NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

bumin__

Üye
Bir kaç yere yazdım arkadaşlar tur-bs v1.2.18 2010-2010.08 haritası sitelerde mevcut ancak programın içine attığımda Lisanlı değil uyarısıyla karşılaşıyorum bunun bir çözümünü bilen varmı?

hystrix

Üye
8530 Wave II'de sorunsuz yükleyip kullanabilen var mı?
Teşekkürler.

hassankargi

Üye
bende merak ediyorum jk1 de çalışıyormu :D denedim ama başaramadım

lord_day_walker

Üye
wave II sorun yaşayor arkadaşlar versiyon bence sorun yapıyor.

bumin__

Üye
Bir kaç yere yazdım arkadaşlar tur-bs v1.2.18 2010-2010.08 haritası sitelerde mevcut ancak programın içine attığımda Lisanlı değil uyarısıyla karşılaşıyorum bunun bir çözümünü bilen varmı?
sorunun cevabını bilen yokmu

omaray

Üye
bunu kullanıyorum ama uyduya bağlandığında para gidiyor bu normalmi yoksa bunu aynen yapınca beleş oluyormu.

omaray

Üye
yükledim sorunsuz çalışıyor ama paralı bu onu anlamadım. Uyduya bağlandığında para gidiyor cepten bu normal mi.

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
gprs servislerini ve konum serbisleri icindeki ag konumunu etkinlesmis ise onu kapatin

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
gprs edge gibi servisleri ve konum servislerindeki ag konumunu etkinlertir aktif ise pasiflestirin

faruk72

Üye
promosyon kullanım süresi bittiği için kullanamıyormuyuz şimdi. hikaye mi oldu ndrive?

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi

ayhanakfa

Üye
ndrive finpromo uygulaması ispanya kiesden hale ücretsiz indirilebiliyor uygulama açık bilgilerinize

faruk72

Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olun burdan indirdiğim dosyayı kiesten yüklemeye çalıştığımda uygulama yükleme paketi hatalı uyarısı veriyor. ispanya kiesten indirdiğimde de this aplications promotion has expired hatası veriyor. bi türlü yükleyemedim ndrive navigasyonu. yardımcı olabilecek varsa çok sevineceğim. bir türlü halledemedim şunu. wave 2 kullanıyorum.

cakal1975

cakal1975

Üye
2. Başlıkta anlattığın;
2.1) : Waveyi Yığın Bellek Modunda Bilgisayara Bağlıyoruz
2.2) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data Klasorüne indirdiğimiz Lisans Dosylarını Yerleştiriyoruz Ve Değiştir Diyoruz

bu dosya yok kardeş yok. Spain NDrive yi kurdum, kaldırdım kurdum, telefonun tüm varsayılan bellekleri hafıza kartı olarak ayarlı ancak Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st /Data diye bir klasör oluşmuyor. kafayı yiyecem yaa... 3-4 gündür bu iş için uğraşıyorum buraya kadar gelmişken yarım bırakmayayım. yardım lütfen...

vedat52

Üye
benim telefonun sürümü 1.0. çalışır mı sizce?
konuda belirtilmemiş o yüzden sordum...
proğram için ayrıca tşk

--------------- Ekleme ---------------

indirdiklerimde ndrive falan gelmedi neden acaba

vedat52

Üye
öncelikle telefon ayaralar bağlantılar konum dan konumu da yerinizi bulabiliyormusunuz ordan bulduktan sonra ndrive da deneyiniz

bu sorun bendede var kardeşim nasıl çözeriz bi zahmet yardım eder misin?

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle cihazın kendi orjınal ayarlarının orjınal navigasyon programının konum bulmasını deneyin sonra ndrive deneyin hiçbir türlü konum bulamıyorsanız servise gitmenizi öneririm

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
2. Başlıkta anlattığın;
2.1) : Waveyi Yığın Bellek Modunda Bilgisayara Bağlıyoruz
2.2) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data Klasorüne indirdiğimiz Lisans Dosylarını Yerleştiriyoruz Ve Değiştir Diyoruz
bu dosya yok kardeş yok. Spain NDrive yi kurdum, kaldırdım kurdum, telefonun tüm varsayılan bellekleri hafıza kartı olarak ayarlı ancak Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st /Data diye bir klasör oluşmuyor. kafayı yiyecem yaa... 3-4 gündür bu iş için uğraşıyorum buraya kadar gelmişken yarım bırakmayayım. yardım lütfen...

Programın versiyonu değiştiyse siz yeni versiyonu yüklediyseniz klasör ismi değişmiş olabilir bada app klasorundeki dosyalarda *.png *.jpg dosyalarını arattırın ndrive resmi olan klasöre gerekli işlemleri uygulayın

benim telefonun sürümü 1.0. çalışır mı sizce?
konuda belirtilmemiş o yüzden sordum...
proğram için ayrıca tşk

indirdiklerimde ndrive falan gelmedi neden acaba

Kiesin yeni sürümlerinde sonradan mudahaleye dosya eklemenize izin vermiyor sadece indirdiklerini görüyor Ndrive spaini bulup indiriniz evet bada 1 de çalışır

DarkMeans

Üye
Application's promotion has expired. To use NDrive, please wait for the paid version.
Ücretli uygulamayı bekleyin ne demek ya . Dediklerinizi aynen yaptım ispanyadan fin promo indirdim vb xxjl2 bada 1.2 kullanıyorum problem böyle ?

Üst Alt