. Bundan da kaynaklanıyor olabilir. O da olmuyorsa yazılımı yeniden yükle veya bilgileri yedekleyip Soft Format dene.

ManiacMete_

Üye
Silip tekrar yüklemeyi denemiştim. Ama olmadı. Bu resource dosyasını temizlemek için de hacklemek gerekiyormuş sanırım. Araştırdım o iş de çok karışık geldi bana açıkcası.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
istersen format atmayı dene

ManiacMete_

Üye
Format işe yaradı arkadaşlar. Teşekkürler.

erqut

Üye
kamera ayarlarından netliği yüksek yapıyorum kamerayı kapatıp açınca ayarlar eski haline geliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bilgileri dosya yöneticisinden yedekle, bir de soft format dene. Her ihtimale karşı rehberini ve bilgilerini SIM'e ve PC'ye kopyala PC Suite ile. Sonra hafıza kartı ve SIM'i çıkar ve soft format at. ROM dosyalarını onarır.

----------Eklendi @ 20:33:41 ---------- Yazıldı @ 20:33:07 ----------

kamera ayarlarından netliği yüksek yapıyorum kamerayı kapatıp açınca ayarlar eski haline geliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

Kamera ayarları kaydedilemiyor. Hiçbir Nokia telefonunda bu özellik yok maalesef :(

erqut

Üye
her seferinde ayarlicam yani çok saçma bişey |-)|-)

'Patron

'Patron

Üye
bilgileri dosya yöneticisinden yedekle, bir de soft format dene. Her ihtimale karşı rehberini ve bilgilerini SIM'e ve PC'ye kopyala PC Suite ile. Sonra hafıza kartı ve SIM'i çıkar ve soft format at. ROM dosyalarını onarır.

----------Eklendi @ 20:33:41 ---------- Yazıldı @ 20:33:07 ----------

Kamera ayarları kaydedilemiyor. Hiçbir Nokia telefonunda bu özellik yok maalesef :(

Cidden Kaydedilmiyor şuan farkettım.

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
Telefona uygulama oyun vs yükleyemiyorum. Sürekli süresi gecmiş sertifika korumalı ürün gibi hatalar cıkıyor. Sertifika sorununu nasıl çözücez ?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
almayı dusunuyorum sizce alayımmı:hmmm

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Telefona uygulama oyun vs yükleyemiyorum. Sürekli süresi gecmiş sertifika korumalı ürün gibi hatalar cıkıyor. Sertifika sorununu nasıl çözücez ?

OPDA adlı siteden bir sertifika al, forumda nasıl alınacağı mevcut, sonra da onunla HelloOX2'yi sertifikala, teleofnunu hackle. Herşeyi yüklersin bu şekilde. :oke:

----------Eklendi @ 12:38:09 ---------- Yazıldı @ 12:37:44 ----------

almayı dusunuyorum sizce alayımmı:hmmm

iPhone'un var bunu mu alıcan :d:

Üst Alt