Admin' ler Hazır üyelik site hakkında Bi bakın bir önerim Olacaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unspokn

Üye
Tarayıcılarda "otomatik form doldurma" diye bir özellik var artık :) her istediğim siteye 5 saniyede üye oluyorum :)

Biz maxicep'i üyelik sistemi olsada olmada çok seviyoruz hatta üyelik sistemi olunca daha çok seviyoruz :) emeğimiz karşılıksız kalmıyor ;)

var var ama kaç kişi bunu biliyor. kaç kişi kullanıyor. sadece firefox da var. kac kişi firefox kullanıyor ve dediğim gibi bu firefox kullanıcılarının kacı fil form eklentisini kullanıyor. chore daki fillform eklentisi forumlara uye olmaya yonelik değil. internet explorerda yok. robo form var o da ucretli ve hiç kullanıslı değil (karışık). kullanıcı firefox fill form eklentisi kullansa dahi 5 sn ye surmez allah askına bi uye ol kronometre acıp. mail kutuna girip linke tıklaman bile ne kadar vakit alıyor.

sevip sevmeme konusunda insanlara bi sor bakalım "linkleri gorebilmek için üye ol" diyen bi site karsılarına cıktıkları zaman ne düşünüyolarmıs :islikkullanıcılar maxicep.com u seviyor olabilir benim sitenize bi sozum yok. dogru duzgun bi site oldugu konusunda sizinle hem fikirim ama "linkleri gorebilmek için uye ol" konusunda int kullanıcılarının genel olarak bi fikrini al istersen. ben bir iki örnek veriyim yine de

emegimiz karsılıksız kalmıyor derken neyi kasdetiyosun. foruma hiç bişi yazmıyan +10000 uye nin siteye ne katkısı var bunu bi acıklarmısın. sorduklarıma cevap yazmıyacaksanız lutfen laf olsun diye cevap yazmayın.
Çok çok basit bir site!...
basit derken neyi kasdediyosun. sistem son derece basit evet ama yararı cok buyuk bence

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Emeğe Saygı!

kendal_47

kendal_47

Üye
evet türkiye gibi internetin yavaş olduğu bir ülkede biraz hızlı internetin pahalı olduğu bir ülkede bu üyelikleri yapmak zor gelebilir insanlara hem linkleri görebilmek için üye olman gerekir mantığını kabul etmiyorum hemde siteye hiç bir katkısı olmayan link görmek için üye olma şartı mantığını ikiside yalnış... biri insanları üye olmaya zorlamak diğeri sahte üyelik gibi birşey...sitelere zarar veren bir üyelik sistemi... Ayrıca ben maxicepten hiç spam aldığımı görmedim... Bende maxicepe link görmek için üye olmuş biriyim sonradan siteyi gezdikce sevdim daha aktif olmaya başladım hiç birşey yapamasam bile sorunlara cevap yazarak insanlara yardım etmeye çalışıyorum buda keyif ve huzur verici herkese iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

evet türkiye gibi internetin yavaş olduğu bir ülkede biraz hızlı internetin pahalı olduğu bir ülkede bu üyelikleri yapmak zor gelebilir insanlara hem linkleri görebilmek için üye olman gerekir mantığını kabul etmiyorum hemde siteye hiç bir katkısı olmayan link görmek için üye olma şartı mantığını ikiside yalnış... biri insanları üye olmaya zorlamak diğeri sahte üyelik gibi birşey...sitelere zarar veren bir üyelik sistemi... Ayrıca ben maxicepten hiç spam aldığımı görmedim... Bende maxicepe link görmek için üye olmuş biriyim sonradan siteyi gezdikce sevdim daha aktif olmaya başladım hiç birşey yapamasam bile sorunlara cevap yazarak insanlara yardım etmeye çalışıyorum buda keyif ve huzur verici herkese iyi forumlar

Jjjjj

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
nasıl zorla uye yapmıyorsun. "linkleri gorebilmek için uye ol" diyor site. adam mecbur uye olacak linki gorebilmek için işini gorebilmek için.

"linkleri görmek için uye ol" sitenize bi siteye hiç bişi kazandırmaz. tabi toplanan mail lar spam için kullanılmıyorsa (yanlıs anlamayın bunu yapan siteler var - olmasa sadece forumlara uye olmakta kullandıgım mail kutum dolup taşmazdı)

birincisi arkadaşım eğer siteye bir üye kazandıramazsam o sitede paylaşılacak ne kalıyor yane sitede paylaşım yapacak olan üyedir demi ben üye oldum ve bugün paylaşım yapıyorum ve benim paylaşımları gören üye oluyor o esnada kendisi de heveslenip birşeyler paylaşıyor.
bahsettiğimiz hazır üyelik sömürmek çalmaktan başka bir işe yaramaz.
birileri üye olmazsa paylaşım yapmazsa ne site büyür nede paylaşım.

spamlara gelelim bir tane bile gelmedi ne spamdan bahsediyorsun hangi dandirik forum sitesine üye olmuşsan artık ordan dolup taşmıştır spamların.

Ozan

Ozan

Admin
bahsi gecen sitenin fikri ve yönetimi bana ait

ne olur sitenin nufusu azalırsa? sadece 1 linki gorebilmek için üye olan ve bir daha siteye girmiyecek bir üyenin o siteye katkısı ne olabilir?

ne zararı veriyor?

gerek yok otomatik koruma sistemine fln. haziruyelik.com diğer sitelerin arzu ve isteklerine saygılıdır. bu sizi rahatsız ettiyse bir daha maxicep.com kodu yayınlanmamasın dikkat ederiz.

şimdi uye olurken merak edip kronometre actım 2 dk 20 sn ye surdu üye olmam (mail onayı baya vaktimi aldı). sorun sadece sizin sitenize 2 dk ayırmak değil. 100 lerce siteye 2 dk ayırmak. sorun aslında bu da değil sorun uğraşmak. boş yere ugrasmak. linkleri görebilmek için uye olmak int kullanıcılarının hayatlarını zorlastıran bi durum. sıkıntı ve stres verici. dahası üye oldukdan sonra görebildigim link kimi zaman ya kırık cıkıyor yada aradıgım şeyle örtüşmüyor. bu da yeni sitelere uye olup yeni 2dk lar kaybetmem demek. hadi bu benim kaybettigim 2 dk o siteye bi fayda saglasa yine bişi demiyecem. hiç yazmıyan, bişi paylasmayan bi uye bi siteye ne saglar? 10000000 hiç bişi yazmıyan uye hiç bir sey kazandırmaz.
internetin temel amacı insanların hayatlarını kolaylastırmak değil mi? internet siteleri de bu amacın en buyuk aracı değil mi? peki ama bu zorlastırma cabası neden?
acıkcası hayatım boyunca nefret ettim linkleri gorebilmek için uye oldurtan sitelerden. baska insanların da nefret ettigini dusunerek onların hayatını daha kolaylastırabilmek adına haziruylik.com u actım. site hakkında yapılan genel yorumlar da düşüncemin yanlıs olmadıgını bana gösterdi.
bi kullanıcı olarak bu "linkleri gorebilmek için uye olun" diyen site 15 yasında, arkadaslarına "aaa oglumm bizim sitenin 10000 uyesi oldu" diye hava atmaya calısan bi cocugun sitesi olsa yine gam yemiyecem. bunu yapan maxicep.com bilmem kac yıldır insanlara hizmet etmek için calısan cabalayan artık markalasma derecesine gelmiş bi site. bugun 2 dk mı caldın maxicep şimdi daha mı mutlumusun

not: benimde forum sitem var. sitede "linkleri gorebilmek için uye olun" diye bişi yok. ama buna ragmen belki bişey yazmak isteyipde uye olmaya üşenen arkadaslar olabilir diye ben de bir kullanıcı bilgisini haziruyelik.com da paylastım. sitem bundan zarar fln da gormedi.
Bu siteye sizin tabirinizle zorla yada değil üye olan kimse pişman olmamıştır burada asıl mesele bu. Maillerine, abonelik ve dogum günü kutlama maili dısında tek bir mail atılmamıstır 6 yıldır ve aynı sekilde atılmayacaktır. Amacımız sizin de sandıgınız gibi kötü senaryolar için üyelik toplama degildir, maxicep 6 yılı aşkındır bu sekilde üyelik sistemine sahiptir ve üyeliklerde mailler onay sistemi ile girilmektedir yani bir üye kayıt olacaksa da mailini onaylamaktadır.

Tüm bunların dısında, maxicep.com a üye olma zahmeti buradan alacağınız bilgi ve içerik ihtiyacı için hiçbir sekilde pisman olunmayacak bir zahmettir. Belki bu sefer google dan yönlenip siteye girip istediginizi alırsınız üyelik olmasa da ancak elbet birgün buraya gelip mesaj da yazarsınız. Yazmasanız bile herşeyden önce, maxicep den aldıgınız / alacağınız içerige / bilgiye göre üye olmak fazla insanın zoruna gitmez diye düşünüyorum çünkü sitemiz sizin de var olan forum siteleriniz gibi degil, forum sitemiz TR de olan kalitede forum siteleri gibi degildir. TR de en düzgün 5 forum deseniz, sayabileceginiz bir forumdur.

Sizin de projeniz çok güzel tebrik ederim aslında mantıklı bir iş ama biz klasik bir forum sitesi olmadıgımız için bundan rahatsız olduk ve sitenizde mümkünse maxicep.com hazır üyeliklerini sizin de söylediginiz gibi kaldırın ve tekrar girilmesin.

Saygılar

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Bu siteye sizin tabirinizle zorla yada değil üye olan kimse pişman olmamıştır burada asıl mesele bu. Maillerine, abonelik ve dogum günü kutlama maili dısında tek bir mail atılmamıstır 6 yıldır ve aynı sekilde atılmayacaktır. Amacımız sizin de sandıgınız gibi kötü senaryolar için üyelik toplama degildir, maxicep 6 yılı aşkındır bu sekilde üyelik sistemine sahiptir ve üyeliklerde mailler onay sistemi ile girilmektedir yani bir üye kayıt olacaksa da mailini onaylamaktadır.

Tüm bunların dısında, maxicep.com a üye olma zahmeti buradan alacağınız bilgi ve içerik ihtiyacı için hiçbir sekilde pisman olunmayacak bir zahmettir. Belki bu sefer google dan yönlenip siteye girip istediginizi alırsınız üyelik olmasa da ancak elbet birgün buraya gelip mesaj da yazarsınız. Yazmasanız bile herşeyden önce, maxicep den aldıgınız / alacağınız içerige / bilgiye göre üye olmak fazla insanın zoruna gitmez diye düşünüyorum çünkü sitemiz sizin de var olan forum siteleriniz gibi degil, forum sitemiz TR de olan kalitede forum siteleri gibi degildir. TR de en düzgün 5 forum deseniz, sayabileceginiz bir forumdur.

Sizin de projeniz çok güzel tebrik ederim aslında mantıklı bir iş ama biz klasik bir forum sitesi olmadıgımız için bundan rahatsız olduk ve sitenizde mümkünse maxicep.com hazır üyeliklerini sizin de söylediginiz gibi kaldırın ve tekrar girilmesin.

Saygılar

Aynen bu Böyle Geldi Böyle Gidecek......

Necmati

Necmati

Üye
bu nasıl birşeydit yaa ohaa.

Ahmet1112

Üye
2 milyonu aşan sayıda üyeniz var. Toplam konu sayınız 445bin. Üyelerin kaçı paylaşım için giriyor? Bir ziyaretçinin bir daha asla kullanmayacağı bir hesap açtırması sadece üye sayısı arttırır. Nitelik aynı kalır...
Demem o ki, forumun kalitesi tartışılmaz, zamanında şimdi hatırlayamadığım bir hesap ile bu siteden çok faydalandım ama şu konu üzerinde düşünülmesini istiyorum; birşeyler paylaşmak için gelen, paylaşım açısından 'nitelikli' ziyaretçi, siz ona hazır üyelik verseniz de o kendi üye olur, kendine hesap açar. Sitenize sadece 1 dosya indirmek için giren ziyaretçiye de üye ol öyle gel derseniz bir daha hiç kullanmayacağı bir hesap açar dosyasını paşa paşa indirir gider. Yani değişen bir şey yok. Bence bu tip hazır üyelik paylaşımlarına karşı çıkılmaması, aksine destek verilmesi gerekir.
Berbat diyenler için de şunu söyleyeyim. Siz hiç bir foruma sırf bir dosya indirmek için girmediniz mi? Doğru söyleyin.

Neyse, MaxiCep'i seviyorum. Ama ona katkı sağlayabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden ilerde sadece bir dosyaya ihtiyacım olursa, üye olup veritabanınızı şişirmek yerine hazır bir üyelik kullanacağım. Herkese iyi günler...

Necmati

Necmati

Üye
2 milyonu aşan sayıda üyeniz var. Toplam konu sayınız 445bin. Üyelerin kaçı paylaşım için giriyor? Bir ziyaretçinin bir daha asla kullanmayacağı bir hesap açtırması sadece üye sayısı arttırır. Nitelik aynı kalır...
Demem o ki, forumun kalitesi tartışılmaz, zamanında şimdi hatırlayamadığım bir hesap ile bu siteden çok faydalandım ama şu konu üzerinde düşünülmesini istiyorum; birşeyler paylaşmak için gelen, paylaşım açısından 'nitelikli' ziyaretçi, siz ona hazır üyelik verseniz de o kendi üye olur, kendine hesap açar. Sitenize sadece 1 dosya indirmek için giren ziyaretçiye de üye ol öyle gel derseniz bir daha hiç kullanmayacağı bir hesap açar dosyasını paşa paşa indirir gider. Yani değişen bir şey yok. Bence bu tip hazır üyelik paylaşımlarına karşı çıkılmaması, aksine destek verilmesi gerekir.
Berbat diyenler için de şunu söyleyeyim. Siz hiç bir foruma sırf bir dosya indirmek için girmediniz mi? Doğru söyleyin.

Neyse, MaxiCep'i seviyorum. Ama ona katkı sağlayabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzden ilerde sadece bir dosyaya ihtiyacım olursa, üye olup veritabanınızı şişirmek yerine hazır bir üyelik kullanacağım. Herkese iyi günler...
Hzır üyelik adı üstünde diyelim bu forumda aktif oldunuz sevdiniz hep giriyorsunuz ne anlamı kaldı o hazır üyeliğin diyeceğim o ki Bunlar saçma sapan işler her zaman Karşı durulmalı heleki Maxicep gibi Kaliteli forumlarda..
Hayırlı Forumlar..

Ahmet1112

Üye
Hazır üyelik forumda kalıp forumu sevenlere değil zaten. Acil bir dosyaya ihtiyacınız oluyor. Bi giriyorsunuz: 'Üye olmanız gerekiyor'. Oysa neden birbirimizi kandıralım. Ben böyle bir durumda üye olursam dosyayı indirecem ve bir daha üye adımı bile hatırlamayacam. Biz diyoruz ki, böyle durumlarda yedekte hep hazır bir üyelik bulunsun. Bunun hiç kimseye zararı yok, aksine çok faydalı. Bu olayı biraz düşünün diyor ve aynı soruyu tekrarlıyorum; 'Siz herhangi bir foruma hiç sırf bir dosya indirmek için girmediniz mi?'. Cevabınız hayırsa sisteme destek olmanızı beklemiyoruz zaten...
Kolay gelsin...

Necmati

Necmati

Üye
Hazır üyelik forumda kalıp forumu sevenlere değil zaten. Acil bir dosyaya ihtiyacınız oluyor. Bi giriyorsunuz: 'Üye olmanız gerekiyor'. Oysa neden birbirimizi kandıralım. Ben böyle bir durumda üye olursam dosyayı indirecem ve bir daha üye adımı bile hatırlamayacam. Biz diyoruz ki, böyle durumlarda yedekte hep hazır bir üyelik bulunsun. Bunun hiç kimseye zararı yok, aksine çok faydalı. Bu olayı biraz düşünün diyor ve aynı soruyu tekrarlıyorum; 'Siz herhangi bir foruma hiç sırf bir dosya indirmek için girmediniz mi?'. Cevabınız hayırsa sisteme destek olmanızı beklemiyoruz zaten...
Kolay gelsin...
Üyelik sadece 1 dakika nereye kaçıyorki bu indirenler..Aşırı derecede gereksiz..

Ozan

Ozan

Admin
Artık linklere erişmek için zaten üye olmanıza gerek yok sitemizde :oke:

• Beğen
Tepkiler: van_hoijdonk, 'Şeref', Ahmet1112 ve 3 diğerleri

Ahmet1112

Üye
Forum sitelerinin çoğu linkleri engelliyor. Böyle yapmanız çok güzel...

kendal_47

kendal_47

Üye
Artık linklere erişmek için zaten üye olmanıza gerek yok sitemizde :oke:

Çok doğru bir adım attınız bu siteye sempatiyi arttıracak bir adımdır bazı siteler üyelik şartının yanında birde konuya teşekkür etme yorum yazma şartı koyuyorlar dosya indirmek için... onlara nasıl antipatiyle baktığımı nasıl lanet okuduğumu biliyorum dolayısıyla doğru yaptınız kendi adıma teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt