""""nokia pr1.2 güncellemesiyle ilgili önemli bir not""""mutlaka bakınız""""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
""""nokia pr1.2 güncellemesiyle ilgili önemli bir not""""mutlaka bakınız""""
Arkadaşlar şimdi herkes güncelleme yapıyor veya nasıl yapacam diye uğraşıyor...Belki benim telefonda öyle oldu bilemiyorum güncellemeyi yaptım fakat hiçbişey değişmedi yani değişmedi derken normal bir güncelleme de güncelleme yapıldıktan sonra üstüne basarak söylüyorum telefon sıfırlanıp tekrar fabrikadan çıkış ayarlarına dönüp bütün hafızanın silinmesi GEREKMEKTEDİR...BU YÜZDENDİR Kİ eğer sağlıklı bir güncelle istiyorsanız o yüzden eğer güncelleme yaptıktan sonra telefonunuzda hiçbirşey değişmediyse yani sıfırlanıp orjinal ayarlara dönmediyse o güncelleme kendi açımdan konuşuyorum sağlıklı bir güncelleme olmamıştır.Bu yüzden böyle bir durumla karşı karşıyaysanız telefonu tekrar farklı bir programla veya servise götürerek güncelletmenizi tavsiye ederim sadece benim düşüncemdir katılan veya katılmayan arkadaşlarımız olmayabilir....Sadece sizinle tecrübe ve deneyimlerimden elde ettiğim bir bilgi paylaşmak istedim...Bütün Maxicep Ailesine ve Üyelerine İyi Forumlar Dilerim....:oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k ve tragedie

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Pek bir değişiklik yok ki normalde de? Formatlayınca ne değişti tam olarak?
Aynı zamanda Phoenix ile Flashlarsan Refurbish edersin, bu zaten formatlıyor telefonu..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende pr1,1 de hic birsey deismemisti ve hersey tam olmustu .zaten senin dedigin gibi olmasi cok kotu olur tum veriler oyunlar resimler gider nokianin oyle birsey yapcagini sanmiyorum

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ne alaka ya her güncelleme geldiğinde telefonu mu sıfırlayacağız :) bence onun bir etkisi yoktur telefonu açıp kapatmak yeterli sanırım

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Pek bir değişiklik yok ki normalde de? Formatlayınca ne değişti tam olarak?
Aynı zamanda Phoenix ile Flashlarsan Refurbish edersin, bu zaten formatlıyor telefonu..
ben telefondan yükleyince bişey değişmedi ama serviste yaptırınca telefon tamamen sıfırlandı...daha sağlıklı oluyor bilgisi verildi...iyi forumlar...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ne alaka ya her güncelleme geldiğinde telefonu mu sıfırlayacağız :) bence onun bir etkisi yoktur telefonu açıp kapatmak yeterli sanırım
kardeş ben bana servisten denileni aktardım bilginiz olsun diye...iyi forumlar...:oke:

bende pr1,1 de hic birsey deismemisti ve hersey tam olmustu .zaten senin dedigin gibi olmasi cok kotu olur tum veriler oyunlar resimler gider nokianin oyle birsey yapcagini sanmiyorum
kardeş verilerinin yedeğini herzaman bulundur tavsiyemdir nokia yapmaz ama servisin dediği bu eğer daha sağlıklı olmasını istersen herşey sıfırlanması gerekiyor ben bana denileni aktardım yorum sizin iyi forumlar...:oke:

sh0ck

sh0ck

Üye
Sacma bir bilgi bence.. Oyle olsaydi herseyin sagliklisi madem, hic bise yuklemeyelim telefona...

• Beğen
Tepkiler: aagkn, webplayer, ozggurr ve 3 diğerleri

muratcan1905

Üye
her güncellemeden sonra telefon formatliyacaksak işimiz zor hiç güncelleme yapmam kafam rahat eder en azından daha iyi.
tabii yine de yazmışsın o kadar emeğe saygı teşekkürler.
ancak zaten bu güncellemede bir yenilik yok en azından normal kullanıcılar için

akibet2

Üye
Bende Nokia Soft.'tan güncelledim ama dediğin gibi herhangi bir format v.s oLmadı ve şuan son derece sağlkLı eğer dediğin gibi oLmasaydı .

arama ekranı yatay oLmazdı Yada diğer güncelleme bilgilerini aktif olarak hissetmezdim bence sana verilen bilgi yanlış ve gereksiz bir bilgi

• Beğen
Tepkiler: webplayer ve ozggurr
n000k

n000k

Üye
sağlıklı bir güncellemede telefon fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyormuş.. bugün gidip nokia shopta güncellettim.. telefonumu teslim alan kişi bana bunu söyledi ve alırken telefonu bunun için beni uyardı.. bilginize arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: BASKANCIHAN
TheORCUN

TheORCUN

Üye
Bakın şöyle olabilir ama aklıma geldi; Telefonu formatlamak değilde; sadece 1 2 MB'lik dosya ile değil, 240MB lik tüm fw ile Phoeni aracılığıyla yükleme yaparsan telefona; tam oturabilir. Bilmem anlatabildim mi?

Bu arada Phoenix'de Refurbish değil de Restore User Product derseniz Flash atar ama hiç bir şeyinizi silmez :oke:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
Sacma bir bilgi bence.. Oyle olsaydi herseyin sagliklisi madem, hic bise yuklemeyelim telefona...
bak güzel kardeşim ilk önce burda bir emek var saygılı ol düşüncen senindir saygı duyarım ister yükle ister yükleme ben sadece bana söyleneni paylaşım dedim düşüncene saygılıyım sende benim düşünceme saygılı ol dimi iyi forumlar...:oke:

her güncellemeden sonra telefon formatliyacaksak işimiz zor hiç güncelleme yapmam kafam rahat eder en azından daha iyi.
tabii yine de yazmışsın o kadar emeğe saygı teşekkürler.
ancak zaten bu güncellemede bir yenilik yok en azından normal kullanıcılar için
sen bilirsin kardeş bilgi paylaşıldıkça güzeldir....takdir senin iyi forumlar....:oke:

Bende Nokia Soft.'tan güncelledim ama dediğin gibi herhangi bir format v.s oLmadı ve şuan son derece sağlkLı eğer dediğin gibi oLmasaydı .

arama ekranı yatay oLmazdı Yada diğer güncelleme bilgilerini aktif olarak hissetmezdim bence sana verilen bilgi yanlış ve gereksiz bir bilgi
kardeş emeğe saygılı ol teşekkür et düşüncen senindir ister güncelle ister güncellet ama git bakalım nokia shop veya herhangi bir servise sor madem iyi forumlar....:nono:

sağlıklı bir güncellemede telefon fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyormuş.. bugün gidip nokia shopta güncellettim.. telefonumu teslim alan kişi bana bunu söyledi ve alırken telefonu bunun için beni uyardı.. bilginize arkadaşlar..
teşekkürler kardeş güle güle kullan iyi forumlar...:oke:

Bakın şöyle olabilir ama aklıma geldi; Telefonu formatlamak değilde; sadece 1 2 MB'lik dosya ile değil, 240MB lik tüm fw ile Phoeni aracılığıyla yükleme yaparsan telefona; tam oturabilir. Bilmem anlatabildim mi?

Bu arada Phoenix'de Refurbish değil de Restore User Product derseniz Flash atar ama hiç bir şeyinizi silmez :oke:

kardeş sağlıklı olmuyor kesin ve net söylüyorum gene takdir senin orcun kardeş iyi forumlar....:oke:

cabal21

cabal21

Üye
sağlıklı olmuyor da süs için mi konmuş sw update menüsü telefona. Yazılımı yapanlar hiç bir şey den çakmıyor da bizim shop da kiler daha iyi mi biliyor?.

• Beğen
Tepkiler: webplayer
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
sağlıklı olmuyor da süs için mi konmuş sw update menüsü telefona. Yazılımı yapanlar hiç bir şey den çakmıyor da bizim shop da kiler daha iyi mi biliyor?.
peki kardeş nokia shop servisleri süs diye mi konulmuş ve aynı yazılım güncellemesini onlarda yapıyor takdir senin...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
valla başkanım bu dediğine katılamayacağım.. güncelleme telefondan hiçbirşey eksiltmez sadece yeni şeyler koyar.. yani güncelleme sonrasında telefondaki ayarların bozulmaması her şeyin yerli yerinde durması bir sorun değildir tam tersi olması gereken budur.. senin dediğin gibi olsaydı çoğu kullanıcı için kötü olurdu çünkü her seferinde telefonu yeniden yapılandırmak zor iş herkese göre değil o yüzden bu güncelleme yazılımlarını yapanlar güncellemeyi telefondan bir şey silinmeden atılacak şekilde ayarlamışlar.. He kimimiz olmuşken her şey ilk günkü gibi sıfır olsun istiyoruz o yüzden bunun için veri sil geri yükle diye bir araç koymuş nokia telefona.. yani herkesi düşünmüş.. isteyen sadece güncellesin, isteyen güncelleyip sıfırlasın demiş...:oke:

• Beğen
Tepkiler: webplayer
cabal21

cabal21

Üye
peki kardeş nokia shop servisleri süs diye mi konulmuş ve aynı yazılım güncellemesini onlarda yapıyor takdir senin...

servise getirdiğinde telefonu adam sana servis fişi açar ve bu cihaza şunu yaptık der ve nokia ya fatura gönderir yaptığı işlemin ücretini alır. babasının hayrına sana o hizmeti sunmuyor adam. seni elinde tutacak ki servis para kazansın..
yurt dışından gelen bir cihaza bir yazılım atmaya 50 tl isteyen servisten ne bekliyorsun sen?

memoooo

Üye
hayırda güncellemeden beklentiniz ne ? neyin değişmesini bekliyordunuz bu sistemle ilgili bir güncellemeydi yüklediysen ne ala ama gözle görülür bir fark aramak saçma yani beklentileriniz saçma arkadaşlar kusura bakmayın yani en büyük değişiklik yatay konumdayken arama ekranın açılması :evet:

• Beğen
Tepkiler: soysal3442
emre2574

emre2574

Üye

valla başkanım bu dediğine katılamayacağım.. güncelleme telefondan hiçbirşey eksiltmez sadece yeni şeyler koyar.. yani güncelleme sonrasında telefondaki ayarların bozulmaması her şeyin yerli yerinde durması bir sorun değildir tam tersi olması gereken budur.. senin dediğin gibi olsaydı çoğu kullanıcı için kötü olurdu çünkü her seferinde telefonu yeniden yapılandırmak zor iş herkese göre değil o yüzden bu güncelleme yazılımlarını yapanlar güncellemeyi telefondan bir şey silinmeden atılacak şekilde ayarlamışlar.. He kimimiz olmuşken her şey ilk günkü gibi sıfır olsun istiyoruz o yüzden bunun için veri sil geri yükle diye bir araç koymuş nokia telefona.. yani herkesi düşünmüş.. isteyen sadece güncellesin, isteyen güncelleyip sıfırlasın demiş...:oke:

eski s60 v3lerde oluyordu bu dedıklerı guncelleyınce hersey gıtmesı ben s^3de bole bırseye denk gelmedım

katılıyorum:oke:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş isteyen istediği gibi yapabilir herkesin mutlaka ki kendi tercihidir zevkler ve renkler tartışılmaz kimi öyle sever kimi yok ben böyle istemem der insanoğlu ama bana denilen ve benimde tecrübelerim doğrultusunda edindiğim bilgiler bunlar sadece bir paylaşım iddaa sitesi değil paylaşım sitesi olduğundan iyi forumlar...:oke:

servise getirdiğinde telefonu adam sana servis fişi açar ve bu cihaza şunu yaptık der ve nokia ya fatura gönderir yaptığı işlemin ücretini alır. babasının hayrına sana o hizmeti sunmuyor adam. seni elinde tutacak ki servis para kazansın..
yurt dışından gelen bir cihaza bir yazılım atmaya 50 tl isteyen servisten ne bekliyorsun sen?
kardeş herşey bozulabiliyor ve herşeyin de bir yetkili tamir servisi var nokia ne yaparsa yapsın ben kendi kullandığım ürüne ve sağlıklı çalışmasına bakarım ve dediklerini de yaparım varsın para kazansın beni ilgilendiren birşey değil ben kendi işime bakarım paylaşım yaptım düşüncelerimi yazdım yok öyle olur yok böyle olur demedim burası bir paylaşım sitesi değilmi?yoksa iddaa sitesi filan mı?

SilentOne

SilentOne

Üye
her güncellemeden sonra format atarsanız ovi store flen problemini çıkıcak onu çözmek için bir ton şeyler yapıcam oofoo offfff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt