NDrive Türkiye !!! Spof Olmuyan firmwareler İçin

Sponsorlu Bağlantılar

swordsword

Üye
Teşekkürler Nightmaree65,ellerin dert görmesin ses dosyasını atınca menü ve sesler Türkçeleşti.

ilyas..

Üye
arkaşlar hepinize slm ben nokıa 5800 de ndrive kullanıyorum ama 2009 9 haritası var bunu nasıl güncelleyebirim nerden bulabiirim ve ve telefonumda nasıl güncellicem

aybek1453

Üye
@dragondurul ve @nightmaree65
ikinize de çok teşekkür ederim.Spoof engellenmiş olan xxjl2 ye başarıyla kurdum ve çalıştırdım :)

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
nightmaree65 Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum Konuda eksik Kalan Yerlerde Yardımcı Oldugu İçin Güzel Bir Paylaşım Oldu

aybek1453

Üye
nightmaree65 Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum Konuda eksik Kalan Yerlerde Yardımcı Oldugu İçin Güzel Bir Paylaşım Oldu

Başta size sonra o arkadaşa çok teşekkürler güzel paylaşım az kalır süper paylaşım :oke: :aha:

korfare

korfare

Üye
dragondurul ve nightmaree65 verdiğiniz emekler için çok teşekkürler.

nightmaree65

nightmaree65

Üye
önemli değil arkadaşlar sizde sağolun.

erem.qns

erem.qns

Üye
1.0.2 denedim olmadı :S
bada app dosyası görünmüo pc de

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
teşekkürler

Bjkbulent

Üye
kies ten yüklerken "yükleme paketi hatalı" diye uyarı alıyorum

turkchem

Üye
arkadaşlar dragondurul kardeşin verdiği linklerden indirdiğim NDRİVE kies ile telefona atamadım çünkü kies indirilenler de görünmüyor. İspanyadan indirdiğim ndrive s5253 için uyumlu değil. ben napacam şimdi? bi yardım edin yaa. herkes yükledi ben yükleyemedim :(((

Bjkbulent

Üye
arkadaşlar dragondurul kardeşin verdiği linklerden indirdiğim NDRİVE kies ile telefona atamadım çünkü kies indirilenler de görünmüyor. İspanyadan indirdiğim ndrive s5253 için uyumlu değil. ben napacam şimdi? bi yardım edin yaa. herkes yükledi ben yükleyemedim :(((

kardeş merak etme yalnız değilsin bu konuda.. "downloads" klasörünün içindeki applicetions klasörüne at gözükür.

ben attım gözüktü ama ""yükleme paketi hatalı" diye uyarı mesajı veriyor :vur

haqqus

haqqus

Üye
Wave 525 e yukleyen var mı arkadaslar uyumlumu Dun aldım cihazı GPS var diye mal yarı bada yarı java Ndrive kuramazsam kırarım bu teli

Yardım edecek arkadas var mı ?

viranufuk

viranufuk

Üye
kuran arakdaşlar gps sorunu çekiyormu ben dili türkçe yaptıktan sonra çok beğlanıymaya başladı sizdede öyle sorun oldumu

turkchem

Üye
Aplication klasörüne atmama rağmen görünmüyor kiesde. Sevgili dragon kardeşim wave 525 için bi çözüm yolu üretsen tam süper olacak. Yardım lütfen...

dragondurul

dragondurul

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Wave S8500 İçin Geçerli Sürümdür Diğer Sürümler İçin Pro Çıkarsa Paylaşırım

turkchem

Üye
Arkadaşlar Wave S8500 İçin Geçerli Sürümdür Diğer Sürümler İçin Pro Çıkarsa Paylaşırım
Vay bee, ne navigasyonmuş arkadaş :) 3 gündür bunun peşinde koşuyodum. Dragon kardeşim lütfen 525 için olanınıda ayarlayıver en kısa zamanda . takipçinim, :)

lorenzen

Üye
çok teşekkürler. yalnız bir sorum olacak. biz fin samsungapps'ten ndrive'ı yükleyip sonra mı talimatları uygulayacağız, yoksa ilk talimatı uygulayınca o kies'e zaten otomatik olarak gelecek mi? kies'e bakıyorum ama ndrive mevcut gözükmüyor linkleri yükleyip kies klasörüne atmama rağmen.

QuexSeeL

Üye
Dragondurul, paylaşılan dosyaların hepsini sırasıyla ilk mesajda paylaşabilirmisin? hangisini yükleyeceğiz, ses dosyası vs. karıştı ortalık biraz.

Üst Alt