hiç düşünme c7 al çünki ben wave II kullanıyorum. bir kaç sebep sıralayayım
1. Uygulama ve kişiselleştirme desteği. Samsung Apps'te şu an toplam uygulama sayısı 3000-ile 3500 arası. bunlardan 1000 tanesi tema. yardımcı programlar değişik tarzda uygulamalar, yararlı uygulamalar hak getire. Ovi Store çok geniş, inanılmaz uygulamalar var. Samsung Apps'teki uygulamaların hepsine göz atmışımdır. İndirecek bir şey bulamıyorum. Öylesine uygulama deniyorum. Samsung Apps'te uygulamalara yapılan yorumları okusan kimse memnun değil. Ve işe yarar içeriklerin hemen hemen hepsi paralı. Ovi'de ücretsiz öğe sayısı milyonu geçer. Misal wave II için Opera internet tarayıcısını aradım aradım bulamadım.
2. Ana ekran. Wave II'de ana ekran sayısı 10'a kadar çıkabiliyor. Ancak ana ekrana sadece widget ekleyebiliyorsun. Bi oyunlar kısayolu, bi menü ve yahut bi bluetooth kısayolunu bir ayarlar kısayolu koyamıyorsun bile. Onun için ayrıca Menü tuşuna basman gerekiyor bu benim için can sıkıcı çünki tam dokunmatik bir telefon bu menü tuşu da nesi.
3. Video ve görüntü performansı. C7 ile emin ol çok güzel videolar ve fotoğraflar çekeceksin
ayrıca
android işletim sistemini kullanan galaxy modeli samsungları ayrı tutuyorum tüm bu saydıklarımdan. Alacaksan android al. Ama wave II mi c7 mi diye sorarsan c7 derim.
Android için o ayarda önerdiklerim
Samsung Galaxy S
Samsung Galaxy Ace
LG Optimus 3D
-----
daha fazlası için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız