SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

potter_64

Üye
Benim size bir sorum olacak. Bendede aynı telefondan var ve Vodafone hat kullanıyorum. İnternetten opera mini indirdim ancak açtığımda internete bağlanılamadı masaüstü tarayınızdan bişeyler yapın dio. Ben bi çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

kanarya_avcisi

Üye
Benim size bir sorum olacak. Bendede aynı telefondan var ve Vodafone hat kullanıyorum. İnternetten opera mini indirdim ancak açtığımda internete bağlanılamadı masaüstü tarayınızdan bişeyler yapın dio. Ben bi çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
internete bağlanmasına yüklerken izin vermediğin içi bunu yapıyor..uygulamalar>>oyunlar klasörüne gir oradan opera yı sil daha sonra tekrar yükle..sana bağlantı yapmak istiyor dediğinde izin ver bir kez sor kısmını işaretleyip devam et..birde eğer nete bağlanamıyorsa bu sorunu verebiliyor..ben işk yüklememde izin vermediğim için olmuştu..sende başta söylediklerimi uygula çözüme ulaşacaksın..;)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
berent52 arkadaşım ya girmez girsede kontör harcayabilir :d:

----------Eklendi @ 19:12:09 ---------- Yazıldı @ 19:11:27 ----------

selam arkadaşlar.bu telefondan almayı düşünüyorum.ama nimbuzz ve skype varmı öğrenmem lazım.app store dan bakabilirmisinz.yada bu iki uygulamayı bulup indirin.yardımcı olursanız çok sevinirim.acil öğrenmem lazım

skype war ama nimbuzzu kendin yüklemen gerekiyo

----------Eklendi @ 19:13:18 ---------- Yazıldı @ 19:12:09 ----------

Arkadaşlar şimdi bu telefonla beraber verilen bedava 6 aylık 250 mb interneti kullanmak istiyorum.Ancak turkcell wap,turkcell gprs,turkcell-mobil ayarları yapılmıştır.

yanlışlıkla ücret ödemememek için hangisi seçili olması gerekiyor? Nasıl bir ayar yapmak lazım ?
,

arkadaşım bunu forumdaki türkcell kategorisindeki ustalara sorabillirsin

sicakjazztonu

Üye

dostum oyunlar menüsünde operanın seçeneklerden ayrıntılara ordanda bağlantılara gir kullanacağın internet profilini seç daha sonra programa vereceğin izni en başta izin ver herzaman sor olarak ayarla yüklenme durumu %75 ilerleyene kadar böyle yap daha sonra izin ver bir daha sorma diyebilirsin birde telefonunun saat tarih ayarları güncel olsun. otomatik ayar yapman sana tavsiyemdir.

fenerli34

fenerli34

Üye
arkadaşlar bu telefondan alacağım telefondan fazla anlayan biri değilim
aradıığım özelliklerde oyun görüntü vs. yok
sadece iyi kullanım hoş tasarım ve interneti kolayca kullanmayı arıyorum özellikle interneti kullanma nasıl tavsiye edermisiniz teşekkür ederim şimdiden

fenerli34

fenerli34

Üye
arkadaşlar bu telefondan alacağım telefondan fazla anlayan biri değilim
aradıığım özelliklerde oyun görüntü vs. yok
sadece iyi kullanım hoş tasarım ve interneti kolayca kullanmayı arıyorum özellikle interneti kullanma nasıl tavsiye edermisiniz teşekkür ederim şimdiden

ne diyorsunuz internet kullanımı hakkında arkadaşlar bir de emaillerime bakabilirmiyim bu cihazdan benim için önemli olan internet bu teli bu açıdan öneriyormusunuz
teşekkürler..

kanarya_avcisi

Üye
ne diyorsunuz internet kullanımı hakkında arkadaşlar bir de emaillerime bakabilirmiyim bu cihazdan benim için önemli olan internet bu teli bu açıdan öneriyormusunuz
teşekkürler..
TELEFONDAN FAZLA BİRŞEY BEKLEME..NETTE GEZİNMEK FACEBOOK GİBİ SOSYAL AĞLARDA GEZİNMEK GÜZEL VE SORUNSUZ..YALNIZ YOUTUBE HARİCİ DİĞER VİDEOLARI SEYREDEMİYORSUN ONLİNE OLARAK..FACEDEKİ VİDEOLARI İNDİRİYOR AMA TANINMAYAN BİÇİM FALAN DEYİP AÇMIYOR..YANİ DEMEM O Kİ BU TELEFON NETTE GEZİNMEK İÇİN İYİDİR..ŞARJ SÜRESİ YOĞUN BİR ŞEKİLDE KULLANSAN DAHİ 2 GÜN RAHAT GİDİYOR..AMA DEDİĞİM GİBİ FAZLA BİRŞEY BEKLEMEN YANLIŞ OLUR..SIRF BASİT KULLANIMLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ BİR TELEFON..JAVA TABANLI OLDUGU İÇİN YAPABİLECEKLERİN KISITLI..EĞER DERSENKİ FACEDE TAKILIP YOUTUBE DA 3GP FORMATINDA ONLİNE VİDEO SEYREDERİM..TAM ALABİLECEĞİN BİR CİHAZ..AMA BEN 300 TL VERİP ALMAM ŞAHSEN..SIRF TÜRKCELL DE AYDA EK 5 TL OLDUGU İÇİN ALDIM..EĞER SEN 300 TL VERİP ALACAKSAN ALMA DERİM..ÜSTÜNE BİRAZ DAHA BEKLEYİP 100-200 TL DAHA KOYUP DAHA GÜZEL ANDROİD İŞLETİM SİSTEMLİ TELLERİ TERCİH EDEBİLRİSİN..:bye2:

mrgench

Üye
arkadaşlar ben avea nın aylık 1 gb internet paketini aldım. youtube dan video izlemek istediğim zaman yükleniyor diyor ama hep hata veriyor. Facebook.ta ise hiç videolar gözükmüyor. hangi programı indirmem gerekir ?? şimdiden teşekkürler

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
operayı dene dostum bolt ve firefoxuda deneyeblrsn

cerbezeli

cerbezeli

Üye
Arkadaşlar merhaba,bende geçen hafta bu telefondan aldım.İlk bir kaç gün sorun yoktu ama şimdi arada msjı gönder tuşuna bastıktan sonra telefon res atıyor.! Hafıza kartı takılı içinde eski telefondan...Sim kartımda aycell :) M3200 da hiçbir sorun çıkmamıştı...Bir de bunun için usb kablosu çıkmadı uyumlu kablo nerden edinilir.? Yardımcı olursanız sevinirim :)

----------Eklendi @ 16:25:35 ---------- Yazıldı @ 16:23:17 ----------

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Dostum merhaba 5800 usb kablosu diye telefoncularda çok war ayrca başka bi hatla deneyebilirmsn :bye2:

• Beğen
Tepkiler: cerbezeli
cerbezeli

cerbezeli

Üye
Hmm bakayım o usb kablosuna...Başka hatla deneyeyim bakayım ne olcak...Zaten her zaman olmuyor bazen oluyor res olayı.O kadar yazdığım msj pat gidiyor sinir oluyorum :D Ben bu telefonu çok sevdim oyun şu bu vaktim yok,görünümü şık özellikleri hoşuma gitti fiyatına göre güzel bir telefon.Dokunmatik sevmeyen biri olarak söylüyorum :) Deneyeceğim umarım sorun hattımdadır yoksa başarı yolu gözükecek bize :) Teşekkürler :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Değil Arkadaşım Deneyip burdada Paylaşırsan Mutlu Olurum :heyo:

Badboy74

Üye
yaw beyler ben opera 6 yükledimde qwerty klavye kullanamıyorum yazı yazarken norlam bi telefonms gibi rakamlardan yazabiliyorm ancak bi çözümü olan var mı

zızzz

zızzz

Üye
Klavye yi desteklemiyordur.Bolt 2.5 i dene olmadı Ucweb 7.6.1 i dene

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum istersen birde 4 ü dene buda linki

cerbezeli

cerbezeli

Üye
Yedek sim aldım.Şimdilik sorun yok gibi...bakalım :)
Bir çok eksiğim simin eski olmasındanmış ayarlar felan olmadığından yeni simi takılıp otomatik yapılınca sorunlarda kalktı...
Yalnız telde konuşma sırasında ses kaydedilmiyor bu benim için bir eksik m3200da doğrudan vardı bunda normal ses kaydediciyi açarsan dışardaki sesle birlikte kaydedidiyor...Alarm sesi tanımlı değil msj sesleri de hep klasik :D Ama seviyorum bu telefonu....

HacKing13

Üye
sorun halledildi :D

kuleli53

Üye
telefonu alalı 2 gün oluyor bu fiyata gayet basarılı bi telefon denildigi kadarda kötü kamerası ve gece cekımleri yetersız. ekran boyutundan dolayı bzı fotorafları desteklemedi tasarımı nokıa e72 kadar kaba deil , kısa yolları gayet basarılı kullanıcısına rahat bi kullanım sunuyor görünüm olarakta şık tavsiyem iyi arastırmadan alınmamalı

Üst Alt