Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 kamera sisli,parlama ve noktalar sorunu yardım ve öneri
Sponsorlu Bağlantılar
>Pessimistic.
Üye
bu telefon kamerası için alınabilr bende kamera mode atarsan harika oluyor macro çekimler bile parlama yok sis yok çektiğim karenin içinde 200mt uzaktaki arabanın plakası okunabiliyor 10mt uzaktaki kızın sivilceleri sayılabiliyor
öncelikle mp her şey demek değil.
pek çok marka mp ile kandırıyor herkesi yüksek mp demek her zaman iyi kalite demek değil bununla ilgili çok güzel bir yazı vardı chip te araştırırsan bulabilirsin.
pek çok marka yüksek mp li kameraları mesela ucuz fiyata satıyor ama mercek kaliteleri kötü.
yani hangisi iyi çeker derken eğer 3d çekim arıyorsan tabii ki lg çünkü n8 in 3d çekebilme gibi bir özelliği yok.
lg 2 tane kamerası var arkada bu şekilde 3d çekiyor ayrıca ekranı stereoskopik 3d yani gözlük kullanmadan 3d yi destekliyor ekranı bu özelliğin bulunduğu tek telefon olduğunu daha doğrusu olacağını belirtmekte de yarar var
telefon fotoraf makinesinin yerini alamaz bunu kabullenerek almalısın telefonu..video çekimi çok iyi.. fotoraflarda flash sebebiyle tozlarıda yakalıyor haliyle baloncuklar oluşuyo, cybershot teknolojisi gelse artık telefonlara iyi olcak
amtcn
Üye
Bence N8 almakta kararsız isen Galaxy II yi Nokia E7 yide düşün.
Ben n8 kullanıyorum memnunum ama kişisel ihtiyaçlarınıza göre tercihlerinizi siz belirleyeceksiniz.
fat312
Üye
arkadaşlar flaşlı çekimlerde fotolar sisli çıkıyo net değil . Bundan önce n95 8 gb kullandım geceleri çok net apaydınlık fotolar çekiyodum . Ama bunda flaşlı fotolar beyaza dönük solul çıkıyo . Acaba sorun benim telde mi ?
arkadaşlar flaşlı çekimlerde fotolar sisli çıkıyo net değil . Bundan önce n95 8 gb kullandım geceleri çok net apaydınlık fotolar çekiyodum . Ama bunda flaşlı fotolar beyaza dönük solul çıkıyo . Acaba sorun benim telde mi ?
sen muratcani dinle lg optimus al cok iyi tavsiye veriyo madem n8 den memnun degil niye almis hem n8 cok iyi fotograf cekiyo daha iyi cekmesini istiyosan cam pro programi yükle profesyonel fotograf cek muratcana cok sey söylerdimde su aralar cok yazili sözlü uyari aliyorum
ahmetdemircim
Üye
dh da bu çok tartışıldı ve sebebi ve çözümü bulunmuştu. sebep kamera camının büyük vekaratılmış kısmının küçük olmasıydı. çozümse sadece kameralens çukurunun açıkta kalacağı şekilde bir sticker yapıştırmak. parlama ve sise neden olan kesinlikle kamera etrafındaki parlak metal çerçeve değil. onun etkisi sıfır hatta. kamera ukurunun açıklığı 5 mm. camın genişliği 9 mm kadar. ona göre bir sticker yaptırıp bu sorundan ebediyyen kurtulabilirsiniz.
-omer-
Üye
saçma sapan konusmayın symbian bitiyo bu tamam ama telefonu kötülemeyin bu telefon nokiann su ana kadr cıkardgı symbianların en iyisi ve daha da iyi olucak bence,şu güncellemeler gelsn n8e geri dönmek isticeksnz,ya bu android hayranlgı nedr sizdeki grafikleri iyi performans iyi sayılır baska ne var nesi iyi hızları aynı olsa n8 daha iyi derdinz kesnlkle
kamera camının arkasndaki jelatini cıkardın mı? ben cıkarmadan önce böyle cekiyodum cıkardm daha iyi cekiyorum hatta örnek foto koyayım :
Emrullah_kaya
Üye
N8 den başka telefon tanımam ben al derim babmda var müthiş bişey 12 MP kamera istersen 8GB dahili hafızalı seçenekleride var alırsan şimdiden hayırlı olsun