LG optimus 2x mi samsung galaxy s2 mi hangi telefon daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus 2x mi samsung galaxy s2 mi hangi telefon daha iyi
galaxy s2 aldım bir kaç kişi optimus 2x dedi bende araştırdım şüpheye düştüm ve araştırdım bi sitede lg 2x başka bir siteye bakıyorum samsung s2 yi övüyorlar iyisini bilenler birşeyler söylesin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
zaten telefonda türkçe arapça falan var. Olmazsa marketden yükleyebilirsin. :good:

empereur

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş

hotlock

hotlock

Üye
olmadı kies ten güncellemeyi denersin ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
uluslarası garanti varsa servise gönder

empereur

Üye
    Konu Sahibi
uluslarası garanti varsa servise gönder
uluslar arası garanti nasıl olacak bide kendi vatanından aldım samsung kore yani ulusal olabilir mi şimdi yolda çok heyecan yapıyorum----------Eklendi @ 15:00:46 ---------- Yazıldı @ 14:55:51 ----------
gerek yok. Market var.
market ten olur yani bide ben N8 kullanıyordum herşeyinden usandım galaxy s2 aldım apple 5 mega kamera koyuyor ona da hdr özelliğini koyuyor N8 12 hiçbir şey yok doğru dürüst foto bile çekmiyor gece çekimleri iğrenç hani hata falan ettim mi diye düşünüyorum N8 mi galaxy s2 mi diye bir iki fikir söylerseniz iyi olur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
uluslar arası garanti nasıl olacak bide kendi vatanından aldım samsung kore yani ulusal olabilir mi şimdi yolda çok heyecan yapıyorum----------Eklendi @ 15:00:46 ---------- Yazıldı @ 14:55:51 ---------- market ten olur yani bide ben N8 kullanıyordum herşeyinden usandım galaxy s2 aldım apple 5 mega kamera koyuyor ona da hdr özelliğini koyuyor N8 12 hiçbir şey yok doğru dürüst foto bile çekmiyor gece çekimleri iğrenç hani hata falan ettim mi diye düşünüyorum N8 mi galaxy s2 mi diye bir iki fikir söylerseniz iyi olur
tabi ki s2.Dil konusuna gelince; bi program ile oluyor. Markette var. Fakat ismini hatırlamıyorum..

XER01

XER01

Üye
morelocate2 idi sanırım uygulamanın adı

empereur

Üye
    Konu Sahibi
morelocate2 idi sanırım uygulamanın adı
kardeş geçen ki N8 muhabbetinde sende vardın herhalde doğrumu yoksa yanılıyormuyum bazıları herşeye kilit vurmaya çalışıyor diye bir muhabet vardı

XER01

XER01

Üye
kardeş geçen ki N8 muhabbetinde sende vardın herhalde doğrumu yoksa yanılıyormuyum bazıları herşeye kilit vurmaya çalışıyor diye bir muhabet vardı

evet, işlerine gelmeyen bir konu oldumu direk 10 kişi altına kilit diye yazmaya başlıyıp konuyu kilitlettiriyorlar..

empereur

Üye
    Konu Sahibi
ben istemesem o konuyu kilitlenmezdi nasıl hepsini susturdum değilmi mod olmaya çalışıyorlar neyse bundan sonra bol bol görüş alışverişinde bulunuruz bide ben iki telefon arasında kaldım kafamı karıştırdılar ne yapmalıyım

hotlock

hotlock

Üye
uluslar arası garanti nasıl olacak bide kendi vatanından aldım samsung kore yani ulusal olabilir mi şimdi yolda çok heyecan yapıyorum[sıze=1]----------eklendi @ 15:00:46 ---------- yazıldı @ 14:55:51 ----------[/sıze] market ten olur yani bide ben n8 kullanıyordum herşeyinden usandım galaxy s2 aldım apple 5 mega kamera koyuyor ona da hdr özelliğini koyuyor n8 12 hiçbir şey yok doğru dürüst foto bile çekmiyor gece çekimleri iğrenç hani hata falan ettim mi diye düşünüyorum n8 mi galaxy s2 mi diye bir iki fikir söylerseniz iyi olur

kamera için alcaksan satio yu öneririm 12,1 mp ve n8 den çok daha iyi fotoğraf çekiyo. Yok ikisinden biri diosan kesinlkle galaxy s2 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt