Nokia N8 mi daha iyi ? Samsung Wave mi? Wave 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

N8 mi? Wave mi? Wave2 mi?

• Kullanılan toplam oy
    77
  • Anket kapatılmış .

Remil_53

Üye
    Konu Sahibi
Bakın arkadaşlar bi arkadaşla N8 Wave hakkında uzun süre tartıştık.Arkadaş Wave 'yi savundu bende N8'i ki gerçek bence N8 daha iyi. Bu konudada hangi telefonun daha iyi olduğunu ispat etmek için 3 günlük bir ankete tabi tuttum.Ayrıca Wave ile Wave 2 nin oyları toplana bilir çünkü aşağı yukarı aynı telefondur.Deneyimlerinizi bekliyorum.:oke: =======================>"SAYGILAR" :pro: <=============================

eaagent

eaagent

Üye
ya arkadaşım bu kadar mı koydu sana laflarım özel konu açmıssın benim için ne gerek vardı teşekkür ederm :D bak ben telefonları inceledim kendim zaten ve şahsen Oyun ve donanım uzmanıyım eminim senden daha iyi karar verebilirim buna ;) Herkese sor gayet güzel bir inceleme yaptım N8 cilere bile sor aha burdayım arthur,urulaki gelsin sor onlara. Senn Habern ble yokken ne tartşmalar oldu haberin yok bak bu konuyu açana ne kadar kızıyoruz artık çünkü sıkıldık :
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-vs-wave-2-a-491658.html
Yaptığın bu çocukça harekete bakılısa ya yaşın küçük ya baya alınmış üzülmüşsün. Sen istedğin kadar anket yap hatta sokaktan insanlara sor istersen bu sonucu değiştirmez.E bu forumdada topu topu 50 kişi tpolasan çıkmaz Wave i yada N8 i olan bu adamların vereceği anket oyuda hiçbirşeyi belirlemez ;) Ben asla N8 kötü demedim Wave daha iyi demedim her zaman ikisininde birbirne göre artıları var dedim. Gerginlik yaratmaya yer arıyorsun yani Biraz bilgisi olan adam bahsettiğim şeyi anlardı ama sen anlayamıosun sanırım Yani Ortada herşey.

Arkadaşlar şimdi size sesleniyorum bu arkadaşın saçma davranışına izin vermeyin bırakın kendi çapında eğlensin mutlu olsun biz normal insanlarız herkes telefonuyla mutlu olsun mutsuzluk ta böyle yediremeyi (demekki baya koymuş) sırf bunun için onu açan arkadaşa kalsın...
Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: burakburti
Emre-45

Emre-45

Üye
Bir arkadaşımızın mesajını aynen bu konuya kopyalıyorum.
Mesajın linki : http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-kiyaslama-oyunlar-20-476905.html#post3412311

Arkadaşımız N8 kullanıyor ve çok iyi bir yorum..
bu kodlanma problemli oyun üstünden örnek vereceğine daha başka oyunlardan örnek verebilirsin symbian için herkez bilirki asphault hatalı kasar ama cihazla alakalı değil kodlanma ile alakalı , daha başka yazmam sana seviyeden bahsetmişsin ama bilen bilir beni herşeyede mantıklı cevabım vardır iki sayfa döşeyeblirim şuan buraya ama inan yorulmucam senin için bir kaçda ek bilgi verim n8 in gpu 32 milyon wave gpu 28 milyon cpu performans işin içine girince 90 olur n8 de cpu ile birikte toplam alınabilmiş değil ama 90 olması hiçbirşey değiştirmez oyunlar 32 üstüne çıkamıyor şuan psp oyunları bile 32 milyon poligonda ki ben kasma görmedim daha, bu kötü ağızınla karşıya eleştri yapmadan bir düşün acaba karşıdaki adama ne kadar saygılıyım , birde koymuş falan demişsin bir anket aç üsttekini yazını paylaş kim kime koymuş millet oy kullansın , ki bayağı sinirlenmişsin ha bu arada hem flash hem flaş yok sizde fark edermi ,
hdmi yok
12 megapixel yok
120000kbps kalite yok
60 fps ben sana video yollucam oynat bakalım
fm transmitter yok
bedava gps hayat boyu hemde yok
ikinci eliniz para etmiyor
bizim kadar destek noktanız yok
dolby digital plus yok wolfson la karşılaştırda bir gülelim
zeiss lens yok
bizim lens daha büyük sizin ki standart
obturatör,çift şarj noktası yok
bada gibi paralı sistem çalışmıyoruz herşey beleş signed
ofis programlarımız ücretsiz lisanslı
sürekli güncellenen haritalar var sizde yok
kiese bağlanamama gibi problemimiz yok
16gb a takılı kalmıyoruz çünkü 16gb olduğu gibi n8 bir 16gb daha alıyor
sizin gibi jpeg çekmek zorunda değiliz istersek raw çekeriz 10 mb lık istediğimiz gibi hamur gibi oynarız
istersek videoy 25fpsden 30 çekeriz
bizde çift mikrofon var sizde tek
bizde arkaplan ses temizleyici var sizde yok
bizim videolardaki ses kalitemiz 128 aac hack mod yüklemeyle 256 aac sizin 64
bizim kamera flaşı xenon sizinkisi led
daha yazim istersen kim kimi neyle avutuyor tam olarak görelim

----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:19:44 ----------

aa eklim bizim 3g hızı 10mbs sizinki 3.6 hahaha

eaagent

eaagent

Üye
Ben ne diyorum sen napıyosun yem atmayın şuna ya !

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
boş uğraş .başka hiç bişe değil şöle iki telefonada benchmark çıksın da görelim hızı .

Remil_53

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım bu kadar mı koydu sana laflarım özel konu açmıssın benim için ne gerek vardı teşekkür ederm :D bak ben telefonları inceledim kendim zaten ve şahsen Oyun ve donanım uzmanıyım eminim senden daha iyi karar verebilirim buna ;) Herkese sor gayet güzel bir inceleme yaptım N8 cilere bile sor aha burdayım arthur,urulaki gelsin sor onlara. Senn Habern ble yokken ne tartşmalar oldu haberin yok bak bu konuyu açana ne kadar kızıyoruz artık çünkü sıkıldık :
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/n8-vs-wave-2-a-491658.html
Yaptığın bu çocukça harekete bakılısa ya yaşın küçük ya baya alınmış üzülmüşsün. Sen istedğin kadar anket yap hatta sokaktan insanlara sor istersen bu sonucu değiştirmez.E bu forumdada topu topu 50 kişi tpolasan çıkmaz Wave i yada N8 i olan bu adamların vereceği anket oyuda hiçbirşeyi belirlemez ;) Ben asla N8 kötü demedim Wave daha iyi demedim her zaman ikisininde birbirne göre artıları var dedim. Gerginlik yaratmaya yer arıyorsun yani Biraz bilgisi olan adam bahsettiğim şeyi anlardı ama sen anlayamıosun sanırım Yani Ortada herşey.

Arkadaşlar şimdi size sesleniyorum bu arkadaşın saçma davranışına izin vermeyin bırakın kendi çapında eğlensin mutlu olsun biz normal insanlarız herkes telefonuyla mutlu olsun mutsuzluk ta böyle yediremeyi (demekki baya koymuş) sırf bunun için onu açan arkadaşa kalsın...
Saygılar...

Bak arkadaşım pek saygılı birine benzemiyorsun ben sadece ankete sunmak istedim lafı uzatmaya gerek yok.Anlayan anladı.Teşekkürün için rica ediyorum.Saygılar...:pro:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bi insan telefonu bu kadar mı över at abicim beleş buldun at .
1 ghz nerde.
uptade yayınlanacakmı :D pehh işçileri çıkarıyo
en azından bizim dev gibi milyon dolarlık bada var .
destek gitti haa n8

Remil_53

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaşımızın mesajını aynen bu konuya kopyalıyorum.
Mesajın linki : http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-kiyaslama-oyunlar-20-476905.html#post3412311

Arkadaşımız N8 kullanıyor ve çok iyi bir yorum..
bu kodlanma problemli oyun üstünden örnek vereceğine daha başka oyunlardan örnek verebilirsin symbian için herkez bilirki asphault hatalı kasar ama cihazla alakalı değil kodlanma ile alakalı , daha başka yazmam sana seviyeden bahsetmişsin ama bilen bilir beni herşeyede mantıklı cevabım vardır iki sayfa döşeyeblirim şuan buraya ama inan yorulmucam senin için bir kaçda ek bilgi verim n8 in gpu 32 milyon wave gpu 28 milyon cpu performans işin içine girince 90 olur n8 de cpu ile birikte toplam alınabilmiş değil ama 90 olması hiçbirşey değiştirmez oyunlar 32 üstüne çıkamıyor şuan psp oyunları bile 32 milyon poligonda ki ben kasma görmedim daha, bu kötü ağızınla karşıya eleştri yapmadan bir düşün acaba karşıdaki adama ne kadar saygılıyım , birde koymuş falan demişsin bir anket aç üsttekini yazını paylaş kim kime koymuş millet oy kullansın , ki bayağı sinirlenmişsin ha bu arada hem flash hem flaş yok sizde fark edermi ,
hdmi yok
12 megapixel yok
120000kbps kalite yok
60 fps ben sana video yollucam oynat bakalım
fm transmitter yok
bedava gps hayat boyu hemde yok
ikinci eliniz para etmiyor
bizim kadar destek noktanız yok
dolby digital plus yok wolfson la karşılaştırda bir gülelim
zeiss lens yok
bizim lens daha büyük sizin ki standart
obturatör,çift şarj noktası yok
bada gibi paralı sistem çalışmıyoruz herşey beleş signed
ofis programlarımız ücretsiz lisanslı
sürekli güncellenen haritalar var sizde yok
kiese bağlanamama gibi problemimiz yok
16gb a takılı kalmıyoruz çünkü 16gb olduğu gibi n8 bir 16gb daha alıyor
sizin gibi jpeg çekmek zorunda değiliz istersek raw çekeriz 10 mb lık istediğimiz gibi hamur gibi oynarız
istersek videoy 25fpsden 30 çekeriz
bizde çift mikrofon var sizde tek
bizde arkaplan ses temizleyici var sizde yok
bizim videolardaki ses kalitemiz 128 aac hack mod yüklemeyle 256 aac sizin 64
bizim kamera flaşı xenon sizinkisi led
daha yazim istersen kim kimi neyle avutuyor tam olarak görelim

----------Eklendi @ 16:20:30 ---------- Yazıldı @ 16:19:44 ----------

aa eklim bizim 3g hızı 10mbs sizinki 3.6 hahaha

Helal iyi Döktürmüşsün :ehe

dengesis

dengesis

Üye
Bende ciddiye alıp tartışmayı okuyayım dedim de. Okumaya bile değecek durum yok. Çünkü Wave olanlar N8'e N8'i olan Wave b.k atmış.

eaagent

eaagent

Üye
Bak arkadaşım pek saygılı birine benzemiyorsun ben sadece ankete sunmak istedim lafı uzatmaya gerek yok.Anlayan anladı.Teşekkürün için rica ediyorum.Saygılar...:pro:

bana dil uzatmışsın açık açık bumu saygılı olmak ? Açık ve net herşey ,gerek yoktu bu kadar kasmana . Ankette açık ve net zaten. Sende mantıklı ve olgun birine benzemiyorsun. Ben hala ısrarcıyım bu anketin kapatılmasında çnkü gerginlik ve tartşma sebebi yani gereksiz. Herkesin telefonu kendine. Berkay tamam sende yem verme şuna.
İyi akşamlar...

Remil_53

Üye
    Konu Sahibi
bi insan telefonu bu kadar mı över at abicim beleş buldun at .
1 ghz nerde.
uptade yayınlanacakmı :D pehh işçileri çıkarıyo
en azından bizim dev gibi milyon dolarlık bada var .
destek gitti haa n8

Dikkat et çıkarıyo diyo,çıkardı demiyo. :evet:

----------Eklendi @ 23:01:27 ---------- Yazıldı @ 22:59:06 ----------

bana dil uzatmışsın açık açık bumu saygılı olmak ? Açık ve net herşey ,gerek yoktu bu kadar kasmana . Ankette açık ve net zaten. Sende mantıklı ve olgun birine benzemiyorsun. Ben hala ısrarcıyım bu anketin kapatılmasında çnkü gerginlik ve tartşma sebebi yani gereksiz. Herkesin telefonu kendine. Berkay tamam sende yem verme şuna.
İyi akşamlar...

Kapatırız sorun değil bunun bu kadar büyümeside kötü oldu iyi akşamlar. :evet:

eaagent

eaagent

Üye
Dikkat et çıkarıyo diyo,çıkardı demiyo. :evet:

----------Eklendi @ 23:01:27 ---------- Yazıldı @ 22:59:06 ----------

Kapatırız sorun değil bunun bu kadar büyümeside kötü oldu iyi akşamlar. :evet:

Bencede kapat kardeşim böyle tartışmaya gerilmeye neden olmak güzel birşey değil .ha sen daha iyi fotoğraf çekmişsin ha ben daha iyi oyun oynamışım sanamı banamı boşver sen N8 in tadını çıkar güzel telefon :)
Herkese iyi forumlar :)

dengesis

dengesis

Üye
Nokia N8 ve Samsung Wave performans sonuçları:

daha da söze gerek yok herhalde. İnsan kör olsa dahi aklı ile gayet güzel görebilir.

ganster86

Üye
nokia yıllardır insanları kekledi ve keklemeye de devam ediyor bosverin bunları n8 cilere ne sorarsan sor tüm cihazlardan üstün der...
galaxy 2 den bile üstün derler çünkü görmezler nokiayaya o kadar bağlanmıslar ki neredeyse yani o kadar burda söylemek yanlıs olur..

• Beğen
Tepkiler: Nazy
ares_53

ares_53

Üye
wave i kullanmayan nasıl mükemmel bir cihaz olduğunu anlayamaz.. özellikle nokiacıları hiç kaale bile almıyorum kafayı dandirik nokialarla bozmuşlar gözleri birşey görmüyo :ehe özelliklede c7 ile wave i kıyaslıyolar ve c7 ezer geçer diyolarya yuh be arkadaş hiçmi teknik bilginiz yok :d:

• Beğen
Tepkiler: burakburti ve Nazy
Nazy

Nazy

Üye
ben nerdeyse doğduğumdan beri bir nokia kullanıcısıydım:d: cep telefonu kelimesi duyduğumda gözlerimde nokia nın logosu belirdi hep
taki samsung wave ile tanışana kadar artık cep telefonlarıymış hackmiş donmuş zartmış zurtmuş bilmiyorum
dertsiz tasasız konforlu bir şeiklde beni mobil hayata entegre eden şeyin şeyin Samsung Wave olduğunu biliyorum

Sigarayı bıraktıktan sonra sigaradan nefret etmeye başlayan biri misali nokiadan nefret etmeye başladım:evet:

• Beğen
Tepkiler: burakburti ve ares_53
hoss

hoss

Üye
iste ön yargilan dan kurtulan cesaretli bir örnek

guro123456

Üye
10 yıldır telefon bağımlısıyım şuan elimde hem n8 ve wave var sadece şunu diyebilirim n8 in tek farkı kamerası oda kendi ekranında değilde pc de izlersen samsung bada veya android telefonlar varken nokia nin geride kaldığı çağdışı kaldığı işletim sistemini kullanmak veya övmekte kusura bakmayın bir okadarda çağın gerisinde kalmak teknolojiye ayak uyduramamaktır şuan telefon teknolojisinde samsung nokia ile dalga geçiyor fakat şuda bir gerçek ki nokia işletim sistemini badaya benzer bir işletim sistemini yaparsaki microsofla patlama yapacak yaparsa samsungu 5e katlar çünkü telefonu satmasını pazarlamasını iyi biliyor sözün kısası bada veya android varken n8 kullananlar wawe telonunu yanyana tutmayın wave nin super amoled ekranı n8 in ışığını sôndürür birdaha wave nin yanında telefonunuzu çıkarmazsınız bilmem anlatabildimmi

• Beğen
Tepkiler: burakburti ve ares_53
eaagent

eaagent

Üye
tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ederm :) karşılaştırmaya gerek yok ikiside güzel telefonlar :)

burakburti

burakburti

Üye
ewttttt yorum sırası bende ben şöle diycem nokia cılar ayrı bi dunyadalar halbulse başka bi tel kullansalar aslında savundukları telin hiç o kadar bi guzelliğini görmiycekler çünkü hep aynı kulvarda ilerleyen bi teknolojiye sahip olan bi marka nokia soruyorum size şimdi tum nokiaları düşünün kaçının kaçından farkı war menu olsun veya başka bişiyi hemen hemen her teli aynı biraz artık farklı bakın ben tum marka cep telleri kullandım amaç burda marka deil telefonun potansiyeli içerigi donanımı ve performansı şu bilin ki yeni nesile nokia ayak uyduramıyo hiç şühpesiz gerilerde kalıyo bundan 5- 10 yıl oncesine kadar tartışılmazdı nokia nın telleri ama dewier deişti artık iphone si war wavesi war galaxsi si war bilmem ne her iki teli kıyaslıyalım her zamamn donanımsal özellikler başta gelir bunu unutmayalım bi defa n8 ın waveden donanımsal olarak düşük bu bir gerçek tek öne çıkaran özelliği 12 mp kamerasının olması n8 de başka bi artısı yok n8 ın ben yerden yere vurmuyorum ama saten sonuçlar ortada hızına ve gucune yetişemez wave nın saygılarımla iyi forumlar...

Üst Alt