Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

ALİ57

Üye
Pomgam ne ya? :hmmm Ben java File Explorer kullanıyorum.
bu tam olarak ne oluyor nasıl kullanılıyor bilgi vere bilirmisin teşekür....

sytlkn

Üye
Bana yurtdışından nokia c5-03 türkçesi yok sim kartlarıda kabul etmiyor ne yapmamlazım yardımlarınız için teşekkürler.

bilmemkaç

Üye
öncelikle böye bir konu açdığın ve bilgi verdiyin için şimdikten teşekür ederim .Benim C5-03 nokia ile ilgili birkaç sorum olcak Hafıza kartına veya kılsöre şifre koyabileceyiim bir pomgam varmı varsa nerden indire bilirim.
harita ,araç süme,hedef belirlele,geçmiş, diyince Geçmişte yazdıgım adresler cıkıyor bunları nasıl sile bilirim .
cektiyim fotrafları en kısa nasıl göre bilirim ve bu dosyadaki fotoğrafları nasıl silerim. ben daha önce böyle bir tel kullanmadıgım için bilgiden malesef yoksulum yardımların için şimdikten teşekür ederim.
geçmiş silme derken web geçmişini gizlilik geçmişi sekmesinden silebiliyosun ama seninkiyele alakalımı bilmiyorum
resim silmeye gelince siliceğin resmin üzerine 1 kaç saniye dokun yani basılı tut yazılar çıkıcak oradan silersin

ALİ57

Üye
Bu senin anlatıgın wep yani internet ben Navirgasyondaki yazdıgımız adresleri sormuştum orda geçmiş adresler var onları nasıl sil biilirim bu konuda yardım edebilirsen çok teşekür ederim....

'Patron

'Patron

Üye
Bu senin anlatıgın wep yani internet ben Navirgasyondaki yazdıgımız adresleri sormuştum orda geçmiş adresler var onları nasıl sil biilirim bu konuda yardım edebilirsen çok teşekür ederim....

onlar silinmez.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Uğraştım Ama Bende Silemedim

kral_can

Üye
netten indırdıgm videoları açarken ses geliyor ama görüntü yok çözüm?

mecruhi

Üye
bazı temalar c5-03 için uygun değil bunu nasıl uygun hale getirebilirim ? şimdiden teşkkürler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bazı temalar c5-03 için uygun değil bunu nasıl uygun hale getirebilirim ? şimdiden teşkkürler

Kurarken Uyumlu DeğiL Uyarısı Veriyor Onu Diyorsan Ondan Bi Şey Olmaz Kur Gitsin

elhussoo

Üye
merhaba.
benim sorunum ekrana dokundugum zaman tık tık diye boşluk sesi gibi bir ses var.
Bu sorun neden kaynaklı olabilir?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

mfsyzgt

Üye
@elhusso
aynısı bendede var özellikle tırnakla yapınca çok oluyor kalitesiz hissi veriyor bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz:bigstar:

brslı16

Üye
beyler bişey sorcam şimdi telfonuma sertifika aldım nettende sertifikalandırma programı indirdim . ancak şöyle bi sorunum var sertfikasız bi program indirirken indirme işlemi bitince otomatik olarak yüklemeye geçiyo ve sertfika hatası veriyo bnurya kadar herşey normal daha sonra e:download a bakıyorum programı sertifikalandırmak için indirdiğim dosya yok bunu nasıl yapabilirim yani programları sertifikalandırmıyorum netten program inmiyo

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Eskiden olsa işimiz kolaydı, çünkü her Symbian sürümündeki öğeler diğerindeki ile nerdeyse aynıydı. Artık Symbian^3 ile ikonlar .nvg uzantısı oldu vs vs...

Eğer temanın afişi veya bilgisi gibi birşeyi var ve orda "Only for Symbian^3 Handsets" yazıyorsa onu Nokia C5-03'e kurarsan bile hiçbirşey görünmez düzgün.

Eğer temanın afişinde "Now support for Symbian^3" yazıyorsa, o temanın S60v5 sürümü de vardır onu kurabilirsin.

Eğer afişinde veya yazıda "Only for Symbian Series 60 (S60)" veya "Only for Symbian Touchscreen handsets" yazıyorsa onlar da kurulabilir.

Bunlara dikkat et. Ayrıca, her şekilde bu temanın S60v5 sürümü olduğunu öğrendin ve biliyorsan, ve kurulum da da Uyumlu değil uyarısı alıyorsan kur gitsin.:oke:

Uyumlu hale getirmek istiyorsan bunu SISContents ile halledebilirsin ama sertifikaya veya hacke ihtiyaç duyarsın.

----------Eklendi @ 09:04:11 ---------- Yazıldı @ 09:01:00 ----------

beyler bişey sorcam şimdi telfonuma sertifika aldım nettende sertifikalandırma programı indirdim . ancak şöyle bi sorunum var sertfikasız bi program indirirken indirme işlemi bitince otomatik olarak yüklemeye geçiyo ve sertfika hatası veriyo bnurya kadar herşey normal daha sonra e:download a bakıyorum programı sertifikalandırmak için indirdiğim dosya yok bunu nasıl yapabilirim yani programları sertifikalandırmıyorum netten program inmiyo

Bunu maalesef herkese yapıyor, yükleme anında devam ete basmadan önce download klasörüne bakabilirsin. X-Plore ile de kopyala dosyayı başka bir yere sonra da öyle sertifikalamayı dene.

----------Eklendi @ 09:07:40 ---------- Yazıldı @ 09:04:11 ----------

merhaba.
benim sorunum ekrana dokundugum zaman tık tık diye boşluk sesi gibi bir ses var.
Bu sorun neden kaynaklı olabilir?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Alında ekran kalitesiz diyebilirim çünkü ben bu ekranın camdan olmadığını düşünüyorum. Böyle bir ses PVC'den çıkar ancak!!!

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Bana yurtdışından nokia c5-03 türkçesi yok sim kartlarıda kabul etmiyor ne yapmamlazım yardımlarınız için teşekkürler.

En yakın Nokia Shop'a götür. Buna elimizden birşey gelmez.

brslı16

Üye
daha önceki sorularıma cevap veren arkdaşlara çok teşekkür ediyorum.. dün tlfonuma x-clear ı kurdum orda telefon bilgileri diye bi bölüm var tıklayıp baktığımda işlemci hızı bölümünde 192Mhz yazıyo bu doğru mu arkdaşlar ben normalde c5-03 ün işlemci hızını 600 Mhz olarak biliyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
daha önceki sorularıma cevap veren arkdaşlara çok teşekkür ediyorum.. dün tlfonuma x-clear ı kurdum orda telefon bilgileri diye bi bölüm var tıklayıp baktığımda işlemci hızı bölümünde 192Mhz yazıyo bu doğru mu arkdaşlar ben normalde c5-03 ün işlemci hızını 600 Mhz olarak biliyorum

600 Mhz

Üst Alt