Öncelikle herkese selamlar. 3 gün önce bahsi konu cep telefonundan 1 tane de ben satın aldım. Telefonu şimdilik fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimler ''güzel'' olduğu yönünde. bi sorunuz olursa yardımcı olabildiğim kadar yardımcı olurum ama asıl yazma sebebim benim bir sorumun olması arkadaşlar. Hattımı eski telefonumdan çıkarıp yeni telefona taktım ve avea'dan servis ayarları başlıklı mesaj geldi. Hattımın yeni bir telefonda kullanılıyor olmasından dolayı servis ayarlarının yüklenmesi gerektiği içeriğini taşıyordu. Ardından 4 tane daha mesaj geldi. Mesajlar ; AVEA GPRS WAP, AVEA GPRS INTERNET, AVEA GPRS MMS VE AVEA MOBILVIZYON. evet arkadaşlar, mesajların içinde ise APN :..... Kullanıcı:..... Şifre:..... ve IP Adres:............ gibi bilgiler mevcuttu ve benden bunların telefonuma yüklenmesi istenmişti. Lütfen mazur görün yaklaşık 4 yıldır aynı hattı ve telefonu kullandığım için bu konulara biraz yabancıyım. Evet arkadaşlar, yardımcı olmanızı ümit ettiğim konu budur, bunların nasıl yükleneceğidir. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.