Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YENi! Free-iSMS v1.11 FiNaL 3G Express Turkish S60v3/S60v5 Uns. By YusufEMRE (TekKelimeyleMükemmel)
Arkadaşım Nokia N73te 5-6 Mesajda Bir (*) Tuşuna Basınca Uygulama Kapanıyo Niye Özel Mesaj Atarsan Sevinirim
witch-bett
Üye
ya ben bu programı yüklemek istiyorum ama nasıl yapıcam ? telefonum e71.. buna benzer programlarda sürekli sertifikasız olduğndan sorun çıkartıyo bana bi yardımcu olursanız.. en acilinden hemde..
ya ben bu programı yüklemek istiyorum ama nasıl yapıcam ? telefonum e71.. buna benzer programlarda sürekli sertifikasız olduğndan sorun çıkartıyo bana bi yardımcu olursanız.. en acilinden hemde..
Telefonunu Hackle Veya Sertifika Yap Programlara Sitede Bunlar Hakkında Bir Sürü Döküman Bulabilirsinde Bizim Şu (*) Tuşuna Basınca Kapanıyo Ya Onun Hakkında Bilgisi Olan Kimse Yok Mu
janjanlı1981
Üye
teşekkürler yusufemre
aazizqodruke
Üye
ya ben telde bakiyorum file managerla appsta o silinicek dosyalar yok,telim hackli N78 kullaniorum,öneriniz warmi arkadaslar?
halo3866
Üye
ya arkadaşlar bu oturum aç falan diyo ya prgram açıp kapatılıncada tüm mesajlar siliniyo :S
Üyelik Al Bedava Zaten Kontör Gitmiyo Ama Şu Yıldız Tuşu Sorunu Hala Çözülmedi Mi Ya
formardin
Üye
ya hocam program çok güzel de benim N73 te bazen donuyor teli kilitliyor. prog açılmıyor. mecburen kaldırıp tekrar kuruyorum .bazen de kendi kendine atıyor *'a basınca kendi kendine kapğanıyor..bunun çaresi ne acil yardım
kardeş bn niye göremedim signed versiyonunu... direk link versen daha güzel olmaz mı
free-boy
Üye
5800 kullanıyorum verdiğin türkçe dil paketini atıyorum tele ama program açılmıyor 5800 uyumlu değil sanrm rice etsem 5800 uyumlu olan türkçe dil paketi verebilirmisin?
ya hocam program çok güzel de benim N73 te bazen donuyor teli kilitliyor. prog açılmıyor. mecburen kaldırıp tekrar kuruyorum .bazen de kendi kendine atıyor *'a basınca kendi kendine kapğanıyor..bunun çaresi ne acil yardım
arkadaşlar bende mesajların bir kısmı şifreliydi doğal olarak gelen ve giden kutumda görünmüyordu ve giden kutum 999 u geçti ama isms de şifreliler görünmediği için çok daha az bir rakam vardı şimdi isms kilitlendi mesajları silemiyorum isms çalışmıyor kaldırmaya çalışıyorum kaldırılıyor yazıyor sonuna kadar geliyor ama bitmiyor ne kadar beklerseniz bekleyin yeniden başlatınca görünürde yok ama uygulama yöneticinde görülüyor ama kaldırılmıyor... önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar bende mesajların bir kısmı şifreliydi doğal olarak gelen ve giden kutumda görünmüyordu ve giden kutum 999 u geçti ama isms de şifreliler görünmediği için çok daha az bir rakam vardı şimdi isms kilitlendi mesajları silemiyorum isms çalışmıyor kaldırmaya çalışıyorum kaldırılıyor yazıyor sonuna kadar geliyor ama bitmiyor ne kadar beklerseniz bekleyin yeniden başlatınca görünürde yok ama uygulama yöneticinde görülüyor ama kaldırılmıyor... önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar bazen program kilitlenior. tekrar kuruyoruz.kaldırdıktan sonra bizim şifreli mesajlarımız telin normal gelen kutusunda gözükmüyor. i-sms programı gizli mesajları hangi klasöre kaydediyor.xplorerden bu klasöre ulaşabilir miyiz. bilgisi olan var mı arkadaşlar:??
tektonik1907
Üye
Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir