Nokia N10 concept

Sponsorlu Bağlantılar

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N10 concept

Mynokiablog sitesindeki N10 Konsepti hindistan pazarlama/satış sitesinde fiyatı dahil olarak yakında çıkacak ibaresiyle ön satışta. Meego lu bir telefon 12Mp Kamera hemen hemen x serisini (özellikle X6) anımsatan bir dizayn 4 led flash var. bana photoshop ürünü gibi geldi ama hindistan nokia yakınlığını bilmeyenimizde yoktur herhalde.
buradaki link te hindistan sitesi N10 fiyatı ve yakında ibaresi ile birlikte verilmiş ;

KOCAMAN KAHKAHAYI İLK BEN ATIYORUM PEŞİMDEN GELİVERİN GAYRI:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977

_ardaa

_ardaa

Üye
bu photoshop kesinlikle hatta yandan görünüşler paint'i andırıyor, birde mynokiablog ile nokia'nın yakından uzaktan alakası yok nokia fanı bir grup insanın kurmuş olduğu bir site kendi kendilerine konsept yaparak eğleniyorlar heralde:heyo:

emincik46

emincik46

Üye
photoshop flaşlara yakınlaşp baktıgınzda belli oluo:oke: zaten 5800dan alnmş:d::d:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
paint terkk :kop::kop::kop: fake tabki :D

dostum bunlar yalan bismillah n9 yeni cikior zten :D n1o bence 15 mp flan olur :oke:

• Beğen
Del Rey

Del Rey

Üye
Gerçekten, hangi insan böyle bir vektöre kanar ki?

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Komik olmuş ama :)

• Beğen
heavenhawk

heavenhawk

Üye
Fakenin kralı olmuş bu :D

• Beğen

Devildare66

Üye
oyle bi lens 12mp olamaz ztn yaw

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sahte olduğu kesinde arka tarafın görünüşü idare edermiş :naughty:

rapman

rapman

Üye
Fake olduğu arka taraftaki led flaşlardan ve HD yazısından direkt olarak anlaşılıyor. Sony Ericsson mu ki bu arkasında HD ibaresi yer alacak :ehe
Ayrıca daha N9 çıkmamış ne N10'u ? Sanırsam Çin malı tarzı çakma bir telefondur bu
:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
su telin arjasindaki flashlara bak stadyum isiklandirmasi gibi :kop::kop:

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
adam uğraşmış

• Beğen
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla isi gucu yok ugrasmis :D

Utku

Utku

Üye
Fake olduğu arka taraftaki led flaşlardan ve HD yazısından direkt olarak anlaşılıyor. Sony Ericsson mu ki bu arkasında HD ibaresi yer alacak :ehe
Ayrıca daha N9 çıkmamış ne N10'u ? Sanırsam Çin malı tarzı çakma bir telefondur bu
:oke:
oolabilir

• Beğen

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

Mynokiablog sitesindeki N10 Konsepti hindistan pazarlama/satış sitesinde fiyatı dahil olarak yakında çıkacak ibaresiyle ön satışta. Meego lu bir telefon 12Mp Kamera hemen hemen x serisini (özellikle X6) anımsatan bir dizayn 4 led flash var. bana photoshop ürünü gibi geldi ama hindistan nokia yakınlığını bilmeyenimizde yoktur herhalde.
buradaki link te hindistan sitesi N10 fiyatı ve yakında ibaresi ile birlikte verilmiş ;

daha n9 un çıkıp çıkmayacağı belli değilken n10 ne ayak

----------Eklendi @ 21:46:37 ---------- Yazıldı @ 21:44:39 ----------

n97 çıktığı zamanlar n98 in heberi dolaşıyordu ortalıkta eeeeee noldu önce x6 çıktı sonrada n8 le beraber symbian 3 falan felan ..............

----------Eklendi @ 21:47:38 ---------- Yazıldı @ 21:46:37 ----------

adam uğraşmış

boşuna uğraşmış

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet. Ama mizah bölümüne koy. Biraz gülsün millet. :)

synergy11

synergy11

Üye
güzel shop :)

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
adam lensini flashını nfc sini falan baya taklit etmiş

----------Eklendi @ 22:07:25 ---------- Yazıldı @ 22:05:01 ----------

fiyatı Rs. 25,000
rs hindistanın para birimiydi galiba slumdog millioner den hatırlıyom

Soc-DooM33