Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG optimus 2x mi samsung galaxy s2 mi hangi telefon daha iyi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
empereur
Üye
Konu Sahibi
LG optimus 2x mi samsung galaxy s2 mi hangi telefon daha iyi
galaxy s2 aldım bir kaç kişi optimus 2x dedi bende araştırdım şüpheye düştüm ve araştırdım bi sitede lg 2x başka bir siteye bakıyorum samsung s2 yi övüyorlar iyisini bilenler birşeyler söylesin
Amaru Shady
Üye
zaten telefonda türkçe arapça falan var. Olmazsa marketden yükleyebilirsin.
uluslar arası garanti nasıl olacak bide kendi vatanından aldım samsung kore yani ulusal olabilir mi şimdi yolda çok heyecan yapıyorum----------Eklendi @ 15:00:46 ---------- Yazıldı @ 14:55:51 ----------
market ten olur yani bide ben N8 kullanıyordum herşeyinden usandım galaxy s2 aldım apple 5 mega kamera koyuyor ona da hdr özelliğini koyuyor N8 12 hiçbir şey yok doğru dürüst foto bile çekmiyor gece çekimleri iğrenç hani hata falan ettim mi diye düşünüyorum N8 mi galaxy s2 mi diye bir iki fikir söylerseniz iyi olur
uluslar arası garanti nasıl olacak bide kendi vatanından aldım samsung kore yani ulusal olabilir mi şimdi yolda çok heyecan yapıyorum----------Eklendi @ 15:00:46 ---------- Yazıldı @ 14:55:51 ---------- market ten olur yani bide ben N8 kullanıyordum herşeyinden usandım galaxy s2 aldım apple 5 mega kamera koyuyor ona da hdr özelliğini koyuyor N8 12 hiçbir şey yok doğru dürüst foto bile çekmiyor gece çekimleri iğrenç hani hata falan ettim mi diye düşünüyorum N8 mi galaxy s2 mi diye bir iki fikir söylerseniz iyi olur
evet, işlerine gelmeyen bir konu oldumu direk 10 kişi altına kilit diye yazmaya başlıyıp konuyu kilitlettiriyorlar..
empereur
Üye
Konu Sahibi
ben istemesem o konuyu kilitlenmezdi nasıl hepsini susturdum değilmi mod olmaya çalışıyorlar neyse bundan sonra bol bol görüş alışverişinde bulunuruz bide ben iki telefon arasında kaldım kafamı karıştırdılar ne yapmalıyım
uluslar arası garanti nasıl olacak bide kendi vatanından aldım samsung kore yani ulusal olabilir mi şimdi yolda çok heyecan yapıyorum[sıze=1]----------eklendi @ 15:00:46 ---------- yazıldı @ 14:55:51 ----------[/sıze] market ten olur yani bide ben n8 kullanıyordum herşeyinden usandım galaxy s2 aldım apple 5 mega kamera koyuyor ona da hdr özelliğini koyuyor n8 12 hiçbir şey yok doğru dürüst foto bile çekmiyor gece çekimleri iğrenç hani hata falan ettim mi diye düşünüyorum n8 mi galaxy s2 mi diye bir iki fikir söylerseniz iyi olur