SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

fenermusti_66

Üye
arkadaşlar bn telefona oyn ykleyemedm bna bu konuda yardımcı olrmusnz kies i kurdum fkat oynlar yklenmıyor .s

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
ya direk linkte werdiğim oyunları at kiese gerek yok gir h.kartına yükle 2 saniyeni alır

• Beğen
Tepkiler: fenermusti_66

ali.kaya00

Üye
Arkadaşlar daha 2 hafta olmadı bu telefonu alalı yanında 4 gb toshiba sdhc micro sd kart ile birlikte aldım.
ve bilgisayara bagladıgımda mp3 müzik , birkaç mp4 video ve resim atmaya calıstım yanlız 400 - 450 kb la atıyor yaklasık 25 dk da attı 2 gb civarında mp3 leri ayrıca mp3 dosyalarının bazılarını desteklenmeyen format diye atmadı sonra baska makinaya takıp ordan attım sonra telefona taktım çaldı mp4 videolarını oynatmadı resimlerin bazılarını acmadı.
daha önceki telefonlarda kullandıgım video ve mp3 ler neden acmadı anlamadım . sonrasında fotograf cekimlerinde kayıt yerini hafıza kartı yapıyorum fotografı cekiyor ama göstermiyor telefon hafızası yapınca gösteriyor. Birde bi arkadasım yaklasık 40 tane mesaj atmıs hiçbiri gelmedi gözümün onundede attı iletildi diyor bana gelmiyor mesaj ama diger arkadaslarım atabiliyor bende yollayabiliyorum bana mesajı gelmeyen arkadasımda baska kişilerle mesajlasıyor onlara yollayabiliyor sadece bana gelmiyor. ama telefon genel olarak güzel bunların çözümlerini bilen varmı bu sorunlar sizdede varmı öğrenmek istedim..

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Onu hattın neyse a hattıysa a abone merkezlerine ana bayiilerine sorabilirssin

zızzz

zızzz

Üye
hocam bu mp4 ve resimlerin çözünürlüğü ve boyutuyla ilgili olabilir. mp3 leri bilmiyorum nedendir wma çalıştırıyor mu ya da wav, wav ı çalıştırması lazım wma ı bilmiyorum. deneyen varsa söylerse iyi olur.

ali.kaya00

Üye
Hocam sms konusunu hallettim opticpad in azizligine ugramısım koruma acık yapmısım yanlıslıkla oda mesajları engelliyor ondan gelenleri. mp3 formatlarında sıkıntı yok vma da oynatıyor ama nedense bazen sorun ediyor.
En cok usb den maximum 500 kb la atması sıkıntı yaratıyor. sizded varmı usb den yavas atma sorunu

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tvc ile ıphone video özelliğini seçin converta basın işte size uygun video formatı :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Ya Bişey Sorucam Hiç Bİrinizin çekilmiş fotosu yokmu ya ve birde quncelleme yapılıyor mu kiesten

ChazmaN

ChazmaN

Üye
Arkadaşımın biri sordu bu bu konuşurken ki boğuk sesin giderilmesi için herhangi bir çözüm var mı bildiğiniz?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
olmadı ya çalmadı desteklenmeyen dosya yazdı

kskmehmet

Üye
ben telefonda film izlemek için ile videoları .mp4 e çeviriyorum tavsiye ederim

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kskmehmetarkadaşım bende aynısını yapıyorum... pekiiihangi ekolayzeri kullanıyosunuz hoparlorde ve kulaklıkta

alper.esk

alper.esk

Üye
şu 5 tl olan kampanyadan benim peder de almış bi tane. fener -eskişehir maçı üstüne iddaya girdik ben kazandım iddaayı yeni bi telefonum oldu teşekkürler fenerbahçe :yuru :ehe daha açıp bakmadım hemen şarja taktım 12 saat dolsun derler ya yeni alınca telefonu bende sabah bakacam. yorumların hepsini okudum üşenmeden yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Değil Arkadaşım ama Sendende hakkında yorum bekliyorum

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aceba bu telefonu şu resimdeki 5800 tv baglantı kablosuyla tvye bağlamak mümkünmü

yusuf_asland55

Üye
bluetooth çok yavaş bende atmıyo sizde de aynı mı değilse bi servise verecem olmuyo bu şekıl bi de vodafone dan internet yaptım o da çok yavaş dosya indiremiyo kolay kolay?

munire58

Üye
şimdi burdan nete nasıl giriyoruz bi anlatın ayrıntılı yaw :)

ChazmaN

ChazmaN

Üye
bluetooth çok yavaş bende atmıyo sizde de aynı mı değilse bi servise verecem olmuyo bu şekıl bi de vodafone dan internet yaptım o da çok yavaş dosya indiremiyo kolay kolay?
S3353 model Telefonlarda Bluetooth çok yavaş yani servise yollasanda sana aynısını geri yolluycaklar boşuna uğraşma derim... Vodafone mobil internetten fazlasını bekleme wi-fi den takıl mobil internette 8 mb bekleme yani :)

şimdi burdan nete nasıl giriyoruz bi anlatın ayrıntılı yaw :)

Menü > Uygulamalar > Wi-Fi > Wi-Fi Açık > Gelen modem isimlerinden bir tanesini yaz daha sonra sifreni gir ve takıl . . .

• Beğen
Tepkiler: munire58
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Ewet Arkadaşım Ben Samsungun görewlisiyle konuştum bluetooth yawaş diyo :)

----------Eklendi @ 20:42:39 ---------- Yazıldı @ 20:41:49 ----------

Arkadaşlar aceba bu telefonu şu resimdeki 5800 tv baglantı kablosuyla tvye bağlamak mümkünmü
bu Soruma Cewap Alamadım :vur:vur

Üst Alt