Bada 1.2 JVKC1 sorunlarını yazalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
StriqeR

StriqeR

Üye
Kamerada açık hava görünürlüğü ve videolarda renk tonu çalışmıyor bi güncellemenin daha gelmesi lazım. Söz konusu samsung apps olunca hemen güncellemeyi çıkarıyorlar ama bu önemli eksiklikleri çözmek için bişi yapmıyorlar :off:

Bende çalişiyor yanlışın var :\ Yada sennkinde sorun war. Şunu belirtiyim SCN yazan yer profil-manzara- filan bunlarda durmucak orjinalde durcak normalde yani ozaman renk ayarları işe yaramıyor. :\

silver021

silver021

Üye
Yok walla wireless konusunda benimde bi sikintim yok. ewin tüm odalarindan rahatlikla baglanip girebiliorum. senin modemin sinyali zayif dagitiordur. Stillot

burakburti

burakburti

Üye
bende jvkc1 yukledim aydın hocamın kı çok guzel yapmış ellerine saglık hiç bir sorunu yok tek sorun spoof yapamıyorum yapıorum ama illa apps den gircen başlat diycen başka bi çözümü war mı bunun ?

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
bada1.2 jvkc1'i kies'le yükledim. Kasılma vb hatası yok şimdilik. Ancak WiFi'de çekme alanı daraldı, modemin dibinde iken bile çekmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Çözüm önerileriniz için çok teşekkür ederim...

2 kat üstdeki ağdan giriyorum bende :) :islik
sorun yok

suleymanyuce

Üye
şarzı az gidiyor gibi geldi bana....

szeer

Üye
Braveboy hard format attinmi 1.2 yi yükledikten sonra ? çünkü gecende bi arkadasim cscnin bada 1.2 yüklendikten sonra sıkısıp kaldigini söylemisti. bende bunun üzerine csc yi hard format atarak kurtardim suanda stabil calisior telefonum. ayrica kullanilan pek cok widgetta bada 1.2yle uyumsuz oldugundan siz widgeti masaüstüne gecirip kullanmasaniz dahi bir tür cpu kasmalarina yol acabilior. widgetlari tekrardan gözden gecirin. yüklediginiz programlari kaldirip hafiza kartini sifirlayip tekrardan yapilandirmanizda cpu kasmalarini önler. para verdiginiz uygulamalari hesabinizdan indirilenler kismindan tekrar indirip kurabilirsiniz. fazla sarj tüketimini önleyebilmek icin *#8740*# i tuslayarak ap mode a gecirebilirsiniz. gpsi kullanmadiginizda kapatmanizda pilin guc tüketimini önemli ölcüde etkiliycektir. dediklerimi uygulayan arkadaslar sorun yasamiycaklardir. biraz temiz kullanmakla cpunun gereksiz yere kasma problemini engellemis olursunuz. eger tum bunlari uyguladim genede kasma yaratior derseniz pm atin. cunku herkes kendine gore bir ayar verior cebine. once naptigini anliyalim sonra cozumunu bulursam paylasirim.

konu eski ama jvkc1'de kasma sorunu var hiçbir şekilde çözülmüyor oyun oyna çık cpu 2-3-4-9 arası gidip geliyor forumda anlatıldığı gibi jcka1'i yükledim üstüne c1 güncelleyip kullandım baktım kasma sürekli var yeniden başlattıktan sonra bitiyor ama bi süre sonra tekrar oluyor bende ka1 tekrar yükledim kc1'de ki kasma porblemi yok bnce kc1 yarım olan ka1'in üstünde stabil çalışır yani forumda anlatıldığı gibi multi.ile yüklenen ka1'ler de sorun yaratır neyse konu eski zaten bada 2.0'a az zaman kaldı =)

sinager_dante

Üye
benim tel de kapalıyken alarm çalmamaya başladı birde müzik dinlerken bazen 1 saniyelik bir donma oluyor ve tuş kilidinin olduğu ekran hani kaydırma yaparak açtığımız orada saat ve ekranı açmak için dokunun yazısı kalıyor ama ekrandaki resim görünmüyor simsiyah bir ekran geliyor çok canımı sıktı sizce servise vermelimiyim versem serviste ne gibi bir düzeltme yaparlar yazılım yükleyip vereceklerse hiç uğraşmayayım

silver021

silver021

Üye
sinager donma takilma yapiorsa bilki bir widget telefonun arka planinda calisir durumda kasiyor olabilir. bu telefonlarda normalde kasma donma problemi yasiyan cok az insan gordum. once bi hard format at. baktin gene ayni sorun devam edior telefondaki surumu degistir. oda fayda etmezse telefonunu servise gonder donanimla ilgili bir sorun olusmus olabilir.

makrovba

Üye
Merhabalar arkadaşalar

İşlerim yoğun olduğundan dolayı telefonuma bakamıyordum geçenlerde KİES bağladığımda telefonumun yazılımı için güncelleme buldu (8530JVKD1)onu yükledim. Bir süre sonra telefonumda sorunlar gördüm bazen ekranın alt kısmada çıkan düğmelere bastığımda birşey olmuyor. Telefon geldiğinde açmak için yeşil butona uzun basmama rağmen açılmıyor. Yani donmalar olmaya başladı. Ayrıca internet paketi aldığım için 3g aktif ettim ve şarjım 1 günde bitmeye başladı fazla kullanmadığımda bile bazende kendi kendine reset atmaya başladı. (Zaten cebime koyduğumda kapatma tuşu basılı kaldımı resat atıyor. onun için pantol cebine koymuyorum.) Bazende ekran basmadan tuşlara basılıyor gibi oluyor kendi kendine yazılım sorunları çok gibi geliyor. Bada 2,0 ne zaman çıkacak böyle saçma sapan sorunlarla karşılaşmayız.

Birde yukarıda bahsiden mode: AP mode aktif.

3g açık Ekran parlaklığı : 5

Sarj ve diğer konularda neler yapılabilir bilgi verirseniz teşekkür ederim.

metins8500

Üye
merhaba bende jvkc1 yüklü spoof yapıyorum ama çalışmıyor. siz apps den girilecek ve başlat demişsiniz bunu nasıl yapabilirim?
bende jvkc1 yukledim aydın hocamın kı çok guzel yapmış ellerine saglık hiç bir sorunu yok tek sorun spoof yapamıyorum yapıorum ama illa apps den gircen başlat diycen başka bi çözümü war mı bunun ?

coni85

Üye
Merhaba arkadaşlar şu anda güncel ve sorunsuz sürüm hangisi acaba link verebilir misiniz. Uzun zamandır telefonla ilgilenmiyordum. Baya kopmuşum stabil çalışan 1.2 sürümünün linki yollarsanız sevinirim.

Waveman

Waveman

Üye
Çok müzik dinleyince telefon kapanıyor bide

• Beğen
Tepkiler: Kaçak1453
hayatperest

hayatperest

Üye
dediğiniz sorunları şaşarak okudum o saydığınız problemlerin hiç biri yok. sadece 3g açık bırakırsanız sürekli şarj süresi kısalıyor. ayrıca bir deneme yaptım. gps i kapadım. 3g yi kapadım. telefonu ap uart moda aldım. widgetlarıda kapadım. titreşimi de kapadım inanılmaz ama şarj süresini 5 güne kadar çıkardım. bu süre zarfında telefonu sadece konuşmak için ve müzik dinlemek için ara ara kullandım.

cbalim

Üye
sacma sacma hatalar aliyorum ben bazen menu gecislerinde bazen intten video seyrederken bazen de uygulamalarda pcdeki mavi ekran sorunu gibi hata aliyorum. şarz konusunda benim telde berbat gunde 2 kez sarza taktigim oluyor

ulger78

Üye
bir önceki versiyona dönme olayını bilen prof arkadaşlar yardım edermisiniz güncelleme yaptıktan sonra makina aptallaştı ve şarj süresi inanılmaz kısaldı lütfen yardım :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt