Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar herkeze selam bende n8ime hart format attım ve ovi ve bazı uygulamalarımı kaybettim bir maksicep üyesi olarak sizden ricam nokiayı bu konuda uyaracak e-mailler atalım hem pr1.1 güncellemesi bir an önce gelsin hemde bununla birlikte ovi ve kaybettiğimiz tüm uygulamalarda geri gelsin lütfen flaş atmadan bu problem çözülsün çünkü bazı sorunlar olacak ve yine format atmak zorunda kalacağız o yüzden nokia bir çözüm üretsin herkeze şimdiden teşekkürler hepinizden ALLAH razı olsun hayırlı akşamlar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
uda dosyaları normal bir yazılım güncellemesiyle telefona kazandırılamaz, bu yüzden servise gönderince servisin yapacağı ile burdaki aynı işlem: "flash" mecburidir...

can1our

can1our

Üye
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Started product mode change
Product mode change complete
Doing factorysets
Factorysets complete
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Doing factorysets
All operations completed
Product flashing failed.

ne yapmam gerek çuvalladım .s.s

furkan5800

furkan5800

Üye
saol

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Started product mode change
Product mode change complete
Doing factorysets
Factorysets complete
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Scanning image files...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Doing factorysets
All operations completed
Product flashing failed.

ne yapmam gerek çuvalladım .s.s

USB bağlantına dikkat et... Laptop kullan... Antiviürs devre dışı olmalı Phoenix yüklerken...

can1our

can1our

Üye
Teşekkür Ederim Orçun ilk geldiği gün gibi oldu :) 13.16 vardı onu yüklesekte böyle mi olurdu ?

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Evet, aynı

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada Teşekkürleri buradan almıyorum, konunun altından lütfen :)

sertboycool

Üye
Phoenix_2010.8 netten söylediğiniz linkden indirdim. Fakat programı kurmak için iki defa tıkladığımda
" The setuo files are corrupted. Please obtain a new copy of the program
hata ekranı çıkıyor kurulmadan kapanıyor. Nedeni hakkında yardımınızı bekliyorum.

34istanbul34

34istanbul34

Üye
kardeş v13 ün navifirme gelmesi uzun sürecek belliki..Ben V13 ün navifirmden euro turkey olanı var onlardan birisi ile telefonu flashlasam olmaz mı?? eğer olursa garantide sorun çıkarmı??

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix_2010.8 netten söylediğiniz linkden indirdim. Fakat programı kurmak için iki defa tıkladığımda
" The setuo files are corrupted. Please obtain a new copy of the program
hata ekranı çıkıyor kurulmadan kapanıyor.Nedeni hakkında yardımınızı bekliyorum.

Phoenix kurarken antivirus programin devre disi olsun

kardeş v13 ün navifirme gelmesi uzun sürecek belliki..Ben V13 ün navifirmden euro turkey olanı var onlardan birisi ile telefonu flashlasam olmaz mı?? eğer olursa garantide sorun çıkarmı??

Bende sorun cikarmadi o yontem. Ben de oyle yaptim

mcone

mcone

Üye
orcun kardeş aynı senin dediğn şekilde işlemleri gerçekleştirdim yüklemeye başladı %10 %20 şeklinde ve hata verdi telefon daha açılmıyor nasıl kurtarabilirim acil yardım

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
orcun kardeş aynı senin dediğn şekilde işlemleri gerçekleştirdim yüklemeye başladı %10 %20 şeklinde ve hata verdi telefon daha açılmıyor nasıl kurtara bilirim acil yardım

hatanin sebebi laptop kullanmaman olabilir. Dead phone usb flashing yapman lazim. Forumda anlatimi mevcut...

mcone

mcone

Üye
bulamıyorum yardımcı olabilirmisn

Dead phone usb flashing yaptım ve telefonu kurtardım cihaz garanti dışımı kaldı şimdi

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben hatırladığım kadarıyrla anlatıyım arkadşım önce orda ilk sıradaki menuden Manangment Option diye bir şey var onu aç orda no connect seç ve uygula sonra open product a tıkla ve RM-596 seç daha sonra tamam de ve çık sonra firmware updateye gel orda variant seçeceksin 002 seç ondan sonra rebuferish e tıklayınca oluyo benim de başıma dün geldi ve telefonda yavaşlama oluştu anlamadım

anlatımla olmadı ama dead flash phoneix diye arama yaparsan resimli bulabilirsin

bulamıyorum yardımcı olabilirmisn

Dead phone usb flashing yaptım ve telefonu kurtardım cihaz garanti dışımı kaldı şimdi

yok yaw niye garanti dışı kalsın :S 13.16 yı yükleyince farketmezler sanırım inş. öyledir :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Serviste teknisyenler dead phone usb fladh ı farkediyor, ama çoğu önemsemiyor... Yani tel.in garantiden düşmesi için eşşek şansı lazım :)

34istanbul34

34istanbul34

Üye
kardes benim telefon siyah.. euro turkeydeki hangi kod ile flashlayayim telefonu???ve onlara baktigimda fazladan 16G falan diye bir dosya daha var onu da mi indirmemiz gerekiyor??

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye

dead flashin işlemi burda :)

evet benim de aynı sorum olacaktı navifirmden 13.16 yı seçince turkey dark grey 0599764 ü seçtim ama sağda bir sürü dosya çıktı kendinden işaretli 6 dosya görünüyor ona ekleme yapacak mıyız acab a2gb mı indircez :D

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Soran 1 2 kişi var; cevap => Nokia Care Suite seçin yukarıdan. 0599764 (siyah N8) kodu ile euro2_turkey buluyorsunuz. Otomatik kendisi 6 tane seçecek gerekli güncelleme dosyalarını; üstüne siz RM-596_013.016_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx dosyasını işaretleyin ve toplam 7 dosyayı indirin... Eksik dosya uyarısı verecektir, es geçin, sorun değil :oke:

romantik

romantik

Üye
arkadaslar n8 e ovi gitti diye flash attim oldu fakat ikinci bir flash atmak istiyorum phonex e giriyorum teli buluyor scan yaptigimda fakat flas update dedigimde hic bir sey cikmiyor product empty dyor naviden tekrar indirmem mi gerekiyor dosyalari lutfen yardim cok acill:vur

Üst Alt