Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar C6-01 için ne yapmamız gerekiyor.İşlemler aynı ama bu kodlar fln nasıl olacak.Ben siyah C6-01 kullanıyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Navifirm'de C6-01 RM koduna göre klasör açacaksın... *#0000# tuşlayarak ürün kodunu öğren, C6-01 şeç, son sürümü seç, ürün kodunu bul, çıkan dosyaları indir. Flashlama aynı...

matrax-0052

Üye
Arkadaşlar sakın hard format atmayın!! bu yöntem telefonu kısmen ilk haline getiriyor görünüşte orjinale dönüyor ama birsürü sorun çıkıyor insanı soğutuyor .Elim kırılsaydıda atmasaydım yaa.Şimdi hiçbir şekilde depolama modunda çalışmıyor telefon,ilk açılışta mini uygulama kaldırıldı diye bir hata veriyor,format atmadan önce 50 tane uygulama vardı telde menüyü kaydıdırken yağ gibi gidiyodu hiç kasmıyordu şimdi bikaç bişe yüklesem takılmalar oluyor ve bazı oyunların simgeleri kayboluyor daha sayayımmı?...Sakın format atmayın tel çok sapıtırsa hafıza kartına format atın gitsin.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sakın hard format atmayın!! bu yöntem telefonu kısmen ilk haline getiriyor görünüşte orjinale dönüyor ama birsürü sorun çıkıyor insanı soğutuyor .Elim kırılsaydıda atmasaydım yaa.Şimdi hiçbir şekilde depolama modunda çalışmıyor telefon,ilk açılışta mini uygulama kaldırıldı diye bir hata veriyor,format atmadan önce 50 tane uygulama vardı telde menüyü kaydıdırken yağ gibi gidiyodu hiç kasmıyordu şimdi bikaç bişe yüklesem takılmalar oluyor ve bazı oyunların simgeleri kayboluyor daha sayayımmı?...Sakın format atmayın tel çok sapıtırsa hafıza kartına format atın gitsin.

Ne bu telaş :D Format atınca evet bazı problemler oluyor, çaresi de ilk sayfada anlatıldı tarafımdan :D Yazılımsal her sorun %99'a kadar Flash le çözülür...

--------------- Ekleme ---------------

Ben de teşekkür ederim, saolasın :oke:

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
arkadaşlar ben dün yine flash yaptım sorunsuz oldu da benim aklıma takılan konu bu yazılım güncelleştirmelerine geliyorum son çıkan güncellemeler çıkmadı çıkanlar söylüyorum

midnight tema
ovi sosyal güncellemesi
ovi mağaza güncellemesi
uygulama güncellemesi 1.0
telefon uygulama güncellemesi

bu hızlı arama güncellemesi felan çıkmadı bende yeniliyorum yeniliyorum yine görmüyo ayrıca asphalt ı da kaldırmışlar güncellemeden :)

WebStyle

WebStyle

Üye
Arkadaşlar ben güncelleme yaptım ovi suite üzerinden ama yapmaz olaydım :S cihaz da türkçe dil desteği yok oldu :S tekrar nasıl geri gelecek acaba burada anlatınları uygularsam sorun düzelir mi?

@TheORCUN arkadaşımızın başını bugün msn de fazlası ile şişirdim :D beraber benim telefona flash attık. İlk defa olduğu için biraz arkadaşın başının etini yedim :D Allah razı olsun kendisinden o kadar elektrikler olmamasına rağmen uğraştı yardımcı oldu. Sonunda telefonu tekrar türkçe yapmayı başardım :D tekrar tekrar teşekkürler..

sagop4_16

Üye
BEN GERİ YUKLEDİM MAGAZAYI SADECE GUNCELLEME VARDI ONU YAPTIM SONRA ACILMAYAN MAGAZAYA GİRDİM DİREK SUTEP CIKTI ZATEN GUNCELLEME GİBİ SONRA YAPTIM KURDU OLDU yani bi sorun yok çalısıyo anlatan arkdasa tesekkrler tabiki ama sorunu duzltmişler galiba guncellemeleri yapın ..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürleri burdan almıyorum:) konunun altında sağdan edin teşekkürleri:) ben değerlendiririm :aha:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Konu, Türkiye için 13.16 product code çıktığı için güncellendi, aynı zamanda kaybedilen orjinal resim-videoları getirme yöntemi de konuya eklendi... :oke:
İyi forumlar...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:off:
Dostum benim navifirm turkey 13.16
059D576 ları görmüyor:hmmm
Bu konudaki navifirm'i kullanıyorum bu arada telefona TR 13.16 güncelleme geldi ve yine eski 11.12 gibi PC KULLANARAK GÜNCELLE diye uyuz uyuz duruyor orda...
Ne ayak ben anlamadım :S

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Care Suite seçtiğine emin misin? ve Navifirm 1.2 ...

sulkoc

Üye
burada anlatıldığı şekilde son güncellemeyi 059D576 kod için yaptım ama şimdi bazı programlarımda sertefika sorunu yaşıyorum önceki firmware bu forumda verilmiş hackli uda dosyası ile yüklemiştim programlarda hiçbir sorun yoktu yükleme için orjinal telefon kodum yukarıda yazılı buna uygun son firmwaredeki uda ya uygun hackli uda varmı acaba ben isim değiştirdim phoenix kabul etmiyor dosyayı hata veriyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
burada anlatıldığı şekilde son güncellemeyi 059D576 kod için yaptım ama şimdi bazı programlarımda sertefika sorunu yaşıyorum önceki firmware bu forumda verilmiş hackli uda dosyası ile yüklemiştim programlarda hiçbir sorun yoktu yükleme için orjinal telefon kodum yukarıda yazılı buna uygun son firmwaredeki uda ya uygun hackli uda varmı acaba ben isim değiştirdim phoenix kabul etmiyor dosyayı hata veriyor.

Sistem modifikasyonları bölümünde hackli 13.16 uda dosyasını bulabilirsin. Konu var...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
navifirm 1.2 nokia care suite seçili D harfi olan orjinal turkey kodları malesef görmüyor o ilk verilen turkey dark greyleri falan veriyor sadece niye acaba ben anlamadım gitti :hmmm

sulkoc

Üye
navifirm 1.2 nokia care suite seçili D harfi olan orjinal turkey kodları malesef görmüyor o ilk verilen turkey dark greyleri falan veriyor sadece niye acaba ben anlamadım gitti :hmmm
navifirm in cacheyi bir boşalt bakalım ben öyle yaptım yenileride gördü :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi

sulkoc

Üye
Yardımcı olduğuma sevindim :D

accman

accman

Üye
şimdi theorcun abi muhtemelen doğru da yine de onayını almak istiyorum.. telefonum c6-01..

*#0000# ile telefonun tür'üne bakıyorum RM-718
ürün koduna bakıyorum 059c260 .....

sonra navifirmde işimi hallediyorum yanlış yok değil mi?

tekrar rahatsız ediyorum ama..
o 7 dosyayı doğru seçmişim bir de değil mi?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
şimdi theorcun abi muhtemelen doğru da yine de onayını almak istiyorum.. telefonum c6-01..

*#0000# ile telefonun tür'üne bakıyorum RM-718
ürün koduna bakıyorum 059c260 .....

sonra navifirmde işimi hallediyorum yanlış yok değil mi?

tekrar rahatsız ediyorum ama..
o 7 dosyayı doğru seçmişim bir de değil mi?

Doğru gidiyorsun..

srharas

Üye
telefonu flashlamanın ne gibi tehlikeleri vardır?

Üst Alt