Android iPhone 4s 64 GB - Replika ACİL SATILIK!

Sponsorlu Bağlantılar

isyankar04

Üye
    Konu Sahibi
Android iPhone 4s 64 GB - Replika ACİL SATILIK!
Merhaba arkadaslar yaklasık 3 ay once aldıgım android destekli iphone satmak istiyorum herhangi bi nedenden degil sadece ogrenci oldugum için parasal sıkıntılar cekiyorum. 05346191556 hattan bana ilgilenlerin ulasması rıca edilir.


arkadaslar burdan aldım : ama ben 300 TL diyorum.



MULTITOUCH EKRANLI PHONE 4SEVET YANLIŞ GÖRMEDİNİZGERÇEK CAM + SÜPER HASSAS DOKUNMATİK EKRANTEK HATLI
ANDROİD
İŞLETİM SİSTEMİ
64GB GERÇEK DAHİLİ HAFIZATÜRKİYE`DE BAŞKA YERDE YOKBİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZMİMOZA-İLETİŞİMİN FARKINI GÖRECEKSINIZ BULAMAYACAĞINIZ BİR ÜRÜNSINIFINDA HİÇBİR ÜRÜNDE YOK KESİNLİKLE KAÇIRILMAYACAK BİR ÜRÜN.DOKUNMATİĞİ ÇOK HASSASTIRTEK HATLI VE ARKA KAPAĞI AÇILMAZWİFİMSNEMAİLLERİNİZE BAKABİLİRFACEBOOKİNTERNETE SÖRF YAPABİLİRSİNİZMSN VE İNTERNET: ücretsiz olarak wifi ile hızlı ve sorunusuz bir şekilde bağlanabilrsiniz. MSN PROGRAMI EDUBBY, YOUTUBE,FACEBOOK ,TRAVİAN, NETLOG VEYA İNTERNET BANKACILIĞI SİTELERİ GİBİ DİĞER WİRELESS` Lİ TÜM TELEFONLARIN AÇAMADIĞI TÜM SİTELERE GİREBİLMEKTEDİR.İSTEDİĞİNİZ YOUTUBE VEYA BENZERİ VİDEO SİTESİNDEN VİDEO indirebilme.NAVİGASYON: PROGRAMI YÜKLÜDÜR Wİ-Fİ ÜZERİNDEN BAĞLANA BİLİRSINIZ SİM KARTINIZLA BAĞLANABİLİYORSUNUZ.google maps telefonda yüklüdür ve Wİ-Fİ üzerinden giriyorsunuz.(HİÇ BİR ÜRÜNDE NAVİGASYON Wİ-Fİ ÜZERİNDEN ÇALİŞMAZ)GOOGLE MAPS:GPS mevcut değildir.Ancak GOOGLE MAPS sayesinde Çıkış noktanızı ve Varış noktanızı yazdığınız zaman size harita çıkarabilmekte bunun sayesinde yol tarifi alabilir, gideceğiniz yer hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.İstediğiniz cadde sokak vs... detaylı şekilde gelmektedir.%100 TÜRKÇE MENÜ
%100 HATASIZ TÜRKÇE İKON
%KAYITLI VE TÜM OPERATORLERE AÇIK
HİÇ BİR İŞLEM YAPMADAN DİREK HATLARINIZI TAKIP KULANMAYA BAŞLAYABİLRSİNİZ
SİM KART GİRİŞİ YAN TARAFTADIR.
KENDİNDEN BATARYALIDIR.
PARMAKLA FOTOGRAF BÜYÜTÜP KÜÇÜLTME VARDIR
RESİMLERİ PARMAKLA KAYDIRARAK İZLEME VARDIR.
İNTERNETTE GEZİNİRKEN RESİM BÜYÜTÜP KÜÇÜLTÜME GİBİ ÖZELLİKLERİNİDE KULANABİLİRSİNİZ
BÜTÜN ANDROİD PROGRAMLARINI DESTEKLEMEKTEDİR...
SİM KARTI YAN TARAFTAN TAKILMAKTADIR.
TEK HATLIDIR. ORJİNAL KUTUSUNDADIR
GENEL ÖZELLİKLER
WİRELESS - Wİ-Fİ: Telefonun üzerinde bulunan tarayıcıdan direkt bağlanabilirsiniz. Size OPERA 5.0 versiyonunu gönderiyoruz. Bu versiyonla internette hıza inanamayacaksınız. Diğer bu tarz telefonlardan farkıda internette çok hızlı olmasıdır. Hızlı bir şekilde internette sörf yapabileceksiniz.
ARAMA: Cihaz TEK HATLI dır. Hattınızla konuşma yaparken telefonu kapatmadan başka bir kişiyi aramanız icap ettiği zaman hemen konuşma yaptığınız hattı beklemeye alarak başka bir kişiyi arayarak görüşme yapıp beklemede bıraktığınız kişiye tekrar dönebilirsiniz.
GELEN ARAMAYA CEVAP VERME: ARAMA geldiği zaman orjinalde olduğu gibi ekrana KIRMIZI REDDET ve YEŞİL CEVAPLA yazısı çıkar. Cevapladığınız zaman orjinaldeki gibi ekran 6 ya bölünür.
YAZILIM: Yazılım hatası diğer modellerde olduğu gibi bu modelde böyle bir yazılım hatası sözkonusu değildir. İşletim sistemi aynı olmamakla birlikte ürünümüz JAVA desteklemektedir.
MESAJ: Kutucuklar içinde gelen mesajları görebilirsiniz. Mesaj yazmak son derece rahattır.

3G HIZINDA İNTERNET ( 3G GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME ÖZELLİĞİ VARDIR)
DOKUNMATİK özellikleri: Dokunmatik parmak etine hassas olarak yapılmıştır. Kalem veya tırnakla çalışmaz parmağınızın et kısmıyla dokunmanız yeterlidir. Piyasada bu özellik sadece bu telefonda vardır.
Telefon yana doğru yatırıldığı zaman hesap makinesi, resimler, videolar, internet sayfaları ve daha fazlası yatay ekrana çevrilir. Böylelikle internette sörf yapmak daha kolay hale getirilmiştir.
RESİM özellikleri: Multitouch özelliği parmak hareketleriyle resimler büyültülür ve küçültülür. Aynı orjinaldeki gibi parmağınızla resimleri ileri- geri izleyebilirsiniz. Kısacası muhteşem bir ürün. Kopyala - yapıştır özelliği bulunmakla beraber ekran ikonlarını (kısayolları), bir ikonun üzerine uzun süre basılı tutulması halinde ikonları sürükleyerek masaüstü üzerinde istediğimiz yere taşıyabiliriz.
PUSULA ile ilgili özellikler: Pusula sadece bu modelde bulunmaktadır. Cihazın üzerinde kuruludur. Yani sonradan kurmaya gerek yoktur. İstendiği zaman kalibrasyon ayarı yapılabilir. Telefonu döndürdüğümüz yere göre yönlerde değişir ve 360 dereceden oluşan açıyı da yöne göre rakamlarla ekranda gösterir ve pusula ibresi yönler doğrultusunda hareket eder. Diğer piyasada satılan modellere pusula yüklenerek kullanılmakta olup kullanımı oldukça zordur. Bu model %100 doğru sonuç veren bir pusulaya sahiptir. Ayrıca kullanımı son derece kolaydır.
TEMA özellikleri: Telefonun masaüstü ikonlarını yani temaları değiştirebilirsiniz. 2 farklı model sizin zevkinize sunulmuştur. Dilediğiniz temayı kullanabilirsiniz. . Bu güne kadar bu özellik hiç bir Dokunmatik telefonunda kullanılmamıştı. Su damla teması oluşturabilirsiniz.
ANA MENÜ: Ana menü 4 sayfadan oluşmakta olup dilerseniz bu sayfayı çoğaltabilirsiniz.
KAMERA özellikleri : Fotoğraf çekimi 8 mp dir. Çekimleri diğer dokunmatik modellerden ÇOK daha kaliteli gibi duruyor. 3600x4000 çözünürlükte olup titremeyi engelleyici mod mevcuttur. Kamera açılırken iphonedeki gibi döner daire içerisinde açılmaktadır.
WORD-EXCELL-PDF : Dosyaları açabilirsiniz ancak üzerinde oynama yapamazsınız.
KARA LİSTE - SES EFECTLERİ: Aramasını istemediğiniz kişilerin numaralarını telefonunuza girin sizi arayamasınlar. Bu özellik sayesinde rahatsız edilmekten kurtulursunuz.
ARKA FON SES EFECTLERİ: Sizi aradıkları zaman dilerseniz kendinizi barda, restorantta, garda, motosiklette gibi arka fon sesleri verebilirsiniz.
NAVİGASYON (GOOGLE MAPS) GOOGLE MAPS sayesinde Çıkış noktanızı ve Varış noktanızı yazdığınız zaman size harita çıkarabilmekte ve yazılı olarak tarif etmektedir.
SNAPTU : Snaptu ile Tüm dünyadaki maç sonuclarına bir tıkla ulaşabilirsiniz. Dünyadan haberler Sadece bir TIK uzağınızda. FORMULA 1 sonuçları sadece bir TIK uzağınızda. Bulunduğunuz şehrin 3 günlük hava durumunu SNAPTU ile anında öğrenebilirsiniz. Snaptu ile Resim yapabilirsiniz. SNAPTU ile Son çıkmış vizyon filmlerine anında ulaşabilirsiniz. Tüm bunlar cihazınıza yüklü olarak gelecektir.
EBUDYY ile MSN İNTERNET : Tam Türkçe EBUDYY ile Cihazınızla MSN yi çok rahat kullanabilirsiniz.
TARAYICILAR Youtube,facebook ,travian, netlog veya internet bankacılığı siteleri gibi diğer wireless` li tüm telefonların açamadığı tüm sitelere girebilmektedir.istediğiniz youtube veya benzeri video sitesinden video indirebilirsiniz
KUTU İÇERİYİ1- ADET PHONE 4S1- ADET ŞARJ ALETİ1-ADET USBDATA KABLOSU
Telefonun ekran goruntuleri .:
http://qfs.mobi/f730270 adresinden indirip bakabilirsiniz.

arkadslar cok acil irtibat no 05346191556 fiyat 300 tl.
 


kapakli511

kapakli511

Üye
fiyat olarak ne düşüyüorsun kardeim uygun bir şey söyle bide ram ve işlemcisi ney
 
restmod

restmod

Üye
Replikalarda 64 gb yok oyle yaziyor ama pcye falan takinca 4 veya 8 gosteriyor gercekte ne hafizasi?
 

isyankar04

Üye
    Konu Sahibi
arm7 oyle birsey işlemçi. ram 234 mb pes2012 var mesala cok rahat oynuyom. siz ne veriyorsunuz?

antutu programından fotoları atacam.

- - - Eklendi - - -

evet 64 gb degilmiş k.bakmayın .s SOnra dan fark ettim.

- - - Eklendi - - -



- - - Eklendi - - -

arkadaslar işte gordugunuz gibi tel bu. ogrenci oldugum için satmak zorunda kalıyorum herhangibi bir sıkıntısı yoktur. ben fiyat olarak 300 tl diyorum fiyat olarak teklif vermek isteyen varsa uzerinden mesaj atarak yada 05346191556 hatlı numaradan bana ulasabilirler..
 
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Ascend Y200 takas?
Bu arada Android 5.1.1 ne zaman çıktı en son 4.2.2 var diye biliyorum
 
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
buradan bakabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

hocam bide telefonun dış görünüşünü koyabilirmisiniz bide kamera kalitesi nasıl onunla ilgili bi görsel koyabilirmisiniz
 

isyankar04

Üye
    Konu Sahibi
buradan bakabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

hocam bide telefonun dış görünüşünü koyabilirmisiniz bide kamera kalitesi nasıl onunla ilgili bi görsel koyabilirmisiniz

Kamerası gayet iyi ama yakın cekimde iyi yani 15 metre civari iyi cekiyor. bir diş cekim biraz kotu yarına kadar koyacam fotoları.

- - - Eklendi - - -

arkadslar yeni konu actım burdan cevap yazmicam bilginize http://www.maxicep.com/cep-telefonu...hone-4s-temiz-replika-820296.html#post6301206
 
kapakli511

kapakli511

Üye
ram çok düşük ya 1gb felan bekliyordum 256 çıktı
 


Üst Alt