Cezzbedici3
Üye

darısı sorunu olan diğer kullanıcılara

8 dosya ile yaptım ve telefon ilk aldığım gün gibi oldu tüm yazılım güncellemelerini sorunsuz yaptım ovi mağaza sosyal ağlar harita vs hepsi sorunsuz çalışıyor... silmiş olduğum f-secure vs hepsi tamam tüm sorunlar çözüldü sonunda. inş tekrardan ihtiyaç olmazdarısı sorunu olan diğer kullanıcılara
yorum yapıp bilgi veren başta TheORCUN olmak üzere herkese teşekkürler...![]()
![]()
![]()
kardeş n8 elektrik kesintisi yüzünden flsah atarken bağlantı koptuve siyah ekranda kaldı, kurtarabilirmiyiz.. bilgin varmı bu konuda..
Dead Phone USB Flash lazım; forumda ara bulabilirsin

üstadım teşekkür ederim. yaptım burdaki dediklerinide üzerine ekledim ilk aldığıma programlar ve resimlerle birlikde açıldı telefon. lakin merak ettiğim bişey var. sence bunlardan sonra hala garanti devam ediyormudur![]()
ilgin ve alakan için teşekkür ederim üstadım. verdiğin bilgiler içinde teşekkürlerimi sunuyorum.
Normal flash temiz yapılınca hiçbir sorun çıkmıyor ama dead flash işlemi serviste test sırasında farkedilebiliyor. Bazen düşmüyorlar garantiden, bazen de düşüyorlar. Şans işi..
C7 için Bu işaretlenenler doğrumu acaba ayrıca eklediğiniz Phoenix programı telefonu görmüyor. Cevabınız için teşekkürler
ama bir sorun çıkmadı ilk günkü gibi oldu kolay gelsin. 
devil____boy Günaydın cevabın için teşekkür ederim yukarıdaki işaretlediğim dosyalar doğru değil mi?