""""nokia pr1.2 güncellemesiyle ilgili önemli bir not""""mutlaka bakınız""""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filozofurkan

Üye
sen pc ye her güncelleme çıktığında yenidenmi formatlıyosun :)
servistekilerinde bişey bildiğini sanmıyorum n8 için plastik ekranı var demişlerdi:):)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yazmış görmemiştim öz dlm :)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
sen pc ye her güncelleme çıktığında yenidenmi formatlıyosun :)
servistekilerinde bişey bildiğini sanmıyorum n8 için plastik ekranı var demişlerdi:):)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yazmış görmemiştim öz dlm :)

neyse arkadaşım bir bilgi aktarım dedim pişman oldum yöneticilere mesaj attım şimdi en kısa zamanda gereken yapılacak herkes bildiği gibi yapsın...keşke paylaşmasaydım dedirttiniz teşekkürler...|-)

cabal21

cabal21

Üye
polemiğe girmicem arkadaşım yalnız ağzını topla işine bak...bişeyi de savunduğum yok yeter....yorum yazma artık...yöneticiler lüzumsuz görürse kaldırır...:angry:

yorum yapıp yapmama emrini senden alacak değilim. Haddini bil.

suat1111

suat1111

Üye
cihanın dediği kökten sıfırdan daha düzgün olur diyor katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: BASKANCIHAN
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
matanist

matanist

Üye
Tabiki daha temiz olur ona katılıyorum. Bilgisayara format atmak gibi herşey orijinal haline dönüyor ama ondan sonra da uğraş babam uğraş yok driver yok programlar ve ayarları... Ne kadar sağlıklı olsa da kullanacağım bir yöntem değil (zor durumda kalmadıktan sonra). Nitekim bilgisayarda da böyle. Çok ciddi bir sorun olmadıktan sonra kimse format atıp yeniden 3-4 saatini bilgisayar başında geçirmek istemez.
Telefon açısından da tüm telefonu sıfırlamak tabiki sağlıklı bir çözüm. Ancak kurduğunuz tüm programları tekrar kurup, ayarları tekrar yapmak (eski düzenine kavuşmak) günlerimi alır kendi açımdan düşünürsem.
Ben telefonumu bana hizmet etsin diye seçerim. Günler boyu elimde sürekli ayarlarını ayarlamakla veya sırf daha hızlı çalışsın diye binbir türlü taklalar atmakla uğraşmayı şahsen istemem.

• Beğen
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki daha temiz olur ona katılıyorum. Bilgisayara format atmak gibi herşey orijinal haline dönüyor ama ondan sonra da uğraş babam uğraş yok driver yok programlar ve ayarları... Ne kadar sağlıklı olsa da kullanacağım bir yöntem değil (zor durumda kalmadıktan sonra). Nitekim bilgisayarda da böyle. Çok ciddi bir sorun olmadıktan sonra kimse format atıp yeniden 3-4 saatini bilgisayar başında geçirmek istemez.
Telefon açısından da tüm telefonu sıfırlamak tabiki sağlıklı bir çözüm. Ancak kurduğunuz tüm programları tekrar kurup, ayarları tekrar yapmak (eski düzenine kavuşmak) günlerimi alır kendi açımdan düşünürsem.
Ben telefonumu bana hizmet etsin diye seçerim. Günler boyu elimde sürekli ayarlarını ayarlamakla veya sırf daha hızlı çalışsın diye binbir türlü taklalar atmakla uğraşmayı şahsen istemem.
teşekkürler kardeş...iyi forumlar...:oke:

akinkptn

akinkptn

Üye
%100 DOĞRU!!!! Ben bunu kendim keşfettim..burada bu yorumları görünce deneyimimi sizlerle paylaşayım dedim.Bence arkadaşın üzerine bu kadar geleceğinize böyle bi rbilgiyi paylaştığı için bir teşşekkür etseniz daha iyi olur.Bknz.
MENÜ>AYARLAR>TELEFON >TELEFON YÖNETİMİ>ORJİNAL TELEFON AYARLARINI DÖNDÜĞÜNÜZDE İNANIN FARKI GÖRÜCEKSİNİZ. Ben orjinal yazılım kullanıyorum hiç bir fw yok.
Ben bunu P.R 1.1 le keşfetmiştim.AAyrıca telefon ferahladı.Bunu daha önce yapmamış olanlar ve benim gibi orjinal yazılım kulananlar bi deneyim derim aradaki farkı görüceksiniz..

• Beğen
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
%100 DOĞRU!!!! Ben bunu kendim keşfettim..burada bu yorumları görünce deneyimimi sizlerle paylaşayım dedim.Bence arkadaşın üzerine bu kadar geleceğinize böyle bi rbilgiyi paylaştığı için bir teşşekkür etseniz daha iyi olur.Bknz.
MENÜ>AYARLAR>TELEFON >TELEFON YÖNETİMİ>ORJİNAL TELEFON AYARLARINI DÖNDÜĞÜNÜZDE İNANIN FARKI GÖRÜCEKSİNİZ. Ben orjinal yazılım kullanıyorum hiç bir fw yok.
Ben bunu P.R 1.1 le keşfetmiştim.AAyrıca telefon ferahladı.Bunu daha önce yapmamış olanlar ve benim gibi orjinal yazılım kulananlar bi deneyim derim aradaki farkı görüceksiniz..

teşekkürler kardeş klavyene sağlık iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt