halil45
Üye
öyle de olur.
biz xxjıd yükledik yani xxjl2 yükleseydik daha mı iyi olacaktı nedersin? şimdi bizim wave yarım gibi bi şey mi oldu..

öyle de olur.

merak etme ben konu açmadan onuda denedim öyle paylaştım ister jıd yükle ister jl2 yükle sana kalmış bişey farketmiyor aynı oluyor.biz xxjıd yükledik yani xxjl2 yükleseydik daha mı iyi olacaktı nedersin? şimdi bizim wave yarım gibi bi şey mi oldu..![]()
sağolasın sen olmasan şu bada 1.2 yi göremeyecektik... yani orjinal olarak tekrar teşekkürlermerak etme ben konu açmadan onuda denedim öyle paylaştım ister jıd yükle ister jl2 yükle sana kalmış bişey farketmiyor aynı oluyor.
istersen deneyebilirsin gene aynı olur.
ama jl2 fullll yükle.

evet o sorun var 1.2 lerin hepsinde oluyor heralde.hocam bu browserda tam ekran olmuyormu 1.0.2 deki gibi olmuyor sayfa sürekli kendini yenliyor bi türlü çözüm bulamadım nereye girersem giriyim sayfa kendini yenliyor

jvka1 da spoof olmuyor.

bende JID + JVKA1 + JL2 yapmıstım..
Bu sabah bunları uyguladım. Super oldu.
Gönül rahatlıgıyla uygulayın bi sıkıntı yok
burdaki yüklemeleri yapın sorun çözülür.Ben kieste güncelleme var diye hemen güncelledim ve uygulama sorunu çıktı. Şimdi bunu düzeltme için direk buradaki adımları mı uygulamam gerekiyor, yoksa öncesinde telefonun firmwareni eski firmware're mi düşürmem gerekiyor? Eğer sürümünü düşürmem gerekiyorsa nasıl yaparım? Ya da çözüm yolu yok bir kere yüklediysen orada kalacaksın mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
ilk önce hangisini yükledin.Ganstera bu yüklemelerden sonra kodlamayı yapınca DBT VE KOR dil seçnekleri çıkıyor.Tur çıkması için ne yapmam lazım.