NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

acati

acati

Üye
1.4) : Kies Programı Pcnizde Acıksa Kapatıp Tekrar Acıyoruz Kies İndirdiklerim Sekmesinde Ndrive Bulup Altındaki Yükle Butonuyla Telefonumuza Yükleyelim

"Uygulamanın yükleme paketi hatalı" dedi ve kurmadı. Şimdi indirdiklerim listesinde sol üstünde kırmızı ünlem var ve artık sağ tıklayınca "yükle" pasif oldu????
 


mostwanted001

Üye
kardesim öncelikle saolasin ellerine saglik bi sorum olacak ben almanyada yasiyorum bunu telefonuma uygulayip almanya haritasi yüklesem calisirmi simdiden tesekküe ediyorum
 

ekinda

Üye
çok teşekkürler. bada 2.0 da çalışıyor
 

hcx21

Üye
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler
ben doyaları kies in download klasörüne attım ancak kies te indirdiklerim bölümünden yükle dediğimde hata veriyor yükleme paketinde hata diyor

 

hcx21

Üye
Ya arkadaşlar neden kimse yardımcı olmuyor
 

hcx21

Üye
Allah aşkına bu Ndive hakkında yardımcı olacak kimse yokmu
 

izmirliii_

Üye
modifiye 2,0 da ndrive 10 kulanıyordum 8500 wawede resmi sürümü yükledim 2,0 nın n driveyi ispanya appsdan yuklemeye çalısıyorum kiesle her sey normal yuklerken telefona son anda dosya konumu yükleme hatası verıyor ve yuklemeyı iptal edıyor varmıdır bi çözumu .tşkler kolay gelsın.
 

izmirliii_

Üye
ispanya ndrive free surumunu kaldırmıs ndrive image dosyalarını uplad edıp verebılecek varmı acaba kiesten yuklenmıyor artık.
 

metak75

Üye
ispanya ndrive free surumunu kaldırmıs ndrive image dosyalarını uplad edıp verebılecek varmı acaba kiesten yuklenmıyor artık.

Aynı sorun bende de var. Telefona format atılınca güzelim Ndrive m silindi. Tekrar yükleyemiyorum. "Yükleme paketi hatalı" diyor. Yardım ederseniz sevinirim. (arkadaşın dediği gibi en azından image dosyalarını alalım). Keşke yedek alsaydım kiesle!!!
 
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bu konu incelenecektir. Şimdilik :locked:
 


Üst Alt