Muhammed CR7
Üye
Msn adresime giremiyorum. yardım ?? [Çözüldü] :D
S.a arkadaslar. Ne yaptım ne ettim giremedim yahu şifremi unuttum gibi tüm secenekleri denedim olmadı. telefon numaram la kod alıyom kodu yazıyom ilerle diyince girmesi gerekir ama girmedi baska bisey çıkıyo. Pc den de Tel. den de denedim ama giremedim. Bilen anlıyan biri yok mu 1 2 aydır girmeye calısyom giremiyom ???
Güvenilir biri varsa msnyi vereyim sifreyi hatırlamıyom
.........................
Çözüm tarihi, 19.04.2015
Nasıl Çözdüm diceksiniz...
Önceden yukardakibgibi yardım istedim sonra çözdüm
Öncelikle 2 tane MSN niz olması gerekiyor. Yada güvendiğiniz bi arkadaşın msn si.. Bende 2 tane vardı. bu engellenen msn, herhangi bir kurtarma durumu olsun diye bu msn mi yedek msn ile yedekledim. Yani normal msn adresinde ayarlardan yeden msn adresi ekleyin yazan yere yedek msn ekle.. İşte böyle benim gibi giremezsen O yedek msn ile kurtarıp girerim
Şimdi arkadaşlar hep girmeye çalışıyodum girmiyodu en sonunda bi bildirim verdiler, resimde görüldüğü gibi,
Sonra o resimdeki tarihin geldiği günden 2 gün sonra aklıma geldi hemen yedek Msn'nin hotmail'e girdim. Bu resim,
" İyi haberler Bekleme süresi sona erdi"
Sonra Güvenlik bilgisini değiştirin e bastım. Bi baç bişey doldurdum açıldı
Yani arkadaşlar konu başlığındaki gibi, Msn adresime giremiyodum. 3 ay yada daha fazla bi süre içinde girememiştim.. Demekki ( Bekleme Süresi'sindeymiş ) Yani bi kaç aylığına engellenmiş olabilir.
Dediğim gibi giremiyorsanız günden güne hep giriş yapmayı deneyin o resimdeki gibi (tarih bildirimi) gelene kadar sürekli girmeye çalışın, Pc den deneyin. Bide giremeyince ( Size ulaşabilmek için bi msn adresi isticek) işte bu msn adresini böyle bi sorunla karşılaşmadan önce yukarda anlattığım gibi yedek bi msn niz olsun, Normal msn nin ayarlardan yedek msn ekleyin. İşte bu gibi durumsa kurtarırsınız inşallah..
LÜTFEN ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI...!!
Başka sitelerde bu paylaşılırsa Benim paylaştığım ve Çözdüğüm bildirilsin...
..
Güvenilir biri varsa msnyi vereyim sifreyi hatırlamıyom
.........................
Çözüm tarihi, 19.04.2015
Nasıl Çözdüm diceksiniz...
Önceden yukardakibgibi yardım istedim sonra çözdüm

Öncelikle 2 tane MSN niz olması gerekiyor. Yada güvendiğiniz bi arkadaşın msn si.. Bende 2 tane vardı. bu engellenen msn, herhangi bir kurtarma durumu olsun diye bu msn mi yedek msn ile yedekledim. Yani normal msn adresinde ayarlardan yeden msn adresi ekleyin yazan yere yedek msn ekle.. İşte böyle benim gibi giremezsen O yedek msn ile kurtarıp girerim

Şimdi arkadaşlar hep girmeye çalışıyodum girmiyodu en sonunda bi bildirim verdiler, resimde görüldüğü gibi,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra o resimdeki tarihin geldiği günden 2 gün sonra aklıma geldi hemen yedek Msn'nin hotmail'e girdim. Bu resim,
" İyi haberler Bekleme süresi sona erdi"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra Güvenlik bilgisini değiştirin e bastım. Bi baç bişey doldurdum açıldı

Yani arkadaşlar konu başlığındaki gibi, Msn adresime giremiyodum. 3 ay yada daha fazla bi süre içinde girememiştim.. Demekki ( Bekleme Süresi'sindeymiş ) Yani bi kaç aylığına engellenmiş olabilir.
Dediğim gibi giremiyorsanız günden güne hep giriş yapmayı deneyin o resimdeki gibi (tarih bildirimi) gelene kadar sürekli girmeye çalışın, Pc den deneyin. Bide giremeyince ( Size ulaşabilmek için bi msn adresi isticek) işte bu msn adresini böyle bi sorunla karşılaşmadan önce yukarda anlattığım gibi yedek bi msn niz olsun, Normal msn nin ayarlardan yedek msn ekleyin. İşte bu gibi durumsa kurtarırsınız inşallah..
LÜTFEN ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI...!!
Başka sitelerde bu paylaşılırsa Benim paylaştığım ve Çözdüğüm bildirilsin...
..
Son düzenleme: