unspokn
Üye
Tarayıcılarda "otomatik form doldurma" diye bir özellik var artıkher istediğim siteye 5 saniyede üye oluyorum
![]()
Biz maxicep'i üyelik sistemi olsada olmada çok seviyoruz hatta üyelik sistemi olunca daha çok seviyoruzemeğimiz karşılıksız kalmıyor
![]()
var var ama kaç kişi bunu biliyor. kaç kişi kullanıyor. sadece firefox da var. kac kişi firefox kullanıyor ve dediğim gibi bu firefox kullanıcılarının kacı fil form eklentisini kullanıyor. chore daki fillform eklentisi forumlara uye olmaya yonelik değil. internet explorerda yok. robo form var o da ucretli ve hiç kullanıslı değil (karışık). kullanıcı firefox fill form eklentisi kullansa dahi 5 sn ye surmez allah askına bi uye ol kronometre acıp. mail kutuna girip linke tıklaman bile ne kadar vakit alıyor.
sevip sevmeme konusunda insanlara bi sor bakalım "linkleri gorebilmek için üye ol" diyen bi site karsılarına cıktıkları zaman ne düşünüyolarmıs
kullanıcılar maxicep.com u seviyor olabilir benim sitenize bi sozum yok. dogru duzgun bi site oldugu konusunda sizinle hem fikirim ama "linkleri gorebilmek için uye ol" konusunda int kullanıcılarının genel olarak bi fikrini al istersen. ben bir iki örnek veriyim yine de
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emegimiz karsılıksız kalmıyor derken neyi kasdetiyosun. foruma hiç bişi yazmıyan +10000 uye nin siteye ne katkısı var bunu bi acıklarmısın. sorduklarıma cevap yazmıyacaksanız lutfen laf olsun diye cevap yazmayın.
basit derken neyi kasdediyosun. sistem son derece basit evet ama yararı cok buyuk benceÇok çok basit bir site!...
her istediğim siteye 5 saniyede üye oluyorum