Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Eğer sadece 7 dosya ile flash atarsan sorunsuz tamamlanıyor kurulum ama bu seferde telefonun altyazı güncellemesini görmüyor yani altyazılı film izleyemezsin.
O en büyük boyutlu dosya varya onu flasha eklediğin zaman bu hatayı veriyor nedenini anlamadım aynısı bendede oluyor ama ortada problem yok. :hmmm

devil____boy

Üye
daha önce denemedim film izlemeyi altyazılı olarak yani ne yapmam gerektiğini söyle kısaca. dener sonuçları yazarım. bundan sonra yapacaklarda ona göre ayarlar kendini

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hiçbirşey yapmana gerek yok o görünen hatanın sadece bir uyarı olduğu kanaatindeyim telefonun çalışma düzenine bir etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü öyle olsa flash tamamlanmaz yarıda kesilirdi yani problem yok.
Sonuç olarak:

• Ben diyorumki navifirmdeki simlock hariç tüm dosyalarla format atın birşey bildiğimden değil ha sadece nolur nolmaz:oke:
  • Orcun ise sadece bu 8 dosya yeter diğerleri gereksiz diyor o internette araştırmış olarak konuşuyor
ikisinden birini seçin ;)

devil____boy

Üye
8 dosya ile yaptım ve telefon ilk aldığım gün gibi oldu tüm yazılım güncellemelerini sorunsuz yaptım ovi mağaza sosyal ağlar harita vs hepsi sorunsuz çalışıyor... silmiş olduğum f-secure vs hepsi tamam tüm sorunlar çözüldü sonunda. inş tekrardan ihtiyaç olmaz :heyo: darısı sorunu olan diğer kullanıcılara

yorum yapıp bilgi veren başta TheORCUN olmak üzere herkese teşekkürler... :sarıl: :oke: :sarıl:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
8 dosya ile yaptım ve telefon ilk aldığım gün gibi oldu tüm yazılım güncellemelerini sorunsuz yaptım ovi mağaza sosyal ağlar harita vs hepsi sorunsuz çalışıyor... silmiş olduğum f-secure vs hepsi tamam tüm sorunlar çözüldü sonunda. inş tekrardan ihtiyaç olmaz :heyo: darısı sorunu olan diğer kullanıcılara

yorum yapıp bilgi veren başta TheORCUN olmak üzere herkese teşekkürler... :sarıl: :oke: :sarıl:

Bir şey değil, iyi forumlar..

mersin112

Üye
kardeş n8 elektrik kesintisi yüzünden flsah atarken bağlantı koptuve siyah ekranda kaldı, kurtarabilirmiyiz.. bilgin varmı bu konuda..

osse06

Üye
Arkadaşlar bu işlem ile n8 simlock açılabilirmi? ben türkçeleştirmeyi yaptım ama simlock var cihazda napcaz yardım edecek biri vardır umarım.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş n8 elektrik kesintisi yüzünden flsah atarken bağlantı koptuve siyah ekranda kaldı, kurtarabilirmiyiz.. bilgin varmı bu konuda..

Dead Phone USB Flash lazım; forumda ara bulabilirsin

mersin112

Üye

Dead Phone USB Flash lazım; forumda ara bulabilirsin

üstadım teşekkür ederim. yaptım burdaki dediklerinide üzerine ekledim ilk aldığıma programlar ve resimlerle birlikde açıldı telefon. lakin merak ettiğim bişey var. sence bunlardan sonra hala garanti devam ediyormudur :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
üstadım teşekkür ederim. yaptım burdaki dediklerinide üzerine ekledim ilk aldığıma programlar ve resimlerle birlikde açıldı telefon. lakin merak ettiğim bişey var. sence bunlardan sonra hala garanti devam ediyormudur :)

Normal flash temiz yapılınca hiçbir sorun çıkmıyor ama dead flash işlemi serviste test sırasında farkedilebiliyor. Bazen düşmüyorlar garantiden, bazen de düşüyorlar. Şans işi..

mersin112

Üye

Normal flash temiz yapılınca hiçbir sorun çıkmıyor ama dead flash işlemi serviste test sırasında farkedilebiliyor. Bazen düşmüyorlar garantiden, bazen de düşüyorlar. Şans işi..
ilgin ve alakan için teşekkür ederim üstadım. verdiğin bilgiler içinde teşekkürlerimi sunuyorum.

mademan05

Üye
bi yerde hata yaptım heralde.telefon şimdi açılmıyor.işlem yarıda kaldı.herşeyi uyguladım.phoneix proğramı products daki dosyayı görmüyor.d1.d2.diye öyle bir hata veriyor.şimdi ne yapmam lazım.servisemi gidiyim.novifrmde neden 7 değilde 6 dosya çıkıyor.saygılar

pzero

Üye
Navirim 1.1 ile Bende neden 7 değilde 6 tane dosya görünüyor.

mademan05

Üye
şöyle yazıyor program files/nokıa/phoenix/products/RM-596/DP2.0

Dampierre

Dampierre

Üye
benim versiyonum 014.002

uygulasam sorun olurmu

mademan05

Üye
ben sorunu hallettim.doğru dosyaları al.sorun olmaz.014.002 ise o dosyaları al.yanlız dikkatli ol.ben küçük bir yanlışlık yaptım tel.açılmadı.ama sonra dosyaları yeniden aldım yükledim.tel açıldı.navifrim bazen eksik dosya indirebiliyor.formda var incele bulursun.

bluefair

Üye

C7 için Bu işaretlenenler doğrumu acaba ayrıca eklediğiniz Phoenix programı telefonu görmüyor. Cevabınız için teşekkürler

devil____boy

Üye

C7 için Bu işaretlenenler doğrumu acaba ayrıca eklediğiniz Phoenix programı telefonu görmüyor. Cevabınız için teşekkürler

n8 için belirtilenlerle aynı uzantıları indirdiğin zaman sorun çıkmıyor en azından bende çıkmadı verilen program eski sürüm olduğu için c7 yi görmüyor internetten araştır bir üst sürümü var onunla sorunsuz yapabilirsin. ayrıca kurulum sırasında bir noktada hata tarzında bir uyarı verdi ben yaparken telaş yapma telefonun açma düğmesine basılı tutmanı istiyor ardından devam ediyor ben başta korktum :kop: ama bir sorun çıkmadı ilk günkü gibi oldu kolay gelsin. :oke:

bluefair

Üye
devil____boy Günaydın cevabın için teşekkür ederim yukarıdaki işaretlediğim dosyalar doğru değil mi?

Üst Alt