S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
biz xxjıd yükledik yani xxjl2 yükleseydik daha mı iyi olacaktı nedersin? şimdi bizim wave yarım gibi bi şey mi oldu..:hmmm
merak etme ben konu açmadan onuda denedim öyle paylaştım ister jıd yükle ister jl2 yükle sana kalmış bişey farketmiyor aynı oluyor.
istersen deneyebilirsin gene aynı olur.
ama jl2 fullll yükle.

halil45

Üye
merak etme ben konu açmadan onuda denedim öyle paylaştım ister jıd yükle ister jl2 yükle sana kalmış bişey farketmiyor aynı oluyor.
istersen deneyebilirsin gene aynı olur.
ama jl2 fullll yükle.
sağolasın sen olmasan şu bada 1.2 yi göremeyecektik... yani orjinal olarak tekrar teşekkürler:oke:

viranufuk

viranufuk

Üye
hocam bu browserda tam ekran olmuyormu 1.0.2 deki gibi olmuyor sayfa sürekli kendini yenliyor bi türlü çözüm bulamadım nereye girersem giriyim sayfa kendini yenliyor

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu browserda tam ekran olmuyormu 1.0.2 deki gibi olmuyor sayfa sürekli kendini yenliyor bi türlü çözüm bulamadım nereye girersem giriyim sayfa kendini yenliyor
evet o sorun var 1.2 lerin hepsinde oluyor heralde.

viranufuk

viranufuk

Üye
neyse ya öyle kullanırız farklı bi browser falan yüklesek

kuaskuas26

Üye
ne kadar teşekkür etsek azdır bende yükledim sorun yok şu anda inşallah da olmaz.Emeklerine sağlık,Allah ne muradın varsa versin..

adelante55

adelante55

Üye
arkadaşlar opera miniyi yükleyin en güzeli. ben onu kullanıyorum.
1-öncelikle tarayıcınızdan m.opera.com'a girin sonra programı indirip telefonunuza kurun.
2-oyunlar bölümünde karşınıza opera gelecek. (...) üç noktaya basın sanal tuş takımı kullanı tıklayın karşınıza gelen ekranda operada (tik) işareti olmadan kaydete basın.
3-sonra tekrar (...) üç noktaya basın ve ekrana uyarla diyin ve yine (tik) işareti olmadan kaydete basın.
Alın size tam ekran opera mini :yuru:yuru:yuru:yuru

daha önceden verildiyse özür..

dali_bur

Üye
arkadaşlar ben yaptım ama FOTA Engine is not installed yazıyor ne yapıcam

--------------- Ekleme ---------------

Acemiliğime verim 2. yüklemeyi yapmadığım için öyle oluyormuş.şu an tamam hepsinii yaptım 1.2 oldu fakat başka bir sorunum var söylediğin kodlamayı yaptuğımda TUR çıkmıyor. DBT VE KOR çıkıyor.neden türkçe yok.

keskinkral

keskinkral

Üye
Yardım edermisiniz fota engine is not installed hatası veriyo ne yapacagım telde sadece beyaz ekranda bu yazıo bıde altında birşeyler daha yazıyor ve hiç birşey işlemiyor tele download mode gecmek için basıyorum tekrardan multiloader ile ama gelmiyo ekran sadece mavi oluyor ne yapmam gerek

erem.qns

erem.qns

Üye
Ohaa telefon mükemmel oldu çok saol kardeşim :)

didyou

Üye
Bu xxjıd mi yoksa xxjl2 mı daha iyi hangisinin üzerine kuralım bi fark varmı aralarında?

erem.qns

erem.qns

Üye
bende JID + JVKA1 + JL2 yapmıstım..
Bu sabah bunları uyguladım. Super oldu.
Gönül rahatlıgıyla uygulayın bi sıkıntı yok

aceotomat

Üye
Ben kieste güncelleme var diye hemen güncelledim ve uygulama sorunu çıktı. Şimdi bunu düzeltme için direk buradaki adımları mı uygulamam gerekiyor, yoksa öncesinde telefonun firmwareni eski firmware're mi düşürmem gerekiyor? Eğer sürümünü düşürmem gerekiyorsa nasıl yaparım? Ya da çözüm yolu yok bir kere yüklediysen orada kalacaksın mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

erem.qns

erem.qns

Üye
ilk önce jıd kurdum sonra üstüne JKA1 kurdum hosuma gitmedi JL2 kurdum..
Bu sabah da en son burda yazanları uyguladım. Telefon çok iyi şuan

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
jvka1 i beğenmedim ben social hub yok msn yok bende custom jl2 ye gectim o daha iyi.

--------------- Ekleme ---------------

Ben kieste güncelleme var diye hemen güncelledim ve uygulama sorunu çıktı. Şimdi bunu düzeltme için direk buradaki adımları mı uygulamam gerekiyor, yoksa öncesinde telefonun firmwareni eski firmware're mi düşürmem gerekiyor? Eğer sürümünü düşürmem gerekiyorsa nasıl yaparım? Ya da çözüm yolu yok bir kere yüklediysen orada kalacaksın mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
burdaki yüklemeleri yapın sorun çözülür.

dali_bur

Üye
Ganstera bu yüklemelerden sonra kodlamayı yapınca DBT VE KOR dil seçnekleri çıkıyor.Tur çıkması için ne yapmam lazım.

Üst Alt