Üstüne gitme cocuğun![]()
Bendealem mi bayılırım![]()
![]()

merak etme sen ben her türlü moda girerim alışayım sen gör beni itiraf ettirecem ona kim olduğunu
kesinlikle bilmiyorum o ne kiyeniliyormu
![]()

Çık su polat alemdar modundan artık
merak etme sen ben her türlü moda girerim alışayım sen gör beni itiraf ettirecem ona kim olduğunu
kesinlikle bilmiyorum o ne kiyeniliyormu
![]()

ben sizi arkadaş olarak görmüştüm sizde beni dışladınızbenim hiç arkadaşım olmayacakmı yumurta kabuğuyla takılıcam artık ona yaptığınızı banada yapıyorsunuz benimle neden alay ediyorsunuz ben oysaki tüm saf ve temiz duygularımla yardım istemiştim
![]()
Öğreteyim bir ara

ben senı her türlü arkadaş olarak gördüm zamanı geldi backlarını gösterdınben sizi arkadaş olarak görmüştüm sizde beni dışladınızbenim hiç arkadaşım olmayacakmı yumurta kabuğuyla takılıcam artık ona yaptığınızı banada yapıyorsunuz benimle neden alay ediyorsunuz ben oysaki tüm saf ve temiz duygularımla yardım istemiştim
![]()
zamanı geldi araya yastık koy dedın
ama sevdik be abi 

herkes beğendiğine göre oluyor oluyor
Hala beceremiyorsunÖğreteyim bir ara
![]()
![]()

sen nasıl bişeysin ya yastık bacak bu ne lanben senı her türlü arkadaş olarak gördüm zamanı geldi backlarını gösterdınzamanı geldi araya yastık koy dedın
ama sevdik be abi
![]()

Yumurta kabuğu bizim starımız özentilerine karnımız tok !![]()

ben senı her türlü arkadaş olarak gördüm zamanı geldi backlarını gösterdınzamanı geldi araya yastık koy dedın
ama sevdik be abi
![]()

Erkekler arasında birşey.. Sen karışma, anlamazsınVesselάm;3403958' Alıntı:
Ohaaa nasıll yaniiiiiiiiiiiiii![]()
Erkekler arasında birşey.. Sen karışma, anlamazsın

iyiiiiiiiiiiii 
yürü beee
Erkekler arasında birşey.. Sen karışma, anlamazsın

Vesselάm;3403969' Alıntı:
iyiiiiiiiiiiii
![]()

yanlış anlamayın kardeşim adam damda çektiğim fotolardaki ayaklarımı görmüş onu diyor tuncay sapıtma bazen çok abartıyonben senı her türlü arkadaş olarak gördüm zamanı geldi backlarını gösterdınzamanı geldi araya yastık koy dedın
ama sevdik be abi
![]()
Vesselάm;3403986' Alıntı:Şakaa yapıyoruzz bee alla allaa heralde yani farklı anlam çıkartcak kadar öküz değiliz ellaam![]()