AYNA
Üye
N8 kamera sisli,parlama ve noktalar sorunu yardım ve öneri
ARKADAŞLAR ŞİMDİ DİCENİZ BU ADAM DURMADAN KONU AÇIYO BİR ALAMADI GİTTİ ŞU TELEFONU
GEÇEN GÜN TAM ALCAKTIM GENE RENGİNİ BULAMADIM MALESEF AMA DÜN @MURATCAN1905 ARKADAŞIMIZ BİR YORUM YAPTI BANA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA AMA BAYA KAFAM KARIŞTI N8 ALMAK KONUSUNDA.BEN N8'İ KAMERASI ALFANUMERİK TUŞ TAKIMI(SYMBİAN OLDUĞU İÇİN) VE USB BAĞLANDIĞI İÇİN ALMAK İSTİYORUM YANİ ÖNE ÇIKAN EN ÇOK HOŞUMA GİDEN ÖZELLİKLERİ SÖYLEDİM.EN ÇOKTA KAMERA TABİKİDE. AMA KAMERA KONUSUNDA SİSLİ ÇEKME PARLAMA VE NOKTALAR OLUŞMU SORUNLARI OLUYOR İYİ ÇEKİM YAPAMAZSIN DENİLDİ.N8 KULLANAN ARKADAŞLARIN FİKRİ NEDİR? BU SORUNLAR SİZDE NE KADAR OLUYOR? ALIPTA PİŞMAN OLMAK İSTEMEM 5 SENE FELAN DEĞİŞTİRMİCEM TELEFONUMU ARTIK O YÜZDEN. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
muratcan1905 ARKADAŞIMIZIN YORUMU..

GEÇEN GÜN TAM ALCAKTIM GENE RENGİNİ BULAMADIM MALESEF AMA DÜN @MURATCAN1905 ARKADAŞIMIZ BİR YORUM YAPTI BANA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA AMA BAYA KAFAM KARIŞTI N8 ALMAK KONUSUNDA.BEN N8'İ KAMERASI ALFANUMERİK TUŞ TAKIMI(SYMBİAN OLDUĞU İÇİN) VE USB BAĞLANDIĞI İÇİN ALMAK İSTİYORUM YANİ ÖNE ÇIKAN EN ÇOK HOŞUMA GİDEN ÖZELLİKLERİ SÖYLEDİM.EN ÇOKTA KAMERA TABİKİDE. AMA KAMERA KONUSUNDA SİSLİ ÇEKME PARLAMA VE NOKTALAR OLUŞMU SORUNLARI OLUYOR İYİ ÇEKİM YAPAMAZSIN DENİLDİ.N8 KULLANAN ARKADAŞLARIN FİKRİ NEDİR? BU SORUNLAR SİZDE NE KADAR OLUYOR? ALIPTA PİŞMAN OLMAK İSTEMEM 5 SENE FELAN DEĞİŞTİRMİCEM TELEFONUMU ARTIK O YÜZDEN. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
muratcan1905 ARKADAŞIMIZIN YORUMU..
n8 i kamerası için alıyorsan benim gibi büyük hayal kırıklığına uğrarsın buda yetmezmiş gibi photoshop tarzı uygulamaları ram yetersizliğinden dolayı açamazsın resimdeki gölgeleri silmek için bile teli açıp kapayarak ram temizlemek zorunda kalırsın. bu da yetmez resim çekerken her yer sisli görünür video çekerken saçma sapan parlamalar oluşur ne olduğu belirsiz minik noktalar oluşur vs bir sürü şey bence n8 i kamera olarak kullanmak için alıyorsan büyük hata yaparsın
heleki gece video çekme imkanın zaten yok.
android hangi ihtiyacını karşılayamıyor anlamadım iostan sonra en çok uygulama androidde ve uygulamaların %68 i bedava artık gerisini düşün ovide bu bedava uygulama %38 36 küsürlerde
şahsen ben alırken bu microsoft anlaşması yapılmış olsa kesinlikle almazdım artık.
xenon flash güzel ancak dediğim gibi kamerada ciddi mühendislik hataları var yok diyen arkadaşlar var ancak onlar bence değişik koşullarda video ve ya resim çekerlerse sorunları görebilirler.
8 mp de oldukça yeterli bence zaten sürekli resim çekeceğinide düşünmüyorum xenon flashta birtek resimde zaten videoda gene hayır yok.
zaten resime o kadar önem veriyorsan lg optimus 3d al 3d çekim özelliği var bir telefondan daha fazla ne bekleyebilirsin ki zaten birde ikisininde işlemcisi 2 çekirdek
ayrıca ikisisnde de hdmı var
alfanumerik tuş takımı demişsin tabii ki ihtiyaçlar farklıdır ancak şunu düşünmelisin bu telefonu alınca en az 2 3 sene kullanırsın büyük ihtimal hatta belki daha uzun böyle bir durumda alfanumerik tuş takımı mı yoksa çift çekirdekli işlemci 1ghz hız super amoled plus ekran mı
bu yüzden rahat kullanamıyordum.resim çekimi süperdi ona sözüm yok.ve 3.5mm kulaklık çıkışı yoktu bataryası az gidiyordu.ama dediğin gibi ben araştırıcam söylediğin markaları acele etmeyeyim ozaman..