Satılık Takaslık Nokia N900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
disconnect4141

disconnect4141

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Takaslık Nokia N900

Ürünün ekranı jelatinle korunduğu için çizik yoktur. Alan kişi 2. el ürün değil de 0 ürün alıyormuş gibi temizdir.

Telefonla yapamayacağız şey yoktur. Fare klavye bağlanıyor 1 tb hard disk takıp hd filmleri direk izleyebilirsiniz. Android 2.3.4 kurup asphalt 6 yı kasmadan rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Filmleri direk altyazısıyla izleyebilirsiniz. Tarayıcısından her türlü flashı açabilmektedir. Bu telefonla yapılmacak şey çok azdır bilen bilir. 1150 mhzye kadar çıkabiliyor telefon. Telefonu yurtdışından kayıtlıdır. Alan kişi internet üzerinden kaydına bakabilir. Ben de takasla aldım zaten bunu. Blackberry almaya karar verdiğim için satıyorum. Cihaz kutusuyla birlikte usbsi şarj cihazı vs birlikte verilecektir. Yalnız kulaklığı yoktur takasta alırken bende kulaklıksız aldığım için.

Fiyat konusuna gelirsek 600 tl düşünmekteyim. Takas olarakta BB Bold 9780 veya torch 9800 olabilir..

farukozer4444

farukozer4444

Üye
resimden pek bişe anlamadm ama neyse :) :) :) :ehe:ehe

lafbaz

Üye
android nasıl yüklenior nokia n900 e :S

ssercan

Üye
Android yüklenebilen tek Nokia telefonu N900.

togimer

Üye
Merhaba sattın mı? N900 ü son fiyat mı?

N96 ile takas yapar mısın?

disconnect4141

disconnect4141

Üye
    Konu Sahibi
son 575tl olur nakit. evet android yukleniyor suan meegoyu gelistiriyolar ilerde stabil meego bile yuklenebilir.takas sadece blackberry bold 9780 ya da torch 9800@ile dusunmekteyim.

bymusty18

Üye
meraba arkadasm blackbery yok ama ona benzer guzel bi tel var. general mobile dst q100 tas gibi telefon kutusu tam.1 yil daha garantisi devam ediyor.dusunur musun :d ? [email protected] dusunursen konusalm :d

a.arak

Üye
meraba arkadasm blackbery yok ama ona benzer guzel bi tel var. general mobile dst q100 tas gibi telefon kutusu tam.1 yil daha garantisi devam ediyor.dusunur musun :d ? [email protected] dusunursen konusalm :d

dostum sen milleti keriz filan mı sanıyosun senin 150 liralık telefonunla n900 bir mi yani

jigsaw_54

Üye
imzamdaki e72 ile takas düşünürmüsün?

bymusty18

Üye
estagfrllah yaw sadece sordum :D

disconnect4141

disconnect4141

Üye
    Konu Sahibi
Takas sadece bb ile geçerlidir. Satış devam etmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt