Galaxy s2 v LG Optimus 2X

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 v LG Optimus 2X
Ben aslında galaxy s2 almaya karar vermiştim ama LG yi inceledim ve çok beğendim.<br /><br />LG türkiye'de satışa çıktı mı?(ya da ne zaman çıkacak)<br />LG fiyatı ne olur?<br /><br />Ve hangisini neden almalıyım?(lg overlocl'la 1.0 GHz'den 1.4GHz oluyor, buna karşın galaxy s2 1.2 GHz'den 1.5 GHz oluyor.)

----------Eklendi @ 00:12:15 ---------- Yazıldı @ 00:10:40 ----------

ama lg yi gördüm ve çok beğendim.
Sizce hangisi ve neden?
(konunun aslı cep telefonları genel'de)

• Beğen
Tepkiler: mhmmfrkan

cehili

cehili

Üye
Galaxy S2'yi sen şuan karşılaştıracaksan sadece Motorola Atrix 4G ile karşılaştır.
Lg Optimus dan üstün bir telefon.

AYNA

AYNA

Üye
s2 kg den daha iyi ama lg nin dış görünüşümü hoşuna gitti yoksa?
mesela lg nin alttaki dokunmatikleri 4 tane geri tulu ev resmi arama mercek resmi şeklindeki tuşlar felan var.bende onlardan nefret ediyorum mesela.galaxy ne güzel 3 tuş koymuş biri ortadaki yanlardada iki tane geri ve menü tuşu o yüzden benim s2 daha çok hoşuma gidiyor.ama performans dersen s2 derim..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
performansa göre alacağım.
Hangisi?

AYNA

AYNA

Üye
performans dersen şuanda 1 numara galaxy s2..
htc nin sensationu bile 2'ye katladı..

----------Eklendi @ 10:40:29 ---------- Yazıldı @ 10:33:15 ----------

performansa göre alacağım.
Hangisi?

bu haberi incele:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
<font color="#ff8c00">performans dersen şuanda 1 numara galaxy s2..<br />
htc nin sensationu bile 2'ye katladı..</font><font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 10:40:29 ---------- Yazıldı @ 10:33:15 ----------</font><br />
<br />
</font><br />
<br />
bu haberi incele: <a href="http://www.chip.com.tr/konu/galaxy-s-ii-yi-oyle-bir-ucurdular-ki_26913.html" target="_blank">CHIP Online Reklam</a>
<br />
<br />

teşekkürler

----------Eklendi @ 11:09:52 ---------- Yazıldı @ 11:03:28 ----------

gerçekten canavar.

AYNA

AYNA

Üye
rica ederim..

AYNA

AYNA

Üye
bence haziranda çıkar..
sen hemen alcanmı ki çıkar çıkmaz?
ben beklicem mesela bütçe meselesi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
<font color="#8b0000">bence haziranda çıkar..<br />
sen hemen alcanmı ki çıkar çıkmaz? <br />
ben beklicem mesela bütçe meselesi.</font>
<br />
<br />

ben de beklemeyi düşünüyorum da merak ettim.

viranufuk

viranufuk

Üye
valla hocama bende acaip karasızım ikisi arasında kaldım ama ikisde türkiyede daha satışı yok s2 yi ekran kalitesi öne çıkartıyor

denizci535

denizci535

Üye
Bence s2 ama lg optimusta cok iyi ikisi de iyi ama yazilim destek konusu bence o zaman samsung derim... glxy s2 hepsinden once gelir...
xt720 motorolaya bile android 2.2 destegi veremiyen motorola atrix oldurebilir....
lg tam fikrim yok ama s2 diyorum...

AYNA

AYNA

Üye
Bence s2 ama lg optimusta cok iyi ikisi de iyi ama yazilim destek konusu bence o zaman samsung derim... glxy s2 hepsinden once gelir...
xt720 motorolaya bile android 2.2 destegi veremiyen motorola atrix oldurebilir....
lg tam fikrim yok ama s2 diyorum...
aynen katılıyorum..güncelleme desteğide çok önemli bana göre..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
lg güncelleme desteği vermiyor mu?

AYNA

AYNA

Üye
lg güncelleme desteği vermiyor mu?

her firma güncelleme desteği veriyor ama şunu araştır sen telefonu alınca senin aldığın model bir süre sonra eskicek ve aldığın firma eski modelede yeni android sürümünü sunacak mı?
samsung güzel güncelleme sunuyor diye biliyorum arkasında duruyor mesela.ama motorolaya bakıyorum önceki modellerine 2.2 yi bile getirmemiş pek umursamıyor çünkü..bu yüzden bunuda bilerek telefon almak lazım..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
<font color="#ff0000"> <br />
her firma güncelleme desteği veriyor ama şunu araştır sen telefonu alınca senin aldığın model bir süre sonra eskicek ve aldığın firma eski modelede yeni android sürümünü sunacak mı?<br />
samsung güzel güncelleme sunuyor diye biliyorum arkasında duruyor mesela.ama motorolaya bakıyorum önceki modellerine 2.2 yi bile getirmemiş pek umursamıyor çünkü..bu yüzden bunuda bilerek telefon almak lazım..</font>
<br />
<br />

hmm. Yani galaxy s2 ekranı işlemcisi ve samsung'un güncelleme desteği ile ön plana çıkıyor. Doğru anlamışım değil mi?

AYNA

AYNA

Üye
<br />
<br />

hmm. Yani galaxy s2 ekranı işlemcisi ve samsung'un güncelleme desteği ile ön plana çıkıyor. Doğru anlamışım değil mi?

yani tam olarak olmasada öyle.yani kişisel görüş mesela kimisi için işlemci çokta önemli değildir oyun oynamıyordur,kimisi güncellemeye fazla takılmaz mesela..
benim için s2 nin öne çıkan yönleri;
*usb on the go
*touchwiz 4 arayüzü
*alttaki 1 fiziksel 2 dokunmatik tuşunun olması(dört tane dokunmatik tuşlu olanları sevmiyorum örnek lg optimus 2x gibi)
*8mp ve led flashının olması
*samsungun güncellemelerinin arkasında durması(her modeline veriyormu bilmiyorum ama androidlere verdiğini biliyorum)
ben işlemciye pek kafayı takmam çünkü oyun oynamam telefonda..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
<font color="#0000ff">yani tam olarak olmasada öyle.yani kişisel görüş mesela kimisi için işlemci çokta önemli değildir oyun oynamıyordur,kimisi güncellemeye fazla takılmaz mesela..<br />
benim için s2 nin öne çıkan yönleri;<br />
*usb on the go<br />
*touchwiz 4 arayüzü<br />
*alttaki 1 fiziksel 2 dokunmatik tuşunun olması(dört tane dokunmatik tuşlu olanları sevmiyorum örnek lg optimus 2x gibi)<br />
*8mp ve led flashının olması<br />
*samsungun güncellemelerinin arkasında durması(her modeline veriyormu bilmiyorum ama androidlere verdiğini biliyorum)<br />
ben işlemciye pek kafayı takmam çünkü oyun oynamam telefonda..</font>
<br />
<br />
anladım. Teşekkürler.