satılık takaslık nokia n900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enrico

enrico

Üye
    Konu Sahibi
satılık takaslık nokia n900
Satlık veya takaslık nokia n900 tertemiz. kutusu yok aparatlı kayıtlı, türkçe, tertemiz bir cihaz. cihazımın hiçbir sorunu olmadığı gibi en son sürüm olan pr.1.2. sürümüne güncellenmiştir.türkçe dil yüklenmiştir. lütfen ciddi arkadaşlar. mesaj göndersin. takas olarak samsung i8910 ,nokia n97 yada ps3 slim 250 gb ile üzerine para almak kaydıyla olabilir.yada samsung wave ile birebir değişim yapabilirim. Satın almak isteyen önce havale sonra kargo şeklindedir.Yada Adana içi elden teslim edebilirim.Tekliflerinizi bekliyorum.. resimleri burada bakmayan isteyenler için...

satış fiyatı 900 tl dir. takas fiyatı 990 tl.

fatih82

fatih82

Üye
arkadaşım hem türkiye malı olmayan ve kutusu ve faturası olmayan bir cihaz satıyorsun ve piyasa değeri senin cihazının üstünde olan cihazların üstüne para istiyorsun bence 10 günlük n97 mini var elimde sıfır kvk garantili faturalı kutulu işine gelirse takas yapabiliriz kafa kafaya

enrico

enrico

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede satılmayan bir cihazın faturası nasıl olabilirki yada türk malı nasıl olabilirki?

fatih82

fatih82

Üye
sen teklifimle ilgilendin mi onu söyle ayrıca senin cihaz bozulursa elimizde patlar buda bir gerçek

enrico

enrico

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenmiyorum teşekkürler

ercan0058

ercan0058

Üye
n86 ile ilgilenirsen ama para vermem üste 5 aylık kutulu garantili herseyi ile tertemiz cihaz arastır

fatih82

fatih82

Üye
eyvallah kardeşim ama sen o cihazı biraz zor satarsın

enrico

enrico

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı olsun

erkanoz07

erkanoz07

Üye
N900 'e karşılık 4 tane telefon verebilirim. (Garantisi devam ededen 4 aylık temiz )Nokia 5800 + (Tertemiz) Nokia N95 8GB + Motorola V3 (Ön ekranı çizik) + Samsung u600 (kırmızı temiz) 4 adet telefon. mesaj bekliyorum.

zaleot

Üye
Kardeş adananın neresinde oturuyorsun ben ilgilenebilirim ama fiyatı uçurmuşun sen nereye satıyon 2.el teli 990 tl ye orjinali kaç para ki bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...