format atmana gerek yok kardeş zaten güncellemen sağlıklı olursa telefon formatlanmış oluyor zaten mis gibi kullanırsın ovi store da problem olmuyor rahat ol kafana takma iyi forumlar...her güncellemeden sonra format atarsanız ovi store flen problemini çıkıcak onu çözmek için bir ton şeyler yapıcam oofoo offfff

teşekkürler kardeş aynen dediğin gibi katılıyorum iyi forumlar...arkadaşlar emeğe saygı duyalım.arkadaşımız bilgilendirme amaçlı bir yazı yazmış isteyen yükler isteyen yüklemez bu kadar basit.ben şahsen yükledim tüm verilerimide kopyaladım şükr bir terslik çıkmadı..

kardeş bi konu paylaşılmış yoruma ve düşünceye açık saygılı ol...alakaya maydonoz

kardeşim paylaşım yapıp yapmayacağımı sana soracak ve senden öğrenecek değilim ikincisi burası bir paylaşım sitesi bilgide paylaşıldıkça güzeldir güzelleşir yorum yapmışsın tamam saygı duyarım sende bence saygılı olmasını öğren sen bildiğin gibi yap doğrunda yanlışında senindir buraya da saçma sapan yazılar yazma bilmiyorsan öğrenmesini bil gidrsin bir servise sorarsın madem öyle herkes herkesin paylaşımlarına saygılı olması gerekmektedir...iyi forumlar...Arkadaşım kusura bakma ama resmen saçmalık. Telefon formatlanmadıysa güncelleme sağlıklı olmamıştır diyorsan, telefon üzerinden yaptığın bütün güncellemelerde telefon formatlanmaz, verilerin kalır. Yani telefon üzerinden yaptığımız güncellemelerin hiçbiri sağlıklı değil demektir. Ki bu gerçekten saçma eğer böyle olsaydı Nokia telefondan güncelleme seçeneğini koymazdı. Gerek 5800'da gerek N8'de her zaman telefondan güncelledim, hiçirinde verilerim silinmedi ancak hepsi de sağlıklı oldu ve güncellemelerin bütün getirilerinden faydalandım.
Paylaşım yapma ve beğeni sayısını arttırma, forumda göz önüne çıkma hevesiyle bulduğumuz herşeyi konu olarak açmayalım, insanların ilgisini çekmek için başlıklarımızda "lütfen bakınız, çok önemli" tarzı ibareler kullanmayalım ve en önemlisi de insanlara yanlış bilgiler vermeyelim. Ya da en azından yanlış bilgi verip de sonradan verdiğimiz bilginin yanlışlığı söylenince insanlara "kardeş ben emek verdim yazdım sen istemezsen yapma ama bana karışamazsın ben emek verdim, emek, emek, emek, paylaşım, paylaşım" diye sayıklamayalım![]()

Paylaşım yapma ve beğeni sayısını arttırma, forumda göz önüne çıkma hevesiyle bulduğumuz herşeyi konu olarak açmayalım, insanların ilgisini çekmek için başlıklarımızda "lütfen bakınız, çok önemli" tarzı ibareler kullanmayalım ve en önemlisi de insanlara yanlış bilgiler vermeyelim. Ya da en azından yanlış bilgi verip de sonradan verdiğimiz bilginin yanlışlığı söylenince insanlara "kardeş ben emek verdim yazdım sen istemezsen yapma ama bana karışamazsın ben emek verdim, emek, emek, emek, paylaşım, paylaşım" diye sayıklamayalım![]()
yani o kadar güveniyorsan sorun yok devam et iyi günler
Boş işler bunlar uğraşma derim.

aynen kardeş sen gülmeye ve yoluna devam et bilen neyin ne olduğunu biliyor bu sadece bilgi amaçlı bir paylaşım ben kendimde denedim ve tecrübemi aktardım beğenmek veya beğenmemek sana kalmış ama düşüncelerini daha güzel cümlelerle ifade edebilirsin dimi sana da iyi forumlar iyi yorumlar polemiğe girmeye gerek yok...Yazılarıma "saçma sapan" deme hakkına sahip değilsin, ağzını topla. Bilmeyen sensin, ben ve bilen diğer arkadaşlar doğruyu paylaştık burda. Kendini ve insanları kandırma, buradaki çoğu kişi PR1.1'i telefondan güncelledi ve verileri silinmedi, ancak en bariz örnek olarak yatay arama hepsinde mevcut, böyle yaptıysan sende de mevcuttur yani sağlıklısı sağlıksızı falan yok bu işin.
Dediğim gibi beğeni sayını arttırmak ve öne çıkmak için sürekli birşeyler paylaşıyorsun, bazen önceden açılan konuları açıyorsun, bu konu açıldı diyince de yine aynı kalıp cevapları veriyorsun kabullenemiyorsun. Bazen de böyle gereksiz veya yanlış bilgiler veriyorsun, sırf paylaşım olsun da beğeni sayın artsın, biraz isim yap forumda diyeBoş işler bunlar uğraşma derim.
Ayrıca gerçekten komiksin, 3-4 tane şey ezberlemişsin hep aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazıyorsun burada:
1. Ben paylaşım yaptım beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez
2. Burası bir paylaşım sitesi, bilgi paylaşıldıkça güzeldir
3. Senin yorumuna saygılıyım
4. Sonuçta burada bir emek var emek verdim ben paylaşım yaptım
5. Emek verdim ben emek saygılı olun paylaşımlarıma (daha önceden yapılmış olsa, yanlış olsa ve gereksiz olsa bile)
Bunları ezberlemişsin herkese cevabın bunlar gerçekten güldürüyorsun beni
Polemiğe devam etmeyeceğim bilen neyin ne olduğunu biliyor zaten, sana bol beğenili, düz mantık ve aynı mesajlarla dolu ve popüler olarak geçirdiğin iyi günler, iyi forumlar![]()

kardeş ben sadece tecrübemi ve bilgimi aktardım yoruma ve düşünceye açık nasıl biliyorsan öyle yap düşün sorun yok sende yoluna devam et iyi günler iyi forumlar....bence de bu yoruma katılıyorum![]()
sen serviste söylenilen her şeye inanıyor musun arkadaşım yani kullanma klavuzunda felan yazsa hadi neyse dicem ama adamın biri diyo işte insan ister istemez inanası gelmiyo kusura bakma dayani o kadar güveniyorsan sorun yok devam et iyi günler

bende pr1,1 de hic birsey deismemisti

evet kardeş bu dediğine sonuna kadar katılıyorum herkes düşüncelerini güzel bir şekilde usturuplu bir dille yazsa daha da güzel olacak teşekkür ederim iyi forumlar...evet burası paylaşım sitesi fakat yanlış verilen bir bilgiyede herkesin bu bilginin yanlış olduğunu yazma hakkı var.

edindiğim tecrübelerden ötürü teknik servis elemanlarına pek fazla güvenmiyorum ( buradaki teknik servis elemanları alınmasın lütfen sözüm namusuyla çalışanlara değil ).Servislere bende güvenmiyorum +1siz bilgisayarınızda windows a gelen her güncellemede pc nizi formatlayıp o şekilde mi güncelliyorsunuz? kusura bakmayın da resmen hamallık bu yaaedindiğim tecrübelerden ötürü teknik servis elemanlarına pek fazla güvenmiyorum ( buradaki teknik servis elemanları alınmasın lütfen sözüm namusuyla çalışanlara değil ).

haklısın kardeş servislere güvenilmez ama her servise değil dediğiniz gibi çok güzel çalışan servislerde var bence ben de onlardan bahsettim ama çok tepki aldım olsun sonuçta herkes düşüncesini yazıyor bir bilgi alış verişi yapıyoruz belki yanlış belki doğru olduğunuda yorumlara göre anlıyoruz iyi forumlar...Servislere bende güvenmiyorum +1![]()

Arkadaşım kusura bakma ama resmen saçmalık. Telefon formatlanmadıysa güncelleme sağlıklı olmamıştır diyorsan, telefon üzerinden yaptığın bütün güncellemelerde telefon formatlanmaz, verilerin kalır. Yani telefon üzerinden yaptığımız güncellemelerin hiçbiri sağlıklı değil demektir. Ki bu gerçekten saçma eğer böyle olsaydı Nokia telefondan güncelleme seçeneğini koymazdı. Gerek 5800'da gerek N8'de her zaman telefondan güncelledim, hiçirinde verilerim silinmedi ancak hepsi de sağlıklı oldu ve güncellemelerin bütün getirilerinden faydalandım.
kardeş bu bilgi amaçlı illaki böyle yapılacak diye birşey yok...+1 çok haklısın sana katılıyorum
polemiğe girmicem arkadaşım yalnız ağzını topla işine bak...bişeyi de savunduğum yok yeter....yorum yazma artık...yöneticiler lüzumsuz görürse kaldırır...allahım ya konu açmış saçma sapan yanlış bir bilgi vermiş halen daha savunuyor. ben yerinde olsam uzatmaz bu konuyu komple kaldırtırdım yöneticilere yada daha uğramazdım.