emin değilim tel bendde değil kullanmıyorumda alınca bakarm kardeşmbu telefonun mesaj yazım dili ingilizce olmuyor ya
internet olayını hallettim yavaştan alıştım telefona ama şu ses profillerindeki normal i seçince her mesaj attığımda gelen uyuz uyarı sesini hiç bi türlü kısamadımsessiz modda da kullanmak istemiyorum telefonu.. bilgisi olan var mı?
GSCASSİO uygulamardan facebook'a giriyorum sonra bağlanırken bağlantı hatası diyor sürekli,telefona alalı 2 gün oldu
Pardon yanlış yazdım,şebeke hatası diyor![]()

arkadaşlar bende ch@t 335 var telefondan yasaklı sitelere giremiyorum dns ayarlarını denedim ama olmadı bu sorunu nasıl çözeriz acaba![]()
Menü>Ayarlar>Telefon profilleri>Normal>Düzenle>Yeni Mesaj>Uyarı sesi seviyesi (sesi kısmak istersen) kapatmak istersen Mesaj uyarı türü:Sessiz
bunu yaptım ama olmuo gitmio o ses...sessiz mod hariççç
opera'yı falan yüklemiştim net paketimden face falan derken bataryası yetmişti..Ama dün gece taktım şarja dolunca çıkardım,telefona elimi sürmedim ama bugün okulda bi bakiyim dedim kendi kendine şarjı bitmiş..Telefondan hiç bi işlem yapmadığım halde nası bitti anlayamadım..Acaba bi uygulama falan mı açık kaldı ki? Açık olan uygulamaları nası görüyoruz bi bilgisi olan? Yada varmı bunun çözümü?