sorunun cevabını bilen yokmuBir kaç yere yazdım arkadaşlar tur-bs v1.2.18 2010-2010.08 haritası sitelerde mevcut ancak programın içine attığımda Lisanlı değil uyarısıyla karşılaşıyorum bunun bir çözümünü bilen varmı?
promosyon kullanım süresi bittiği için kullanamıyormuyuz şimdi. hikaye mi oldu ndrive?
ndrive finpromo uygulaması ispanya kiesden hale ücretsiz indirilebiliyor uygulama açık bilgilerinize
öncelikle telefon ayaralar bağlantılar konum dan konumu da yerinizi bulabiliyormusunuz ordan bulduktan sonra ndrive da deneyiniz
2. Başlıkta anlattığın;
2.1) : Waveyi Yığın Bellek Modunda Bilgisayara Bağlıyoruz
2.2) : Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st / Data Klasorüne indirdiğimiz Lisans Dosylarını Yerleştiriyoruz Ve Değiştir Diyoruz
bu dosya yok kardeş yok. Spain NDrive yi kurdum, kaldırdım kurdum, telefonun tüm varsayılan bellekleri hafıza kartı olarak ayarlı ancak Bilgisayarım / Memori Card / Others / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st /Data diye bir klasör oluşmuyor. kafayı yiyecem yaa... 3-4 gündür bu iş için uğraşıyorum buraya kadar gelmişken yarım bırakmayayım. yardım lütfen...
benim telefonun sürümü 1.0. çalışır mı sizce?
konuda belirtilmemiş o yüzden sordum...
proğram için ayrıca tşk
--------------- Ekleme ---------------
indirdiklerimde ndrive falan gelmedi neden acaba