Haber İlk Nokia Android Telefon Foxconn Tarafından Üretilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
İlk Nokia Android Telefon Foxconn Tarafından Üretilecek
N1 Tablet İle sesini duyuran Nokia, 2016'da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor!

Finlandiya merkezli üretici Nokia, mobil cihaz iş kolunu Microsoft’a satmış ve bu anlaşmanın çerçevesinde 31 Aralık 2015 kadar kendi markası altında akıllı telefon sunamayacaktı. Bu anlaşmanın süresinin dolmasına yaklaşık aylar kala Nokia’da hazırlıklar yeniden başladı.

Geçtiğimiz hafta Nokia CEO’su Rajiiv Suri yaptığı açıklamada akıllı telefon pazarına geri döneceklerinin ilk işaretlerini vermişti. Nokia kaynaklarına yakınlığı ile bilinen Nokiapoweruser’ın haberine göre ise Nokia’nın ilk Android işletim sistemli akıllı telefonu hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmış durumda.

Nokiapoweruser haberinde, ilk Android akıllı telefon Nokia Tarafından tasarlanacak ve Foxconn tarafından üretilecek, hatta bu cihazın ilk olarak Çin, Hindistan ve Avrupa’nın bazı pazarlarında satışa sunulacağını iddia etti.

Nokia Android akıllı telefonlar ilk olarak Hindistan, Çin ve bazı Avrupa ülkeleri ilk lansman pazarları olabilir. Fakat Nokia, global pazarlama kampanyasını ve resmi ürün sitelerini yıl sonuna kadar başlatmış olacak. Ayrıca Nokiapoweruser’ın haberine göre Nokia, yakın gelecekte büyük bir pazarlama kampanyası başlatmayı planlıyor.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, ___kaptan___ ve Yusuf0111_Oğuzhan

Hasand.

Hasand.

Üye
teşekkurler dostum

hikmet366

hikmet366

Üye
Foxconn kim ya

Emre

Üye
    Konu Sahibi
tasarımı kendisi yapacak, Applenin foxconn ürettirmesi gibi

yeumyang

yeumyang

Moderator
faxconn la yürümez diye düşünüyorum başka üretici bulması lazım

yeumyang

yeumyang

Moderator
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve muhammettvurucu
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence testler kaliteyi gösterir ise fax ta olur Fox ta sonuçta devir mantık devri nokia yöneticileri fabrika ile uğraşmaz artık sadece satış ve pazarlama ile ilgilenecek . Sanki arçelik Beko Türk malı mi Hayır tabiki alman gruindig

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Nokia bundan sonra telefon yapsada tutmaz

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
byAndroid

byAndroid

Üye
Foxconn la yapması çok iyi öpüp başınıza koyun yine çok sağlam olur telefonlar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
tasarımı kendisi üstlenecek, apple'nin foxconn yaptırması gibi
nokia geri dönecektir kalite,tasarımdan yoksun olmadan ;)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
yeumyang

yeumyang

Moderator
şunun şurasında 6 ay kaldı bekleyip hep birlikte görecegiz nokıa yı

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia diyenler varda gurur yapıyor :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
başkalarını bilemem ama benim icin marka önemli degil nokıa yı severim ama telefon cıkardıgı zaman gidip almam incelerim bakarım begenirsem alırım

Enes

Enes

Üye
ekisi gibi pazarı sürükleyen bir nokia sanırım istemeyen yoktur. ama görünen o ki artık olmayacak. lumia serisi derdine deva olacak diye düşünülürken gelişemedi herkese hitap edemedi. olmadı nokia olmadı n70 ler n73 ler n95 ler nerdesin :)

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia halen 1 çinde ödül aldı herede malumunuz ;)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Nokia Windows phone den sonra tasarım konusunda gayet başarılı oldu bence. İşletim sistemi de gayet başarılı bence. Android yerine tercih sebebim olabilir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hayırlısı :eller:

yeumyang

yeumyang

Moderator
üretime başladıgı haberleri var internette

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Nokiaaaaaaaaa meego ile devam et boşver androidiiiiiiii :megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::turkiye::turkiye:

Takipçi Satın Al

Üst Alt