internete bağlanmasına yüklerken izin vermediğin içi bunu yapıyor..uygulamalar>>oyunlar klasörüne gir oradan opera yı sil daha sonra tekrar yükle..sana bağlantı yapmak istiyor dediğinde izin ver bir kez sor kısmını işaretleyip devam et..birde eğer nete bağlanamıyorsa bu sorunu verebiliyor..ben işk yüklememde izin vermediğim için olmuştu..sende başta söylediklerimi uygula çözüme ulaşacaksın..Benim size bir sorum olacak. Bendede aynı telefondan var ve Vodafone hat kullanıyorum. İnternetten opera mini indirdim ancak açtığımda internete bağlanılamadı masaüstü tarayınızdan bişeyler yapın dio. Ben bi çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

selam arkadaşlar.bu telefondan almayı düşünüyorum.ama nimbuzz ve skype varmı öğrenmem lazım.app store dan bakabilirmisinz.yada bu iki uygulamayı bulup indirin.yardımcı olursanız çok sevinirim.acil öğrenmem lazım
,Arkadaşlar şimdi bu telefonla beraber verilen bedava 6 aylık 250 mb interneti kullanmak istiyorum.Ancak turkcell wap,turkcell gprs,turkcell-mobil ayarları yapılmıştır.
yanlışlıkla ücret ödemememek için hangisi seçili olması gerekiyor? Nasıl bir ayar yapmak lazım ?
Benim size bir sorum olacak. Bendede aynı telefondan var ve Vodafone hat kullanıyorum. İnternetten opera mini indirdim ancak açtığımda internete bağlanılamadı masaüstü tarayınızdan bişeyler yapın dio. Ben bi çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bu telefondan alacağım telefondan fazla anlayan biri değilim
aradıığım özelliklerde oyun görüntü vs. yok
sadece iyi kullanım hoş tasarım ve interneti kolayca kullanmayı arıyorum özellikle interneti kullanma nasıl tavsiye edermisiniz teşekkür ederim şimdiden
TELEFONDAN FAZLA BİRŞEY BEKLEME..NETTE GEZİNMEK FACEBOOK GİBİ SOSYAL AĞLARDA GEZİNMEK GÜZEL VE SORUNSUZ..YALNIZ YOUTUBE HARİCİ DİĞER VİDEOLARI SEYREDEMİYORSUN ONLİNE OLARAK..FACEDEKİ VİDEOLARI İNDİRİYOR AMA TANINMAYAN BİÇİM FALAN DEYİP AÇMIYOR..YANİ DEMEM O Kİ BU TELEFON NETTE GEZİNMEK İÇİN İYİDİR..ŞARJ SÜRESİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE KULLANSAN DAHİ 2 GÜN RAHAT GİDİYOR..AMA DEDİĞİM GİBİ FAZLA BİRŞEY BEKLEMEN YANLIŞ OLUR..SIRF BASİT KULLANIMLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ BİR TELEFON..JAVA TABANLI OLDUGU İÇİN YAPABİLECEKLERİN KISITLI..EĞER DERSENKİ FACEDE TAKILIP YOUTUBE DA 3GP FORMATINDA ONLİNE VİDEO SEYREDERİM..TAM ALABİLECEĞİN BİR CİHAZ..AMA BEN 300 TL VERİP ALMAM ŞAHSEN..SIRF TÜRKCELL DE AYDA EK 5 TL OLDUGU İÇİN ALDIM..EĞER SEN 300 TL VERİP ALACAKSAN ALMA DERİM..ÜSTÜNE BİRAZ DAHA BEKLEYİP 100-200 TL DAHA KOYUP DAHA GÜZEL ANDROİD İŞLETİM SİSTEMLİ TELLERİ TERCİH EDEBİLRİSİN..ne diyorsunuz internet kullanımı hakkında arkadaşlar bir de emaillerime bakabilirmiyim bu cihazdan benim için önemli olan internet bu teli bu açıdan öneriyormusunuz
teşekkürler..

M3200 da hiçbir sorun çıkmamıştı...Bir de bunun için usb kablosu çıkmadı uyumlu kablo nerden edinilir.? Yardımcı olursanız sevinirim 
Ben bu telefonu çok sevdim oyun şu bu vaktim yok,görünümü şık özellikleri hoşuma gitti fiyatına göre güzel bir telefon.Dokunmatik sevmeyen biri olarak söylüyorum
Deneyeceğim umarım sorun hattımdadır yoksa başarı yolu gözükecek bize
Teşekkürler 
Ama seviyorum bu telefonu....Alarm sesi tanımlı değil msj sesleri de hep klasik [/QUOTE' Alıntı:derken ?